bodziu000000 Napisano %s o %s Napisano %s o %s W dniu 25.05.2026 o 17:31, bjar_1 napisał: Stabilnie... W sumie nie ma się czemu dziwić, że coorvy bronią alfonsa
Spirit of Warsaw Napisano %s o %s Napisano %s o %s 18 godzin temu, Czlowieksniegu napisał: Karol S., który planuje powrót do służby... Będziesz apelował..?
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s 21 minut temu, Spirit of Warsaw napisał: Będziesz apelował..? Jeżeli bronisz naziola, to ja apeluję, ochłoń...
Czlowieksniegu Napisano %s o %s Napisano %s o %s "To raczej jest przypadek, nie wiązałabym poglądów tego zespołu, czy w ogóle całej otoczki związanej z tym zespołem, z moim klientem, albowiem jest to bardzo daleko idący wniosek i powiązanie. Szczerze mówiąc, jest to przypadek. Ta koszulka to jest przypadek, prezent, który gdzieś tam od kogoś dostał, nawet nie zwrócił na to uwagi i nie jest mu znany ten zespół." mec. Edyta Skwira :-)
Czlowieksniegu Napisano %s o %s Napisano %s o %s 6 minut temu, bjar_1 napisał: O gustach (muzycznych) Czy ja wiem- znam ludzi, którzy grali w K 88, czy Legionie :-)
Czlowieksniegu Napisano %s o %s Napisano %s o %s 2 minuty temu, bjar_1 napisał: Dzień dobry mówili Nie mam pojęcia- sąsiadów nigdy nie poznałem.
PAULUS_pl Napisano %s o %s Napisano %s o %s W dniu 25.05.2026 o 17:31, bjar_1 napisał: Stabilnie... No w końcu, pierwszy raz bronią właściwej granicy i są po właściwej stronie płotu
Czlowieksniegu Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Ufffffffffffffffff.... kamień spadł mi z serca.
Czlowieksniegu Napisano 49 minut temu Napisano 49 minut temu 7 minut temu, bjar_1 napisał: O kurde, to ten No baaaaaaaaaaaa..... Więcej- ostatni czasy jest w "doskonałej" formie.
Rekomendowane odpowiedzi