balans Napisano 1 Kwiecień 2022 Share Napisano 1 Kwiecień 2022 Czyli dalej będziemy się ośmieszać. Swoją drogą, skoro to był zamach na Prezydenta 1000-lecia, to kto podłożył te ładunki termobaryczne w Warszawie i dlaczego ich nie wykryto podczas rutynowej przed takim lotem kontroli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merill_Marauder Napisano 1 Kwiecień 2022 Share Napisano 1 Kwiecień 2022 15 hours ago, les05 napisał: Staram się. Czekam na dowody. I w przeciwieństwie do ciebie nie łykam raportopodobnych wytworów Anodiny. Ruskim nigdy nie ufam, zawsze uważałem, że szczytem głupoty jest dawać wiarę wytworzonym przez nich informacjom. Ale twój wybór, dołączyłeś do istniejącego tu grona osób, którzy zawierzyli kacapom i to już wasz problem. Różnica między Tobą a mną jest taka, że ja lotnictwem interesuje się od 10 roku życia. W tym czasie miałem okazje rozmawiać między innymi z pracownikami instytutu lotnictwa na przykład na temat buffetingu. Tak się też składa, że potrafię sprawdzić na przykład METAR. I sprawdziłem go jakieś dwa tygodnie po katastrofie- już wtedy w branży była informacja o sfałszowaniu uprawnień pierwszego pilota i METAR to sfałszowanie potwierdził. Także teorie z księżyca wzięte zostaw proszę reptilianom i nazistom z księżyca. Tutaj jednak postarajmy się zająć faktami. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 1 Kwiecień 2022 Share Napisano 1 Kwiecień 2022 2 godziny temu, Czlowieksniegu napisał: „My w tej chwili już naprawdę bardzo dużo wiemy o tym, co stało się naprawdę na lotnisku smoleńskim” – powiedział wicepremier Jarosław Kaczyński. Dalej dodał, że „nie mamy żadnej wątpliwości, że to był zamach”. Można się po raz n-ty wyrzygać słuchając tych bredni. Chyba że miał na myśli zamach samobójczy w wykonaniu którejś z ofiar - tego nie sprecyzował. Mącenie się nie skończy dopóki brat nie dołączy w końcu do brata. A Putin zaciera łapy, że - dosłownie - z nieba spadła mu taka wspaniała okazja do destabilizacji polskiej polityki, podziału społeczeństwa i doprowadzenia do władzy sił, które pozornie są antyrosyjskie, ale w rzeczywistości ich istnienie jest Rosji na rękę i osłabia Polskę. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Kwiecień 2022 Share Napisano 1 Kwiecień 2022 Marcin- ja już dawno napisałem, że na Kremlu non-stop strzelają korki od szampana... Nie, że zeszło grono lepszych czy gorszych polityków, ale że się trafiła doskonała okazja na mieszanie w garze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 1 Kwiecień 2022 Share Napisano 1 Kwiecień 2022 Tą tragiczną katastrofę wyjaśniają trzy zdania: Nie ma warunków do lądowania. Śmiało zmieścisz się. O kurwa! 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 1 Kwiecień 2022 Share Napisano 1 Kwiecień 2022 Na kursie i na ścieżce, chyba też ruski karabliu, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Kwiecień 2022 Share Napisano 1 Kwiecień 2022 Tyr "Na kursie i na ścieżce, chyba też ruski karabliu, co nie? " Teraz bardzo serio... Jeśli prezes zapoznał się z Raportem podkomisji w sierpniu, to dlaczego jeszcze nie zgłosił, wraz z rządem i osobami poszkodowanymi, oskarżenia do władz międzynarodowych, jak np zrobiła Holandia, gdy separatyści zestrzelili MH17? Skoro od sierpnia jest gotowy Raport podkomisji, to co w takim razie nadal próbuje, że działa, prokuratura? Skoro w Raporcie stoi napisane, że to Rosjanie wsadzili bombę i ją wybuchli, to co ze skazaniem Arabskiego i innych, za kiepskie przygotowanie lotu? Skoro w Raporcie stoi napisane, że to Rosjanie wsadzili bombę i ją wybuchli, to gdzie, od sierpnia, jakaś reakcja MSZ, itp, itd? Skoro w Raporcie stoi napisane, że to Rosjanie wsadzili bombę i ją wybuchli, to dlaczego jeszcze nie ma, od sierpnia, sprawy przeciwko BOR, który pilnował Tu, który sprawdzał przed wylotem, itp, itd... Skoro w Raporcie stoi zamach, to co z odszkodowaniami, które w kosmicznych kwotach zostały wypłacone? Ja w polisach samochodów czy domu mam wyłącznie wobec aktu wojny i terroru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 1 Kwiecień 2022 Share Napisano 1 Kwiecień 2022 8 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Skoro w Raporcie stoi napisane, że to Rosjanie wsadzili bombę i ją wybuchli, to gdzie, od sierpnia, jakaś reakcja MSZ, itp, itd? Jak by nie mieli atomów, to my mielim by granicę polsko chińską na Uralu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Kwiecień 2022 Share Napisano 1 Kwiecień 2022 Tyr... Zadałem, całkiem serio, zestaw dość prostych pytań, a ty standardowo... Chyba, że, słusznie z resztą, nie wierzysz ani w zamach, ani w Raport... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 1 Kwiecień 2022 Share Napisano 1 Kwiecień 2022 (edytowane) 20 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Jeśli prezes zapoznał się z Raportem podkomisji w sierpniu, to dlaczego jeszcze nie zgłosił, wraz z rządem i osobami poszkodowanymi, oskarżenia do władz międzynarodowych, jak np zrobiła Holandia, gdy separatyści zestrzelili MH17? Używajmy raczej czasu przyszłego. Dlaczego ten nędzny kurdupel, oglądający do 4 nad ranem transmisje z rodeo, a potem kompletnie nieprzytomny w ciągu dnia i bredzący na wszelkie tematy, nigdy nie zgłosi bredni z tego „raportu” choćby do polskiej prokuratury, by już nie wspominać międzynarodowych organów wymiaru sprawiedliwości? Ano nie zgłosi z tego samego powodu, dla którego nie zgłosił ani do UE, ani do NATO, ani do Grupy Wyszechradzkiej, ani do USA, ani do ONZ, ani nigdzie indziej tego swojego obłąkańczego pomysłu na jakąś abstrakcyjną „misję” na Ukrainie. Tak się mści tolerowanie piosenki Big Cyca o starym obłąkanym dziadzie. Edytowane 1 Kwiecień 2022 przez Jedburgh_Ops Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Kwiecień 2022 Share Napisano 1 Kwiecień 2022 Je... Gdzieś w wywiadzie, nie napiszę kogo- nie pamiętam, padło stwierdzenie, że przedstawiciele NATO nie tylko zgadzają się z wersją Człowieka z obłędem w oczach, ale już dawno wiedzieli, że to był zamach... A teraz, jak jeszcze mer Lwowa potwierdził, to już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 1 Kwiecień 2022 Share Napisano 1 Kwiecień 2022 Teraz, Czlowieksniegu napisał: Je... padło stwierdzenie, że przedstawiciele NATO nie tylko zgadzają się z wersją Człowieka z obłędem w oczach, ale już dawno wiedzieli, że to był zamach... Tiaaa... To ci sami „przedstawiciele”, którzy twierdzą, że airborniści 101. DPD zostali specjalnie zabici w locie Arrow Air Flight 1285R - przez reptilian lub postaci z Aldebarana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 1 Kwiecień 2022 Share Napisano 1 Kwiecień 2022 7 godzin temu, Merill_Marauder napisał: Różnica między Tobą a mną jest taka, że ja lotnictwem interesuje się od 10 roku życia. W tym czasie miałem okazje rozmawiać między innymi z pracownikami instytutu lotnictwa na przykład na temat buffetingu. Tak się też składa, że potrafię sprawdzić na przykład METAR. I sprawdziłem go jakieś dwa tygodnie po katastrofie- już wtedy w branży była informacja o sfałszowaniu uprawnień pierwszego pilota i METAR to sfałszowanie potwierdził. Także teorie z księżyca wzięte zostaw proszę reptilianom i nazistom z księżyca. Tutaj jednak postarajmy się zająć faktami. Zapewniam cię, że różnic jest znacznie więcej ale jeżeli potrafisz sprawdzić me.. coś tam, to już jestem spokojny o Smoleńsk, nareszcie został wyjaśniony. Żadne dowody gen. Anodiny ani moc twojego autorytetu nie są w stanie zmienić wrażenia, że śledztwo w sprawie katastrofy było prowadzone w stylu, że zacytuję idola Śniegu - jakby chodziło o włamanie do garażu na Pradze. Dlatego czekam na wyniki nowego śledztwa, niebawem okaże się co inni mają do powiedzenia. A być może, tak jak w przypadku katastrofy w Gibraltarze, nigdy nie poznamy prawdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 1 Kwiecień 2022 Share Napisano 1 Kwiecień 2022 (edytowane) zJe... Ależ misja jest w planach. Niemce i Turcy już podchwycili i się zgodzili. Pielęgniarze stare gazety dali? Les...E tam maruder zwykły zJe...:) Edytowane 1 Kwiecień 2022 przez Tyr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 1 Kwiecień 2022 Share Napisano 1 Kwiecień 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 1 Kwiecień 2022 Share Napisano 1 Kwiecień 2022 (edytowane) 9 minut temu, Tyr napisał: Pielęgniarze stare gazety dali? tobie do kaftanu i porannego relanium pielęgniarze przynieśli numer lipnej „Rzeczpospolitej” drukowanej w jednym egzemplarzu dla kaczej matki. Edytowane 1 Kwiecień 2022 przez Jedburgh_Ops Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 1 Kwiecień 2022 Share Napisano 1 Kwiecień 2022 Nie... A co? Jakieś głosy masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Kwiecień 2022 Share Napisano 1 Kwiecień 2022 les "Zapewniam cię, że różnic jest znacznie..." To może ty, skoro Tyr nie potrafi, odpowiesz czy spróbujesz odpowiedzieć na moje pytania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Kwiecień 2022 Share Napisano 1 Kwiecień 2022 Teraz, Jedburgh_Ops napisał: lipnej „Rzeczpospolitej” drukowanej w jednym egzemplarzu dla kaczej matki To była taka? :D Znaczy gazeta, nie matka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 1 Kwiecień 2022 Share Napisano 1 Kwiecień 2022 Ależ oczywiście! Świr kazał drukować lipną „Rzeczpospolitą” mówiącą, że braciszek żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 1 Kwiecień 2022 Share Napisano 1 Kwiecień 2022 zJe...Masz egzemplarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 1 Kwiecień 2022 Share Napisano 1 Kwiecień 2022 6 minut temu, bjar_1 napisał: To była taka? :D Znaczy gazeta, nie matka. Tu masz psychiczniaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Kwiecień 2022 Share Napisano 1 Kwiecień 2022 Ciężka faza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 1 Kwiecień 2022 Share Napisano 1 Kwiecień 2022 O zJe mówisz? Pelna zgoda:) Zwykły fake... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Kwiecień 2022 Share Napisano 1 Kwiecień 2022 Tyr- to jak, spróbujesz, dla odmiany, merytorycznie na moje pytania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi