traper6 Napisano 1 Kwiecień 2020 Share Napisano 1 Kwiecień 2020 Czytając ostatnie wpisy zacząłem się zastanawiać czy to forum zmieniło profil. Czy nadal jest dla poszukiwaczy, czy też miłośników kochających inaczej. Tfu... ! Nie wiem jakie oceny mieliście w szkole z fizyki, lub mechaniki, ale zapamiętajcie na przyszłość takie motto: "Tłok musi pracować w cylindrze, a nie w rurze wydechowej !!! ". I tego się trzymajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 1 Kwiecień 2020 Share Napisano 1 Kwiecień 2020 Co zrobisz, jak nic nie zrobisz?;) Takie czasy. Kwarantanna na wykopki, kwarantanna społeczna a jak wygra Biedroń to wprowadzi kwarantanne na baby;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 1 Kwiecień 2020 Share Napisano 1 Kwiecień 2020 2 godziny temu, Tyr napisał: Co zrobisz, jak nic nie zrobisz?;) Takie czasy. Kwarantanna na wykopki, kwarantanna społeczna a jak wygra Biedroń to wprowadzi kwarantanne na baby;) Taaa, pomyśleć ,że kiedyś kato-prawica wmawiała ,że komuniści chcą żeby żony były wspólne Teraz kwarantanna na baby ... Zapodaj jeszcze ,że korona , to kara niebios za sodomię i porubstwo - będzie ciekawiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Kwiecień 2020 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2020 https://kobieta.onet.pl/koronawirus-szkola-z-tvp-stala-sie-posmiewiskiem/stzgxx9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 1 Kwiecień 2020 Share Napisano 1 Kwiecień 2020 Pani po KUL'u ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 1 Kwiecień 2020 Share Napisano 1 Kwiecień 2020 szutnik, to, że o czymś nie wiesz to nie znaczy, że tego nie było... Patrząc po twojej zerowej wiedzy w jakiejkolwiek dziedzinie tego forum to można by się spodziewać, że o 2WŚ też nie wiesz. https://historia.org.pl/2015/07/08/bolszewicka-rewolucja-seksualna/ Na rosyjskich stronach znajdziesz więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 1 Kwiecień 2020 Share Napisano 1 Kwiecień 2020 Dodam tylko, że to wszystko wynika z idei fix lewicy - zmienić wszystko, nie ma znaczenia czy coś działa czy nie działa - wszystko musi być zmienione, ma być inaczej niż było. I nie ważne że będzie źle działało, usłużne autorytety potwierdzą, że jest znakomicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 1 Kwiecień 2020 Share Napisano 1 Kwiecień 2020 54 minuty temu, les05 napisał: Dodam tylko, że to wszystko wynika z idei fix lewicy - zmienić wszystko, nie ma znaczenia czy coś działa czy nie działa - wszystko musi być zmienione, ma być inaczej niż było. I nie ważne że będzie źle działało, usłużne autorytety potwierdzą, że jest znakomicie. To identycznie co przez ostatnich pięć lat wyprawia prezes & company. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Kwiecień 2020 Share Napisano 1 Kwiecień 2020 W sumie mnie nie bardzo, czy z prawej, czy z lewej... Jeśli już, to bardziej interesującym może być, dlaczego niektórym Użytkownikom Forum wszystko lub prawie wszystko się z seksem kojarzy. Nie wiem- jakieś traumy? Marzenia? Klapki na oczach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Kwiecień 2020 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2020 Może niektórzy nigdy nie pukali, tak jak ich idol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 1 Kwiecień 2020 Share Napisano 1 Kwiecień 2020 wideo lekcje w-f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Kwiecień 2020 Share Napisano 1 Kwiecień 2020 Jeszcze, na szczęście, nie opatentowano aż tak dużych monitorów, żebyś się Ty zmieścił i dawał e-lekcje... Dobrze też, że TVP przygotowując swoje, nie próbowało przy tej obsadzie i ichnej mizerii umysłowej, podobnych lekcji w-f zaproponować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 1 Kwiecień 2020 Share Napisano 1 Kwiecień 2020 Ja bym się nie zmieścił na wysokoś- Ty po szerokości;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 1 Kwiecień 2020 Share Napisano 1 Kwiecień 2020 7 godzin temu, Tyr napisał: szutnik, to, że o czymś nie wiesz to nie znaczy, że tego nie było... Patrząc po twojej zerowej wiedzy w jakiejkolwiek dziedzinie tego forum to można by się spodziewać, że o 2WŚ też nie wiesz. https://historia.org.pl/2015/07/08/bolszewicka-rewolucja-seksualna/ Na rosyjskich stronach znajdziesz więcej. No to zapodaj jakiegoś historyka a nie histeryka. Może Ciebie rajcują jakieś Cenckiewicze czy inne Żaryny ( lub ich nieudolni naśladowcy ) ale to nie moja bajka. Może nie zauważyłeś sensu pewnych postulatów komunistów, tak ochoczo od wielu lat realizowanych w innych państwach europejskich , a może marzy Ci się chomąto na szyi ślubnej . ps. Zawsze się zastanawiałem jakim cudem Żaryn mógł być uczniem Kersten? Ale z drugiej strony PAD też padł daleko od Jagiellonki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Kwiecień 2020 Share Napisano 1 Kwiecień 2020 Szutnik- Libionka też od KK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 1 Kwiecień 2020 Share Napisano 1 Kwiecień 2020 A co ma Libionka do kolektywizacji kobiet? 19 minut temu, szutnik napisał: a może marzy Ci się chomąto na szyi ślubnej . Jak się da podłączyć kosiarkę do trawy. Pewnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 1 Kwiecień 2020 Share Napisano 1 Kwiecień 2020 7 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Szutnik- Libionka też od KK Wiem.Lubiłem Panią Krystynę , mimo że zmusiła męża do zmiany zainteresowań Nota bene , ciekawe czy ktoś wie pod jakim pseudo był znany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Kwiecień 2020 Share Napisano 1 Kwiecień 2020 Żaryn-Kersten-Libionka... misiu Szutnik- Mister Komfort... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 1 Kwiecień 2020 Share Napisano 1 Kwiecień 2020 Teraz, Czlowieksniegu napisał: Żaryn-Kersten-Libionka... misiu Dodaj, że o Krystynę chodzi bo nie załapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 1 Kwiecień 2020 Share Napisano 1 Kwiecień 2020 Chyba też dam głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 1 Kwiecień 2020 Share Napisano 1 Kwiecień 2020 A dla mnie Stuhr-synalek zostanie autorytetem moralnym i krynicą wiedzy wszelakiej. ty też;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 1 Kwiecień 2020 Share Napisano 1 Kwiecień 2020 39 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Żaryn-Kersten-Libionka... misiu Szutnik- Mister Komfort... To starsze . My nazywaliśmy Go prof. Rywal lub Brutal Komfort strasznie waliła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 2 Kwiecień 2020 Share Napisano 2 Kwiecień 2020 Za karę pewnie będziemy zmuszeni przyjąć turystów, którzy od lat wypoczywają na Lesbos. To im się nie spodoba. http://dorzeczy.pl/kraj/134914/tsue-polska-zlamala-prawo-ue-zapadl-wyrok-w-kontrowersyjnej-sprawie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 2 Kwiecień 2020 Share Napisano 2 Kwiecień 2020 Ciekaw jestem czy już teraz, czy dadzą łaskawie czas do ustania pandemii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Kwiecień 2020 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2020 Śmiech na sali. Teoretyczna Unia może sobie kazać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.