Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

więc zawołałem: mister Hani. Odwrócił się, a ja wyciągnąłem pistolet i strzeliłem w niego. Kiedy się przewracał, strzeliłem drugi raz. Tym razem w głowę. Kiedy upadł na ziemię, oddałem jeszcze dwa strzały w skroń. Zaraz potem wsiadłem do samochodu i odjechałem

normalnie santo subito Janusz... ciekawe czy Quńfederatom flaki się nie wywracają ?

ps. wiem ,że nie 

• 1 month later...
Napisano
20 minut temu, bjar_1 napisał:

Bydło czy nie - rację mają.

Rację? Pogięło Cię? Nigdy lapsusa jakowegoś sam nie rzuciłeś?  Jak się Morawiecki z podobnym z promptera walnął to też nie kruszyłem kopii o zwykłe przejęzyczenie. Więcej luuuzu

Napisano
Teraz, szutnik napisał:

Nigdy lapsusa jakowegoś sam nie rzuciłeś?

Czytając z kartki?

Zobacz jakiego bigosu idiotka narobiła. Mnie "obozy polskich nazistów" raczej nie bawią.

Napisano

Specjalnie to zrobiła, żeby kraj swój na arenie miedzynarodowej poniżyć  -  nikt mnie nie przekona że białe jest białe a czerne jest czarne!

Przestań Bjar... patrzyła na kartke, ale treść przemówienia znała i sie bidna zapętliła - bardzo głupio i nie powinno sie to wydarzyć, ale jakiegoś wielkiego znaczenia to ja bym w tym sie nie dopatrywał

Napisano
51 minut temu, bjar_1 napisał:

Czytając z kartki?

A dlaczego nie ?

52 minuty temu, bjar_1 napisał:

Zobacz jakiego bigosu idiotka narobiła.

Ona ? Czy raczej banda , która to podchwyciła , bo łatwo urazić jej przerośnięte ego.

54 minuty temu, bjar_1 napisał:

Mnie "obozy polskich nazistów" raczej nie bawią.

Mnie też i co z tego? 

Napisano
Teraz, szutnik napisał:

A dlaczego nie ?

Czyli wszystko okej, że taka niegramotna jest ministrem i to edukacji do tego? 

Napisano
3 minuty temu, bjar_1 napisał:

Honoru by trochę miała, to by się podała do dymisji po takim babolu.

To by było piękne😁. I nie byłoby Wiejskiej, bo znalezienie większej ilości osłów z babolami nie byłoby problemem.

Napisano
1 minutę temu, bjar_1 napisał:

Czyli wszystko okej, że taka niegramotna jest ministrem i to edukacji do tego? 

Jak będzie to powtarzać ( babole) , to rzeczywiście i dymisja byłaby wskazana. Ale jeżeli po jednym lapsusie tego wymagasz , to raczej do Niej coś osobistego masz.

Napisano

Mnie "polskie obozy" wqrwiają jak piszą w ten sposób niemieckie gazety albo wypowiadaja się ich politycy, wtedy jest też mi ciężko uwierzyć, że to pomyłka

Zawiniła ale jednak chyba nie na tyle żeby ja z roboty wy...ebać odrazu

Napisano
Teraz, Tyr napisał:

powiedziała też, że nauczyciele zarabiają 10 tyś

O patrz, żony muszę zapytać, bo mnie może oszukuje, a tyle kasy mamy.

Teraz, Tyr napisał:

prace domowe zniosła...

Tępaki się cieszą.

Napisano (edytowane)

Celowe to nie było. Po prostu wyszło jak bardzo jest tępa. Człowiek inteligentny czyta oczami „do przodu” żeby zdanie właściwie zrozumieć, wypowiedzieć. A nie duka słowo po słowie. No i mogła się poprawić słysząc co wypowiedziała. Po prostu - tępa. Narobiła sobie i nie tylko złego.

M.

Edytowane przez beaviso
Napisano

A czarni to Was nie uczyli " kto bez winy niech pierwszy rzuci kamień" ? A Wy zaraz "tępa" et c. 

Szukacie ideału ? Wśród polityków? Jaja sobie robicie?