traper6 Napisano 1 Kwiecień 2020 Napisano 1 Kwiecień 2020 Czytając ostatnie wpisy zacząłem się zastanawiać czy to forum zmieniło profil. Czy nadal jest dla poszukiwaczy, czy też miłośników kochających inaczej. Tfu... ! Nie wiem jakie oceny mieliście w szkole z fizyki, lub mechaniki, ale zapamiętajcie na przyszłość takie motto: "Tłok musi pracować w cylindrze, a nie w rurze wydechowej !!! ". I tego się trzymajcie.
Tyr Napisano 1 Kwiecień 2020 Napisano 1 Kwiecień 2020 Co zrobisz, jak nic nie zrobisz?;) Takie czasy. Kwarantanna na wykopki, kwarantanna społeczna a jak wygra Biedroń to wprowadzi kwarantanne na baby;)
szutnik Napisano 1 Kwiecień 2020 Napisano 1 Kwiecień 2020 2 godziny temu, Tyr napisał: Co zrobisz, jak nic nie zrobisz?;) Takie czasy. Kwarantanna na wykopki, kwarantanna społeczna a jak wygra Biedroń to wprowadzi kwarantanne na baby;) Taaa, pomyśleć ,że kiedyś kato-prawica wmawiała ,że komuniści chcą żeby żony były wspólne Teraz kwarantanna na baby ... Zapodaj jeszcze ,że korona , to kara niebios za sodomię i porubstwo - będzie ciekawiej.
bjar_1 Napisano 1 Kwiecień 2020 Autor Napisano 1 Kwiecień 2020 https://kobieta.onet.pl/koronawirus-szkola-z-tvp-stala-sie-posmiewiskiem/stzgxx9
Tyr Napisano 1 Kwiecień 2020 Napisano 1 Kwiecień 2020 szutnik, to, że o czymś nie wiesz to nie znaczy, że tego nie było... Patrząc po twojej zerowej wiedzy w jakiejkolwiek dziedzinie tego forum to można by się spodziewać, że o 2WŚ też nie wiesz. https://historia.org.pl/2015/07/08/bolszewicka-rewolucja-seksualna/ Na rosyjskich stronach znajdziesz więcej.
les05 Napisano 1 Kwiecień 2020 Napisano 1 Kwiecień 2020 Dodam tylko, że to wszystko wynika z idei fix lewicy - zmienić wszystko, nie ma znaczenia czy coś działa czy nie działa - wszystko musi być zmienione, ma być inaczej niż było. I nie ważne że będzie źle działało, usłużne autorytety potwierdzą, że jest znakomicie.
fala Napisano 1 Kwiecień 2020 Napisano 1 Kwiecień 2020 54 minuty temu, les05 napisał: Dodam tylko, że to wszystko wynika z idei fix lewicy - zmienić wszystko, nie ma znaczenia czy coś działa czy nie działa - wszystko musi być zmienione, ma być inaczej niż było. I nie ważne że będzie źle działało, usłużne autorytety potwierdzą, że jest znakomicie. To identycznie co przez ostatnich pięć lat wyprawia prezes & company.
Czlowieksniegu Napisano 1 Kwiecień 2020 Napisano 1 Kwiecień 2020 W sumie mnie nie bardzo, czy z prawej, czy z lewej... Jeśli już, to bardziej interesującym może być, dlaczego niektórym Użytkownikom Forum wszystko lub prawie wszystko się z seksem kojarzy. Nie wiem- jakieś traumy? Marzenia? Klapki na oczach?
bjar_1 Napisano 1 Kwiecień 2020 Autor Napisano 1 Kwiecień 2020 Może niektórzy nigdy nie pukali, tak jak ich idol
Czlowieksniegu Napisano 1 Kwiecień 2020 Napisano 1 Kwiecień 2020 Jeszcze, na szczęście, nie opatentowano aż tak dużych monitorów, żebyś się Ty zmieścił i dawał e-lekcje... Dobrze też, że TVP przygotowując swoje, nie próbowało przy tej obsadzie i ichnej mizerii umysłowej, podobnych lekcji w-f zaproponować.
Tyr Napisano 1 Kwiecień 2020 Napisano 1 Kwiecień 2020 Ja bym się nie zmieścił na wysokoś- Ty po szerokości;)
szutnik Napisano 1 Kwiecień 2020 Napisano 1 Kwiecień 2020 7 godzin temu, Tyr napisał: szutnik, to, że o czymś nie wiesz to nie znaczy, że tego nie było... Patrząc po twojej zerowej wiedzy w jakiejkolwiek dziedzinie tego forum to można by się spodziewać, że o 2WŚ też nie wiesz. https://historia.org.pl/2015/07/08/bolszewicka-rewolucja-seksualna/ Na rosyjskich stronach znajdziesz więcej. No to zapodaj jakiegoś historyka a nie histeryka. Może Ciebie rajcują jakieś Cenckiewicze czy inne Żaryny ( lub ich nieudolni naśladowcy ) ale to nie moja bajka. Może nie zauważyłeś sensu pewnych postulatów komunistów, tak ochoczo od wielu lat realizowanych w innych państwach europejskich , a może marzy Ci się chomąto na szyi ślubnej . ps. Zawsze się zastanawiałem jakim cudem Żaryn mógł być uczniem Kersten? Ale z drugiej strony PAD też padł daleko od Jagiellonki .
Tyr Napisano 1 Kwiecień 2020 Napisano 1 Kwiecień 2020 A co ma Libionka do kolektywizacji kobiet? 19 minut temu, szutnik napisał: a może marzy Ci się chomąto na szyi ślubnej . Jak się da podłączyć kosiarkę do trawy. Pewnie!
szutnik Napisano 1 Kwiecień 2020 Napisano 1 Kwiecień 2020 7 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Szutnik- Libionka też od KK Wiem.Lubiłem Panią Krystynę , mimo że zmusiła męża do zmiany zainteresowań Nota bene , ciekawe czy ktoś wie pod jakim pseudo był znany ?
Czlowieksniegu Napisano 1 Kwiecień 2020 Napisano 1 Kwiecień 2020 Żaryn-Kersten-Libionka... misiu Szutnik- Mister Komfort...
szutnik Napisano 1 Kwiecień 2020 Napisano 1 Kwiecień 2020 Teraz, Czlowieksniegu napisał: Żaryn-Kersten-Libionka... misiu Dodaj, że o Krystynę chodzi bo nie załapie
Tyr Napisano 1 Kwiecień 2020 Napisano 1 Kwiecień 2020 A dla mnie Stuhr-synalek zostanie autorytetem moralnym i krynicą wiedzy wszelakiej. ty też;)
szutnik Napisano 1 Kwiecień 2020 Napisano 1 Kwiecień 2020 39 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Żaryn-Kersten-Libionka... misiu Szutnik- Mister Komfort... To starsze . My nazywaliśmy Go prof. Rywal lub Brutal Komfort strasznie waliła.
les05 Napisano 2 Kwiecień 2020 Napisano 2 Kwiecień 2020 Za karę pewnie będziemy zmuszeni przyjąć turystów, którzy od lat wypoczywają na Lesbos. To im się nie spodoba. http://dorzeczy.pl/kraj/134914/tsue-polska-zlamala-prawo-ue-zapadl-wyrok-w-kontrowersyjnej-sprawie.html
Tyr Napisano 2 Kwiecień 2020 Napisano 2 Kwiecień 2020 Ciekaw jestem czy już teraz, czy dadzą łaskawie czas do ustania pandemii?
bjar_1 Napisano 2 Kwiecień 2020 Autor Napisano 2 Kwiecień 2020 Śmiech na sali. Teoretyczna Unia może sobie kazać...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.