Czlowieksniegu Napisano 2 Październik 2019 Share Napisano 2 Październik 2019 A mi jest, osobiście, żal Marcina... Wszędzie widzi satanistów, Żydów/żydów, lewaków, homoseksualistów, ekologów, wegan, cyklistów.. Ciekawe, w jakich kręgach się obraca, że wymienionych non-stop spotyka. Musi boi się z domu wyjść i lodówkę otworzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Październik 2019 Share Napisano 2 Październik 2019 PS A jeszcze bardziej serio... Mój starszy Szkodnik, w szkole średniej, na jednym z przedmiotów- otrzymuje się "+" za aktywność. Na koniec miesiąca, "+" się zlicza i w zależności od ich ilości wystawiana jest ocena. I tak- 1 "+" ocena 1, 2 "+" ocena 2, itp... za brak plusów oczywista oczywistość ocena 1. Ktoś szybko policzył, że przy 36 uczniach i jednej lekcji z przedmiotu w tygodniu, nawet gdyby każdy stawał na głowie i był aktywny, nie ma szans na uzyskanie więcej niż 1 czy 2 "+", co oznacza 1 lub 2 w dzienniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 2 Październik 2019 Share Napisano 2 Październik 2019 3 godziny temu, bjar_1 napisał: Ładnie się w domu bawisz. Ale buty to ciulowe strasznie masz - Co Ty (k**wa) wiesz o butach?! To nowy produkt, kupiłam w sieci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Październik 2019 Share Napisano 2 Październik 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 2 Październik 2019 Share Napisano 2 Październik 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 3 Październik 2019 Share Napisano 3 Październik 2019 A Wy jedziecie z tą politykierką aż przykro.:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 3 Październik 2019 Share Napisano 3 Październik 2019 10 godzin temu, Spirit of Warsaw napisał: Chyba INSTYTÓT http://anty-news.waw.pl/2018/05/19/walter-i-jego-tvn/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Październik 2019 Share Napisano 3 Październik 2019 Marcin- nie wiem, co gorsze... Gramatyka, czy kłamstwo w żywe oczy: "Chcę przypomnieć, że publiczna służba zdrowia w Polsce uchodzi za jedną z najlepszych w Europie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 3 Październik 2019 Share Napisano 3 Październik 2019 Najgorsze, że zaniedbania kolejnych ekip przykleja się obecnie rządzącym. Ale z tą Europą to ktoś grubo pojechał:) Chyba, że chodziło o księżyc Jowisza;) Gramatyka też ale ta ortografia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 3 Październik 2019 Share Napisano 3 Październik 2019 https://www.wiesci24.pl/2019/10/02/boja-sie-ujawnic-ile-kosztuje-wozenie-macierewicza-tajne-limuzyny-bylego-ministra/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 3 Październik 2019 Share Napisano 3 Październik 2019 4 godziny temu, Czlowieksniegu napisał: Marcin- nie wiem, co gorsze... Gramatyka, czy kłamstwo w żywe oczy: "Chcę przypomnieć, że publiczna służba zdrowia w Polsce uchodzi za jedną z najlepszych w Europie" Masz rację kłamstwo. I kto jeszcze tak myśli, palec pod budkę. http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,25264943,lekarz-komentuje-paragon-hanby-budki-i-cytuje-matke-dziecka.html?utm_campaign=amtpc_deale_msn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 3 Październik 2019 Share Napisano 3 Październik 2019 W dniu 2.10.2019 o 11:06, Tyr napisał: Rozumiem, że Francuzów może złościć, że nie ma już tak, że powiedzą i w zębach im zaraz sługusy zaniosą. Jednak nie rozumiem czemu ciebie to złości? Nie chciał byś pooglądać na żywo u nas Mony? Oczywiście nie tylko ty... Przecież można było odmówić Francuzom w bardziej dyplomatyczny sposób. Ale nie, bo uczepieni amerykańskiej klamki [co nas zresztą kosztuje miliardy dolarów], "wstaliśmy z kolan" i jak przystało na "mocarstwo z gołą d...", zygamy do wszystkich dookoła i wymachujemy szabelką. Bo jaki na ten przykład mamy interes w tym, aby do reszty zniechęcić do siebie Francję? A później jesteśmy zdziwieni wynikiem 1 : 27. Albo jaki mamy cel obrażać Chińczyków, czy też wzywać do wojny z Rosją czy Iranem? Do zakutych łbów naszych polityków nie dociera, że nie jesteśmy stanem USA, tylko krajem w Europie i tego nic nie zmieni. A robienie sobie tutaj wrogów dookoła, może się kiedyś dla nas źle skończyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 3 Październik 2019 Share Napisano 3 Październik 2019 Balans, twój ulubieniec Balcerowicz jest nadal guru ekonomicznym i autorytetem moralnym dla Koalicji Obywatelskiej i Lewicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Październik 2019 Share Napisano 3 Październik 2019 Marcin- ja piszę o jednym, Ty* odwracasz kota ogonem. Człowiek o nienachalnej urodzie i podobnej przeszłości powiedział, że " "Chcę przypomnieć, że publiczna służba zdrowia w Polsce uchodzi za jedną z najlepszych w Europie" A, jak posprawdzasz, to w połowie trzeciej dziesiątki się mieścimy... * jak zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 3 Październik 2019 Share Napisano 3 Październik 2019 41 minut temu, Tyr napisał: Balans, twój ulubieniec Balcerowicz jest nadal guru ekonomicznym i autorytetem moralnym dla Koalicji Obywatelskiej i Lewicy... Aleś wymyślił, ja i Balcerowicz. To przez tego [.....] w 1991 roku, po 12 latach członkostwa w Solidarności, rzuciłem legitymacją związkową, bo zrozumiałem, że właśnie ma miejsce największe oszustwo w dziejach nowoczesnej Europy. Swoją drogą to zapytam tak przy okazji - w czyim rządzie za ministra robiła uczennica Balcerowicza, niejaka Zyta Gilowska? I dlaczego wtedy zrobiła tyle dobrego najbogatszym, kosztem najbiedniejszych i kto to firmował? A jak mnie już wywołałeś do tablicy, to nie omieszkam zapytać - jakie tam u Was w Izraelu są nastroje po niedawnych wyborach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 3 Październik 2019 Share Napisano 3 Październik 2019 53 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: Marcin- ja piszę o jednym, Ty* odwracasz kota ogonem. Człowiek o nienachalnej urodzie i podobnej przeszłości powiedział, że " "Chcę przypomnieć, że publiczna służba zdrowia w Polsce uchodzi za jedną z najlepszych w Europie" A, jak posprawdzasz, to w połowie trzeciej dziesiątki się mieścimy... * jak zwykle No przecież się odniosłem parę postów wyżej... 52 minuty temu, balans napisał: Aleś wymyślił, ja i Balcerowicz. To przez tego [.....] w 1991 roku, po 12 latach członkostwa w Solidarności, rzuciłem legitymacją związkową, bo zrozumiałem, że właśnie ma miejsce największe oszustwo w dziejach nowoczesnej Europy. Swoją drogą to zapytam tak przy okazji - w czyim rządzie za ministra robiła uczennica Balcerowicza, niejaka Zyta Gilowska? I dlaczego wtedy zrobiła tyle dobrego najbogatszym, kosztem najbiedniejszych i kto to firmował? A jak mnie już wywołałeś do tablicy, to nie omieszkam zapytać - jakie tam u Was w Izraelu są nastroje po niedawnych wyborach? W sumie, to nie wiem co mam myśleć o wyborach w Izraelu a tym bardziej o twojej przenikliwości... Do tej pory nie wiem jak mnie rozgryzłeś i namierzyłeś;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 4 Październik 2019 Share Napisano 4 Październik 2019 https://www.tvp.info/44676278/brudna-polityczna-gra-po-tvp-info-ujawnia-tasmy-neumanna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Październik 2019 Share Napisano 4 Październik 2019 https://www.radiowarszawa.com.pl/rozmowa-radia-warszawa-z-senatorem-czeslawem-ryszka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 4 Październik 2019 Share Napisano 4 Październik 2019 Nawróciłeś się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Październik 2019 Share Napisano 4 Październik 2019 Po czymś takim, nawet gdybym był zainteresowany, to bym uciekał, gdzie pieprz rośnie... Ciekami mnie, czy klient ma świadomość, jakie głupoty opowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 5 Październik 2019 Share Napisano 5 Październik 2019 Jak jeszcze byś powiedział gdzie i kiedy te głupoty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 5 Październik 2019 Share Napisano 5 Październik 2019 https://www.tvp.info/44694634/dziennikarz-tvn-skomentowal-tasmy-neumanna-internauci-prawie-siebie-przekonal Cała prawda całą dobę;) Brakuje tylko brzydkiego słowa na "g" przed "prawda";) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 5 Październik 2019 Share Napisano 5 Październik 2019 Kilka uwag od niezainteresowanego wyborami i tym kto się tym razem dorwie do koryta: 1. TVP.info nie jest żadną telewizja publiczną, tylko tubą propagandową PiS-u. 2. Polityka zawsze była brudna, tak jak brudne jest wykorzystywanie w polityce taśm, teczek i haków. 3. Polityków w Polsce cechuje buta i arogancja, która powoduje, że zapominają o tym w jakim kraju żyją. A żyją w kraju z Orwella, gdzie są nagrywani, a służby wszystkich obywateli podsłuchują. Mógłbym tak jeszcze kilkanaście punktów wstawić, ale to i tak nic nie zmieni, bo demokracja w Polsce: Pana, Wójta i Plebana, to tylko atrapa dla naiwnych, bo faktycznie liczą się tylko ci, którym kiedyś udało się ukraść pierwszy milion [do czego zresztą zachęcał ówczesny premier]. I taka uwaga na koniec - PiS wygra te wybory, bo wyciągnął wnioski ze swoich porażek i wprowadził, wzorem niektórych afrykańskich państw, system który nazywa się KLIENTELIZM, a on jest bardzo skuteczny w biednych krajach i daje poparcie w wyborach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 5 Październik 2019 Share Napisano 5 Październik 2019 Balans. Ja swój pierwszy milion ciężko zarobiłem tyrając którejś soboty 12 godzin. Nigdy nic w życiu nie ukradłem. Zresztą ten pierwszy milion przebalowałem jednej nocy w następny weekend w dobrych lokalach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 5 Październik 2019 Share Napisano 5 Październik 2019 2 godziny temu, Tyr napisał: Balans. Ja swój pierwszy milion ciężko zarobiłem tyrając którejś soboty 12 godzin. Nigdy nic w życiu nie ukradłem. Zresztą ten pierwszy milion przebalowałem jednej nocy w następny weekend w dobrych lokalach... Dobrze wiesz, że nie o takich "milionach" piszę, no chyba, że wydałeś ten "pierwszy milion" grając w ruletkę w Monte Carlo... A może byś się tak odniósł do tego co napisałem powyżej, czy znowu argumentów zabrakło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.