PAULUS_pl Napisano 1 Luty 2025 Napisano 1 Luty 2025 9 minut temu, Tyr napisał: Z Korei pn też mam... Poprawiło się od ostatniego razu czy nadal zupa z kory?
karpik Napisano 1 Luty 2025 Napisano 1 Luty 2025 10 minut temu, szutnik napisał: Nieładnie , Karpik. Nieładnie nabijać się z chorego. 2
Tyr Napisano 1 Luty 2025 Napisano 1 Luty 2025 no niedługo będziesz zupę z kory okraszoną robaczkami wpierniczał. Uchwalono. Tak dla lewych cymbałów informacja;)
szutnik Napisano 1 Luty 2025 Napisano 1 Luty 2025 1 minutę temu, karpik napisał: Tak nie można! Jego trzeba przytulić , pogłaskać po główce , może zmienić pieluszkę. A tak doprowadzisz do tego ,że Mu żyłka pęknie a bo co...
PAULUS_pl Napisano 1 Luty 2025 Napisano 1 Luty 2025 2 minuty temu, Tyr napisał: no niedługo będziesz zupę z kory okraszoną robaczkami wpierniczał. Uchwalono. Tak dla lewych cymbałów informacja;) Nie muszę. Nie wiem jak tam u was ale u nas są różne rzeczy w sklepach. Mięsko też. Wołowinka, wieprzowinka, kurczaczki. Robaczków nie widziałem.
karpik Napisano 1 Luty 2025 Napisano 1 Luty 2025 3 minuty temu, Tyr napisał: no niedługo będziesz zupę z kory okraszoną robaczkami wpierniczał. Uchwalono. Tak dla lewych cymbałów informacja;) Kaftanik dobrze zawiązany? Wygodnie? Teraz pomyśl przez sekundę spokojnie. Kto ci każe jeść robaki? Tusk z Trzaskowskim będzie sprawdzał czy normę na tydzień przejadłeś? Kontynuuj leczenie i powodzenia.
Tyr Napisano 1 Luty 2025 Napisano 1 Luty 2025 2 minuty temu, szutnik napisał: Tak nie można! Jego trzeba przytulić , pogłaskać po główce , może zmienić pieluszkę. A tak doprowadzisz do tego ,że Mu żyłka pęknie a bo co... po małej główce to najwyżej mógł byś mnie pocmokać;)
Tyr Napisano 1 Luty 2025 Napisano 1 Luty 2025 (edytowane) Mącznik młynarek. Unia Europejska "wprowadza do żywności" nowego robaka? Co to za chrząszcz - Konkret24 Chcesz wpirerniczaj nawet, se hoduj, zbieraj ale nie każ innym... Edytowane 1 Luty 2025 przez Tyr
karpik Napisano 1 Luty 2025 Napisano 1 Luty 2025 1 minutę temu, Tyr napisał: Mącznik młynarek. Unia Europejska "wprowadza do żywności" nowego robaka? Co to za chrząszcz - Konkret24 A w 2023 dodawał kolejne trzy do długiej już listy. Co z tego? Były, są i będą takie produkty. Są oznaczone. Logiem nawet, dla niepiśmiennego elektoratu piss.
karpik Napisano 1 Luty 2025 Napisano 1 Luty 2025 7 minut temu, Tyr napisał: Chcesz wpirerniczaj nawet, se hoduj, zbieraj ale nie każ innym... Poluźnij kaftanik jednak.
Cronos Napisano 1 Luty 2025 Napisano 1 Luty 2025 10 minut temu, Tyr napisał: Mącznik młynarek. Unia Europejska "wprowadza do żywności" nowego robaka? Co to za chrząszcz - Konkret24 Chcesz wpirerniczaj nawet, se hoduj, zbieraj ale nie każ innym... Lata nie słyszałem już tych psycho płaczów o robakach, i wchodzisz Ty, cały na biało:) To teraz o 5G zapodaj coś na dobranoc:)
szutnik Napisano 1 Luty 2025 Napisano 1 Luty 2025 14 minut temu, Tyr napisał: po małej główce to najwyżej mógł byś mnie pocmokać;) Twoje preferencje seksualne mnie nie interesują...
Tyr Napisano 1 Luty 2025 Napisano 1 Luty 2025 (edytowane) mam rolmalne:) ale dla ciebie z radością zrobię wyjątek Tyle o pieszczotach gadasz,;) Edytowane 1 Luty 2025 przez Tyr
szutnik Napisano 1 Luty 2025 Napisano 1 Luty 2025 4 minuty temu, Tyr napisał: mam rolmalne:) ale dla ciebie z radością zrobię wyjątek skoro uważasz ,że rolmalne , to dobrze . Cieszę się ,że Twoi ulubieńcy lewakowie coś u Ciebie naprostowali :) Dla mnie Bi jak i cała LGBTQ jest normalnością , bo do łóżek innych nie zaglądam . 1
Tyr Napisano 1 Luty 2025 Napisano 1 Luty 2025 (edytowane) O,, Widzę, że towarzystwo niuchania własnych bąków zorganizowało sobie konkurs na dzbana forumowego i przyznajecie wazony za pierdy. Kto prowadzi? Edytowane 1 Luty 2025 przez Tyr
szutnik Napisano 1 Luty 2025 Napisano 1 Luty 2025 21 minut temu, Tyr napisał: O,, Widzę, że towarzystwo niuchania własnych bąków zorganizowało sobie konkurs na dzbana forumowego i przyznajecie wazony za pierdy. Kto prowadzi? Jesteś w tym względzie nie do pokonania. Myślę ,że nawet na Dzbana Roku ( i kilku poprzednich lat ) tego forum.
MarekA Napisano 1 Luty 2025 Napisano 1 Luty 2025 Godzinę temu, Tyr napisał: mam rolmalne:) ale dla ciebie z radością zrobię wyjątek Tyle o pieszczotach gadasz,; Natury nie da się oszukać: https://pl.wikipedia.org/wiki/Homoseksualne_zachowania_zwierząt
szutnik Napisano 1 Luty 2025 Napisano 1 Luty 2025 57 minut temu, MarekA napisał: Natury nie da się oszukać: https://pl.wikipedia.org/wiki/Homoseksualne_zachowania_zwierząt Co Ty wiesz o oszukiwaniu! Idź do Tyra na naukę . On nawet z Orwella zrobił pisarza prawicowego
MarekA Napisano 1 Luty 2025 Napisano 1 Luty 2025 1 minutę temu, szutnik napisał: Co Ty wiesz o oszukiwaniu! Idź do Tyra na naukę . On nawet z Orwella zrobił pisarza prawicowego Ale natura jest jaka jest. Pedały są wśród zwierząt. No tak, pedały to zwierzęta Ale zwierzęta to natura. Dlaczego pederastia jest nienaturalna?
fala Napisano 2 Luty 2025 Napisano 2 Luty 2025 Wilcy nie ludzie, tak się na niepełnosprawnym umysłowo znęcać. 1
Tyr Napisano 2 Luty 2025 Napisano 2 Luty 2025 "szutnik" to po rosyjsku klaun, pajac. I wszystko jasne:)
canabis.dw Napisano 2 Luty 2025 Napisano 2 Luty 2025 3 godziny temu, Tyr napisał: Lewusy: silni w kupie i inteligentni razem... Nie martw się i nie zniechęcaj - wielu geniuszy było, za zycia niedocenianych. Po prostu świat nie jest jeszcze gotowy na głębie twoich przemysleń 1 1
karpik Napisano 2 Luty 2025 Napisano 2 Luty 2025 9 minut temu, canabis.dw napisał: Nie martw się i nie zniechęcaj - wielu geniuszy było, za zycia niedocenianych. Po prostu świat nie jest jeszcze gotowy na głębie twoich przemysleń Niestety nie ma tu jego autorskich przemyśleń. Dzięki tyrowi masz prawie na żywo przekaz z tvrubel. Wygłasza "prawdy" tam objawione bez użycia górnych partii ciała.
Tyr Napisano 2 Luty 2025 Napisano 2 Luty 2025 o widzę, że chłopcy płaskostopcy nie mogą się doczekać śniadych habibi:) Bramy powitalne będziecie stawiać, jak to w genetycznym zwyczaju macie?
Rekomendowane odpowiedzi