Janko Muzykant Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu W dniu 12.04.2025 o 16:18, Czlowieksniegu napisał: Znajdź... różnice. To ja też informacyjnie: Parlament Europejski w głosowaniu zdecydował o uchyleniu immunitetu 4 europosłom. Podstawą było oskarżenie czworga polityków o nawoływanie do nienawiści przez Rafała Gawła. Aktywista wniósł akt oskarżenia posiłkowego w listopadzie 2021 r. Zarzucił czworgu politykom, że "popełnili przestępstwa rasistowskie na terenie Polski", podając dalej lub lajkując w mediach społecznościowych spot wyborczy. Cytuj
karpik Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Janko Muzykant napisał: To ja też informacyjnie: Parlament Europejski w głosowaniu zdecydował o uchyleniu immunitetu 4 europosłom. Podstawą było oskarżenie czworga polityków o nawoływanie do nienawiści przez Rafała Gawła. Aktywista wniósł akt oskarżenia posiłkowego w listopadzie 2021 r. Zarzucił czworgu politykom, że "popełnili przestępstwa rasistowskie na terenie Polski", podając dalej lub lajkując w mediach społecznościowych spot wyborczy. 2x2 Cytuj
Cronos Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 21 godzin temu, Janko Muzykant napisał: To ja również rzeczowo odpowiem. Moja wrzutka z Bonżurem była reakcją na materiał z przejęzyczeniem Nawrockiego. A co do "smarkania się z uciechy" z naszej strony - z Waszej strony jest tu 90 % różnych durnot, w większości bzdur i pomówień jak to mają w tradycji totalni 8-gwiazdkowcy :) Wynik wyborów ? No nie wiem, mocno liczę na Żenua ;) Ostatnio "pewniak" Kidawa zjechała do 2 %, prawda ? Po kiego prowadzisz tu swoją agitację, skoro trafia jak groch o ścianę? Oczekujesz że ktoś wyśle screen do centrali i przyznają Ci order z ziemniaka? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi