Tyr Napisano 26 Lipiec 2019 Share Napisano 26 Lipiec 2019 Ależ skąd, uważam, że powinno być zero tolerancji dla nietolerancyjnych;) A tu, czyżby nienawiść na paradzie miłości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 26 Lipiec 2019 Share Napisano 26 Lipiec 2019 https://tech.wp.pl/zakpili-z-trumpa-cale-przemowienie-stal-przed-falszywym-godlem-6406465667291265a "...Młodzi ludzie, szczególnie w dzisiejszej erze, uwielbiają trolling. Najlepszym przykładem stał się sam prezydent Stanów Zjednoczonych. Przez całą swoją przemowę, na spotkaniu z młodymi ludźmi, stał tuż przed przerobionym godłem prezydenckim. Godło zostało przerobione w programie do edycji grafiki. Poniżej zobaczycie, jak powinno wyglądać w rzeczywistości, a jak naprawdę wyglądało. Po pierwsze, zamiast amerykańskiego orła, mamy dwugłowe radzieckie orły. Po drugie, zamiast łuczniczych strzał, pojawiły się kije golfowe. Po trzecie, orzeł zamiast trzymać gałązki oliwnej o 13 liściach, w szponach ma dolary. Najlepsze jeszcze ma nadejść. Flagę na godle prezydenta również przerobiono. Pojawił się na niej symbol komunizmu - sierp i młot. Łaciński napis "E pluribus unum" (jeden z wielu), zastąpiono słowami "45 es un titere" – co w wolnym tłumaczeniu oznacza: czterdziesty piąty to marionetka...." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 26 Lipiec 2019 Share Napisano 26 Lipiec 2019 Dwugłowe radzieckie orły... Poziom dzisiejszego dziennikarstwa powala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 26 Lipiec 2019 Share Napisano 26 Lipiec 2019 32 minuty temu, bodziu000000 napisał: https://tech.wp.pl/zakpili-z-trumpa-cale-przemowienie-stal-przed-falszywym-godlem-6406465667291265a "...Młodzi ludzie, szczególnie w dzisiejszej erze, uwielbiają trolling. Najlepszym przykładem stał się sam prezydent Stanów Zjednoczonych. Przez całą swoją przemowę, na spotkaniu z młodymi ludźmi, stał tuż przed przerobionym godłem prezydenckim. Godło zostało przerobione w programie do edycji grafiki. Poniżej zobaczycie, jak powinno wyglądać w rzeczywistości, a jak naprawdę wyglądało. Po pierwsze, zamiast amerykańskiego orła, mamy dwugłowe radzieckie orły. Po drugie, zamiast łuczniczych strzał, pojawiły się kije golfowe. Po trzecie, orzeł zamiast trzymać gałązki oliwnej o 13 liściach, w szponach ma dolary. Najlepsze jeszcze ma nadejść. Flagę na godle prezydenta również przerobiono. Pojawił się na niej symbol komunizmu - sierp i młot. Łaciński napis "E pluribus unum" (jeden z wielu), zastąpiono słowami "45 es un titere" – co w wolnym tłumaczeniu oznacza: czterdziesty piąty to marionetka...." Hmmm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 26 Lipiec 2019 Share Napisano 26 Lipiec 2019 Powrócę jeszcze do poprzedniego wątku, bo przypomniały mi się lata 60-te. O takich wtedy mówiono - Towarzysz nie ma wykształcenia, ale uniwersytetem było dla niego sanacyjne więzienie... https://wiadomosci.onet.pl/kraj/anna-gembicka-28-letnia-studentka-wiceministrem/e4yp049 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Lipiec 2019 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2019 Wrzucałem newsa wyżej, ale bez echa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Lipiec 2019 Share Napisano 26 Lipiec 2019 Tyr " Wszystkie a w szczególności p.4;) ...." Już w kiedyś cytowałem przepisy WHO. Odnośnie ich zaleceń masz taką samą wiedzę, jak świnia o lotach w kosmos. PS Z dwojga złego, mając do wyboru spotkanie z ludzikiem a'la LGBT a naszego piastowskiego łba, z celtykiem na ramieniu, nabuzowanego kwasem i testosteronem, to ja znakomicie wolę homoseksualistę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 26 Lipiec 2019 Share Napisano 26 Lipiec 2019 Nie wiem o co Ci kaman ale Piastowie akurat mogli by nosić krzyż celtycki. 23 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: to ja znakomicie wolę homoseksualistę. Bar błękitna ostryga;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Lipiec 2019 Share Napisano 26 Lipiec 2019 Tyr " Nie wiem o co Ci kaman " A to nic nowego- już o tym pisaliśmy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 26 Lipiec 2019 Share Napisano 26 Lipiec 2019 Haplogrupa Piastów to R1b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 26 Lipiec 2019 Share Napisano 26 Lipiec 2019 55 minut temu, bjar_1 napisał: Wrzucałem newsa wyżej, ale bez echa. Bo jak na razie króluje tu na forum LGBT kontra bezmózgie karki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Lipiec 2019 Share Napisano 26 Lipiec 2019 Tyr- specjalnie dla Ciebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 26 Lipiec 2019 Share Napisano 26 Lipiec 2019 Marcin, to chyba bardziej do Balansa, On ten panslawizm uprawia na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Lipiec 2019 Share Napisano 26 Lipiec 2019 https://www.tvn24.pl/egzamin-koncowy-w-wyzszej-szkole-policji-w-szczytnie-ponad-polowa-absolwentow-nie-zdala,955975,s.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Lipiec 2019 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2019 37 minut temu, balans napisał: Bo jak na razie króluje tu na forum LGBT kontra bezmózgie karki... Ano. Co zrobić... Dla fanów LGBT obrazek załączam. Już przed wiekami się ludzie jarali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 26 Lipiec 2019 Share Napisano 26 Lipiec 2019 Tak to jest, jak dla kogoś języki obce są obce, a do tego chce 200 ojro/na dzień zaoszczędzić na diecie... https://fakty.interia.pl/swiat/news-belgijska-prokuratura-incydent-przed-hotelem-nie-mial-zwiazk,nId,3115851 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Lipiec 2019 Share Napisano 26 Lipiec 2019 " Jadła śniadanie." A co w Smoleńsku jadł Człowiek z obłędem w oczach? PS Podobnież, sam nie oglądam TV bez względu na stację, Kurski zrobił z tego niemal zamach na Arcyksięcia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 26 Lipiec 2019 Share Napisano 26 Lipiec 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Lipiec 2019 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2019 Ten lepszy, bo 2,6: https://wiadomosci.onet.pl/kraj/nieoficjalnie-dziennikarz-kamil-d-spowodowal-wypadek-pod-wplywem-alkoholu/cg84jwk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 26 Lipiec 2019 Share Napisano 26 Lipiec 2019 10 godzin temu, bjar_1 napisał: Wrzucałem newsa wyżej, ale bez echa. Biar_1 nie bez echa , tylko co tu komentować ? Nepotyzm i układziki? Wypas na korycie państwowym? Czepiacie się wykształcenia (którego jakość zeszła tak na psy ) a nie kompetencji.Czy uważacie ,że bzdurny papier z marnej szkoły takowe zapewni ? Mój klonik zawiesił studia , bo jak twierdzi niczego go nie uczyły i wylądował w jednej z firm z Wielkiej Czwórki ( ironia losu ) , a żeby było zabawniej w tym samym czasie do tej samej firmy aplikowała nasza krewna z dwoma fakultetami i niezłymi osiągnięciami zawodowymi i ... dostała kopa . Dziennikarzyny tak już mają . Zamiast popracować , poszukać i wykazać brak kompetencji pokazują brak papiera , którym można sobie d... podetrzeć we współczesnym świecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Lipiec 2019 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 27 Lipiec 2019 Share Napisano 27 Lipiec 2019 W dniu 26.07.2019 o 14:29, Tyr napisał: Marcin, to chyba bardziej do Balansa, On ten panslawizm uprawia na forum Panslawistów to sobie poszukaj w niektórych kręgach skrajnej prawicy, ja do nich nie należę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 27 Lipiec 2019 Share Napisano 27 Lipiec 2019 14 godzin temu, szutnik napisał: Dziennikarzyny tak już mają . Zamiast popracować , poszukać i wykazać brak kompetencji pokazują brak papiera , którym można sobie d... podetrzeć we współczesnym świecie. Czyli wraca słynne "Nie matura lecz chęć szczera..." Ja to obserwowałem w latach 60-tych - "Dla tego towarzysza uniwersytetem było sanacyjne więzienie" i po 89 roku - "Kolega drukował w piwnicy ulotki, a więc nadaje się na objęcie tego stanowiska". P.S. Jest jeszcze w Polsce kilka uczelni trzymających jaki taki poziom, a więc posiadanie od nich papiera wstydu nie przynosi, a raczej wręcz odwrotnie. No chyba, że stawiamy na doświadczonych Misiewiczów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 27 Lipiec 2019 Share Napisano 27 Lipiec 2019 Balans, z ciekawości zdradź nam swoje preferencje polityczne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 27 Lipiec 2019 Share Napisano 27 Lipiec 2019 1 godzinę temu, Tyr napisał: Balans, z ciekawości zdradź nam swoje preferencje polityczne... Jeżeli preferencje polityczne rozumieć jako wybór jakiejś partii, to takiej preferencji nie mam - nie pamiętam nawet, kiedy ostatni raz byłem na wyborach. Bo wybór "mniejszego zła" dawno przestał mnie bawić... Jeżeli chodzi o mój światopogląd, to w kwestiach obyczajowych jestem umiarkowanym konserwatystą. W pozostałych sprawach blisko mi do lewicy, ale tej prawdziwej, broniącej praw ludzi pracy najemnej, a nie walczącej o ekstra prawa dla gejów i lesbijek. A ponieważ takiej w Polsce nie ma, to j.w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.