Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
  W dniu 25.07.2023 o 21:26, fala napisał:

Sekretarz Stanu... chyba umysłu.

anruszkiewicz.jpg

Expand  

Ten Michelin z lewej z mózgiem jednokomórkowca jest lepszy. Idealny kandydat na członka pisowskiej KRRiT albo RDI. Idealny kandydat do wytłumaczenia profesorom Grabowskiemu i Engelking, że się mylą.

Napisano

Spirit...

"Wiesz, że jest zła kobieta (stacja)"

Yhmmmm... pal licho, że klient już od lat z Fundacją nie jest związany... Ale jak łajnem rzucicie, to może się coś przyklei...

Ale jeśli szukasz związku, między naszymi brunatnymi rodakami, a, np. reportażem w TVN, to... proponuję mocno przemyśleć narrację i nie iść tą drogą.
Już pal licho, że debile się przyznały, już pal licho, że Wasz prokurator w tym uczestniczył... ale masz sporo innych zdjęć, w tym ostatnie dzbana,który jest sekretarzem w ministerstwie*, a które pokazują miłośników Adolfa z gaciami opuszczonymi do kolan.

* w normalnym kraju, taki śmieć albo samodzielnie złożyłby dymisję, albo jeszcze szybciej zostałby zdymisjonowany...

Napisano

Spirit- może jeszcze raz, może tym razem wielkimi literami trzeba...

Jaki związek mają nasi rodzimi pogrobowcy Adolfa z twoimi wpisami?

PS Podpowiem, że zatrzymany to wcale nie skazany... choć mi to akurat mocno powiewa...

Napisano (edytowane)
  W dniu 29.07.2023 o 19:32, Czlowieksniegu napisał:

Jaki związek mają nasi rodzimi pogrobowcy Adolfa z twoimi wpisami?

Expand  

A u Was* , to biją Murzynów...

* Jak Sierzputowskiemu wszystko Mu się z dupą kojarzy ...

Edytowane przez szutnik
Napisano
  W dniu 29.07.2023 o 14:20, Jedburgh_Ops napisał:

Ten Michelin z lewej z mózgiem jednokomórkowca jest lepszy. Idealny kandydat na członka pisowskiej KRRiT albo RDI. Idealny kandydat do wytłumaczenia profesorom Grabowskiemu i Engelking, że się mylą.

Expand  

Takie wymądrzanie się podparte fejkowym zdjęciem ? Nie ma Pan lepszych argumentów ?

https://demagog.org.pl/fake_news/falszywe-zdjecie-adama-andruszkiewicza-znowu-krazy-po-sieci/

Napisano
  W dniu 30.07.2023 o 10:07, fala napisał:
Expand  

Rozliczał spore kwoty za przejazdy samochodem choć nie miał własnego. Podejrzewam że jednak poruszał się autem a nie konno - użyczonym, wypożyczonym.

Ale to jeszcze nic, inny poseł przestawił koszty za przejazd promem morskim i samolotem. A dziennikarze odkryli że nie ma samolotu ani statku !

Artykuł spory ale nie ma nawet cienia wyjaśnienia na czym polegała zbrodnia. Czyli kolejna bzdura która Pan cytuje bez zastanowienia czy celowo ?

Napisano (edytowane)

Ufo naziola woziło, nie rozumiesz problemu czy udajesz, bo niewiele odstajesz od tego matoła?

A poza tym nie chce mi się z tobą gadać, nie pisz więcej do mnie.

Edytowane przez fala
  • Haha 1
Napisano

Janko...

Ależ oczywista oczywistość, że wszelkie "brunatne" zdjęcia z naszej socjalistycznej Ojczyzny to fake, przekłamanie, itp, itd, a w ogóle, to wszystkiemu jest winien TVN... Zapewne także one są założycielami polskich komórek C18 czy B&H....

Napisano

Spirit... może, skoro nie potrafisz i/lub nie chcesz przeczytać ze zrozumieniem tytułu wątku, to ty powinieneś do sanatorium zajrzeć? Choć przyznaję, nie wiem, czy okulistyczne są...

PS Przez litość dla ciebie i tuza Daca, pominę próby tłumaczenia, czym jest "Międzynarodówka", kto brał udział w PW i ilu żołnierzy (L)WP zginęło na Czerniakowie....

Napisano
  W dniu 2.08.2023 o 11:24, Czlowieksniegu napisał:

Spirit... może, skoro nie potrafisz i/lub nie chcesz przeczytać ze zrozumieniem tytułu wątku, to ty powinieneś do sanatorium zajrzeć? Choć przyznaję, nie wiem, czy okulistyczne są...

Expand  

Polecam Uzdrowisko Nałęczów , w ramach którego funkcjonuje klinika okulistyczna  prof. Zagórskiego.

Napisano
  W dniu 2.08.2023 o 11:24, Czlowieksniegu napisał:

PS Przez litość dla ciebie i tuza Daca, pominę próby tłumaczenia, czym jest "Międzynarodówka", kto brał udział w PW i ilu żołnierzy (L)WP zginęło na Czerniakowie....

Expand  

W dniu 2.08.2023 o 11:32, Czlowieksniegu napisał:

PS
Znajdź różnice*....
* choć samo zestawienie zdjęć jest uwłaczające dla P. Traczyk-Stawskiej....

Expand  

- Pan żartuje teraz. Ale gratuluję poczucia humoru..

À propos tytułu Z kamerą wśród... myślę, że jest zajebisty – od strony lewej do prawej.

W wtorek ok. godz. 20.00 byłem na placu Marszałka J. Piłsudskiego jak warszawiacy śpiewali (nie)zakazane piosenki, a tej pani - już dobre kilka lat - W. Traczyk Stawskiej jakoś nie widziałem..

Rozumiem, że wyrok dla Mariki M. był normalny.. tak?  😏

Napisano (edytowane)
  W dniu 2.08.2023 o 20:52, Spirit of Warsaw napisał:

- Pan żartuje teraz. Ale gratuluję poczucia humoru..

À propos tytułu Z kamerą wśród... myślę, że jest zajebisty – od strony lewej do prawej.

W wtorek ok. godz. 20.00 byłem na placu Marszałka J. Piłsudskiego jak warszawiacy śpiewali (nie)zakazane piosenki, a tej pani - już dobre kilka lat - W. Traczyk Stawskiej jakoś nie widziałem..

Rozumiem, że wyrok dla Mariki M. był normalny.. tak?  😏

Expand  

Marny człowieku, kara za usiłowanie rozboju ma sankcje od 2 do 12 lat więzienia. Co do jej winy, usiłowania rozboju i uszczerbku na zdrowiu ofiary nie było wątpliwości. Dostała łagodny wymiar kary. Przestań powtarzać głupoty po debilach bo sam na takiego wychodzisz.

Edytowane przez karpik
Napisano
  W dniu 2.08.2023 o 22:50, Spirit of Warsaw napisał:

- Zajebista opinia, stara agenturalna metoda odwracania uwagi od istoty sprawy. Jesteś antykacap jak z Turskiego intelektualista, idioto.

Expand  

Może więc odnieś się do opini zamiast do mojej agenturalnej działalności.

Jest tysiące podobnych spraw z podobnymi i gorszymi wyrokami. W tej chodzi tylko o małostkowe, wręcz dziecinne zachowanie Sub Zero( za walkę z lgbt nie każemy), mające za to poważne konsekwencje, bo daje tylko paliwo/przyzwolenie podobnym rasistom i degeneratom.