Czlowieksniegu Napisano 2 Październik 2019 Napisano 2 Październik 2019 A mi jest, osobiście, żal Marcina... Wszędzie widzi satanistów, Żydów/żydów, lewaków, homoseksualistów, ekologów, wegan, cyklistów.. Ciekawe, w jakich kręgach się obraca, że wymienionych non-stop spotyka. Musi boi się z domu wyjść i lodówkę otworzyć
Czlowieksniegu Napisano 2 Październik 2019 Napisano 2 Październik 2019 PS A jeszcze bardziej serio... Mój starszy Szkodnik, w szkole średniej, na jednym z przedmiotów- otrzymuje się "+" za aktywność. Na koniec miesiąca, "+" się zlicza i w zależności od ich ilości wystawiana jest ocena. I tak- 1 "+" ocena 1, 2 "+" ocena 2, itp... za brak plusów oczywista oczywistość ocena 1. Ktoś szybko policzył, że przy 36 uczniach i jednej lekcji z przedmiotu w tygodniu, nawet gdyby każdy stawał na głowie i był aktywny, nie ma szans na uzyskanie więcej niż 1 czy 2 "+", co oznacza 1 lub 2 w dzienniku
Spirit of Warsaw Napisano 2 Październik 2019 Napisano 2 Październik 2019 3 godziny temu, bjar_1 napisał: Ładnie się w domu bawisz. Ale buty to ciulowe strasznie masz - Co Ty (k**wa) wiesz o butach?! To nowy produkt, kupiłam w sieci...
traper6 Napisano 3 Październik 2019 Napisano 3 Październik 2019 A Wy jedziecie z tą politykierką aż przykro.:(
Tyr Napisano 3 Październik 2019 Napisano 3 Październik 2019 10 godzin temu, Spirit of Warsaw napisał: Chyba INSTYTÓT http://anty-news.waw.pl/2018/05/19/walter-i-jego-tvn/
Czlowieksniegu Napisano 3 Październik 2019 Napisano 3 Październik 2019 Marcin- nie wiem, co gorsze... Gramatyka, czy kłamstwo w żywe oczy: "Chcę przypomnieć, że publiczna służba zdrowia w Polsce uchodzi za jedną z najlepszych w Europie"
Tyr Napisano 3 Październik 2019 Napisano 3 Październik 2019 Najgorsze, że zaniedbania kolejnych ekip przykleja się obecnie rządzącym. Ale z tą Europą to ktoś grubo pojechał:) Chyba, że chodziło o księżyc Jowisza;) Gramatyka też ale ta ortografia;)
bodziu000000 Napisano 3 Październik 2019 Napisano 3 Październik 2019 https://www.wiesci24.pl/2019/10/02/boja-sie-ujawnic-ile-kosztuje-wozenie-macierewicza-tajne-limuzyny-bylego-ministra/
Tyr Napisano 3 Październik 2019 Napisano 3 Październik 2019 4 godziny temu, Czlowieksniegu napisał: Marcin- nie wiem, co gorsze... Gramatyka, czy kłamstwo w żywe oczy: "Chcę przypomnieć, że publiczna służba zdrowia w Polsce uchodzi za jedną z najlepszych w Europie" Masz rację kłamstwo. I kto jeszcze tak myśli, palec pod budkę. http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,25264943,lekarz-komentuje-paragon-hanby-budki-i-cytuje-matke-dziecka.html?utm_campaign=amtpc_deale_msn
balans Napisano 3 Październik 2019 Napisano 3 Październik 2019 W dniu 2.10.2019 o 11:06, Tyr napisał: Rozumiem, że Francuzów może złościć, że nie ma już tak, że powiedzą i w zębach im zaraz sługusy zaniosą. Jednak nie rozumiem czemu ciebie to złości? Nie chciał byś pooglądać na żywo u nas Mony? Oczywiście nie tylko ty... Przecież można było odmówić Francuzom w bardziej dyplomatyczny sposób. Ale nie, bo uczepieni amerykańskiej klamki [co nas zresztą kosztuje miliardy dolarów], "wstaliśmy z kolan" i jak przystało na "mocarstwo z gołą d...", zygamy do wszystkich dookoła i wymachujemy szabelką. Bo jaki na ten przykład mamy interes w tym, aby do reszty zniechęcić do siebie Francję? A później jesteśmy zdziwieni wynikiem 1 : 27. Albo jaki mamy cel obrażać Chińczyków, czy też wzywać do wojny z Rosją czy Iranem? Do zakutych łbów naszych polityków nie dociera, że nie jesteśmy stanem USA, tylko krajem w Europie i tego nic nie zmieni. A robienie sobie tutaj wrogów dookoła, może się kiedyś dla nas źle skończyć.
Tyr Napisano 3 Październik 2019 Napisano 3 Październik 2019 Balans, twój ulubieniec Balcerowicz jest nadal guru ekonomicznym i autorytetem moralnym dla Koalicji Obywatelskiej i Lewicy...
Czlowieksniegu Napisano 3 Październik 2019 Napisano 3 Październik 2019 Marcin- ja piszę o jednym, Ty* odwracasz kota ogonem. Człowiek o nienachalnej urodzie i podobnej przeszłości powiedział, że " "Chcę przypomnieć, że publiczna służba zdrowia w Polsce uchodzi za jedną z najlepszych w Europie" A, jak posprawdzasz, to w połowie trzeciej dziesiątki się mieścimy... * jak zwykle
balans Napisano 3 Październik 2019 Napisano 3 Październik 2019 41 minut temu, Tyr napisał: Balans, twój ulubieniec Balcerowicz jest nadal guru ekonomicznym i autorytetem moralnym dla Koalicji Obywatelskiej i Lewicy... Aleś wymyślił, ja i Balcerowicz. To przez tego [.....] w 1991 roku, po 12 latach członkostwa w Solidarności, rzuciłem legitymacją związkową, bo zrozumiałem, że właśnie ma miejsce największe oszustwo w dziejach nowoczesnej Europy. Swoją drogą to zapytam tak przy okazji - w czyim rządzie za ministra robiła uczennica Balcerowicza, niejaka Zyta Gilowska? I dlaczego wtedy zrobiła tyle dobrego najbogatszym, kosztem najbiedniejszych i kto to firmował? A jak mnie już wywołałeś do tablicy, to nie omieszkam zapytać - jakie tam u Was w Izraelu są nastroje po niedawnych wyborach?
Tyr Napisano 3 Październik 2019 Napisano 3 Październik 2019 53 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: Marcin- ja piszę o jednym, Ty* odwracasz kota ogonem. Człowiek o nienachalnej urodzie i podobnej przeszłości powiedział, że " "Chcę przypomnieć, że publiczna służba zdrowia w Polsce uchodzi za jedną z najlepszych w Europie" A, jak posprawdzasz, to w połowie trzeciej dziesiątki się mieścimy... * jak zwykle No przecież się odniosłem parę postów wyżej... 52 minuty temu, balans napisał: Aleś wymyślił, ja i Balcerowicz. To przez tego [.....] w 1991 roku, po 12 latach członkostwa w Solidarności, rzuciłem legitymacją związkową, bo zrozumiałem, że właśnie ma miejsce największe oszustwo w dziejach nowoczesnej Europy. Swoją drogą to zapytam tak przy okazji - w czyim rządzie za ministra robiła uczennica Balcerowicza, niejaka Zyta Gilowska? I dlaczego wtedy zrobiła tyle dobrego najbogatszym, kosztem najbiedniejszych i kto to firmował? A jak mnie już wywołałeś do tablicy, to nie omieszkam zapytać - jakie tam u Was w Izraelu są nastroje po niedawnych wyborach? W sumie, to nie wiem co mam myśleć o wyborach w Izraelu a tym bardziej o twojej przenikliwości... Do tej pory nie wiem jak mnie rozgryzłeś i namierzyłeś;)
Tyr Napisano 4 Październik 2019 Napisano 4 Październik 2019 https://www.tvp.info/44676278/brudna-polityczna-gra-po-tvp-info-ujawnia-tasmy-neumanna
Czlowieksniegu Napisano 4 Październik 2019 Napisano 4 Październik 2019 https://www.radiowarszawa.com.pl/rozmowa-radia-warszawa-z-senatorem-czeslawem-ryszka/
Czlowieksniegu Napisano 4 Październik 2019 Napisano 4 Październik 2019 Po czymś takim, nawet gdybym był zainteresowany, to bym uciekał, gdzie pieprz rośnie... Ciekami mnie, czy klient ma świadomość, jakie głupoty opowiada.
Tyr Napisano 5 Październik 2019 Napisano 5 Październik 2019 Jak jeszcze byś powiedział gdzie i kiedy te głupoty...
Tyr Napisano 5 Październik 2019 Napisano 5 Październik 2019 https://www.tvp.info/44694634/dziennikarz-tvn-skomentowal-tasmy-neumanna-internauci-prawie-siebie-przekonal Cała prawda całą dobę;) Brakuje tylko brzydkiego słowa na "g" przed "prawda";)
balans Napisano 5 Październik 2019 Napisano 5 Październik 2019 Kilka uwag od niezainteresowanego wyborami i tym kto się tym razem dorwie do koryta: 1. TVP.info nie jest żadną telewizja publiczną, tylko tubą propagandową PiS-u. 2. Polityka zawsze była brudna, tak jak brudne jest wykorzystywanie w polityce taśm, teczek i haków. 3. Polityków w Polsce cechuje buta i arogancja, która powoduje, że zapominają o tym w jakim kraju żyją. A żyją w kraju z Orwella, gdzie są nagrywani, a służby wszystkich obywateli podsłuchują. Mógłbym tak jeszcze kilkanaście punktów wstawić, ale to i tak nic nie zmieni, bo demokracja w Polsce: Pana, Wójta i Plebana, to tylko atrapa dla naiwnych, bo faktycznie liczą się tylko ci, którym kiedyś udało się ukraść pierwszy milion [do czego zresztą zachęcał ówczesny premier]. I taka uwaga na koniec - PiS wygra te wybory, bo wyciągnął wnioski ze swoich porażek i wprowadził, wzorem niektórych afrykańskich państw, system który nazywa się KLIENTELIZM, a on jest bardzo skuteczny w biednych krajach i daje poparcie w wyborach.
Tyr Napisano 5 Październik 2019 Napisano 5 Październik 2019 Balans. Ja swój pierwszy milion ciężko zarobiłem tyrając którejś soboty 12 godzin. Nigdy nic w życiu nie ukradłem. Zresztą ten pierwszy milion przebalowałem jednej nocy w następny weekend w dobrych lokalach...
balans Napisano 5 Październik 2019 Napisano 5 Październik 2019 2 godziny temu, Tyr napisał: Balans. Ja swój pierwszy milion ciężko zarobiłem tyrając którejś soboty 12 godzin. Nigdy nic w życiu nie ukradłem. Zresztą ten pierwszy milion przebalowałem jednej nocy w następny weekend w dobrych lokalach... Dobrze wiesz, że nie o takich "milionach" piszę, no chyba, że wydałeś ten "pierwszy milion" grając w ruletkę w Monte Carlo... A może byś się tak odniósł do tego co napisałem powyżej, czy znowu argumentów zabrakło ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.