szutnik Napisano 1 Luty Napisano 1 Luty 40 minut temu, Czlowieksniegu napisał: No przecież nieaktualny był. Nie było w nim zdjęć noszy z psychiatryka ;) Cytuj
Tyr Napisano 1 Luty Napisano 1 Luty (edytowane) cronos...to była gorzka ironia. Jak nie pojąłeś toś cep! Tym większy, że tacy jak ty sfrustrowani aktywiści doprowadzili już w historii do ogromnych tragedii ludzkości. Wide Chiny, zsrr Wietnam, rosja, niemcy... Edytowane 1 Luty przez Tyr Cytuj
szutnik Napisano 1 Luty Napisano 1 Luty 5 minut temu, karpik napisał: Tyr ma flashbacki z Wietnamu Nieładnie , Karpik. Nieładnie nabijać się z chorego. 1 1 Cytuj
Tyr Napisano 1 Luty Napisano 1 Luty (edytowane) niuniuś śmieszny jesteś... a nawet beznadziejny...może coś konstruktywnego do linków i informacji, które załączyłem. Bo pajaca z siebie robisz... Edytowane 1 Luty przez Tyr Cytuj
PAULUS_pl Napisano 1 Luty Napisano 1 Luty 9 minut temu, Tyr napisał: Z Korei pn też mam... Poprawiło się od ostatniego razu czy nadal zupa z kory? Cytuj
karpik Napisano 1 Luty Napisano 1 Luty 10 minut temu, szutnik napisał: Nieładnie , Karpik. Nieładnie nabijać się z chorego. 2 Cytuj
Tyr Napisano 1 Luty Napisano 1 Luty no niedługo będziesz zupę z kory okraszoną robaczkami wpierniczał. Uchwalono. Tak dla lewych cymbałów informacja;) Cytuj
szutnik Napisano 1 Luty Napisano 1 Luty 1 minutę temu, karpik napisał: Tak nie można! Jego trzeba przytulić , pogłaskać po główce , może zmienić pieluszkę. A tak doprowadzisz do tego ,że Mu żyłka pęknie a bo co... Cytuj
PAULUS_pl Napisano 1 Luty Napisano 1 Luty 2 minuty temu, Tyr napisał: no niedługo będziesz zupę z kory okraszoną robaczkami wpierniczał. Uchwalono. Tak dla lewych cymbałów informacja;) Nie muszę. Nie wiem jak tam u was ale u nas są różne rzeczy w sklepach. Mięsko też. Wołowinka, wieprzowinka, kurczaczki. Robaczków nie widziałem. Cytuj
karpik Napisano 1 Luty Napisano 1 Luty 3 minuty temu, Tyr napisał: no niedługo będziesz zupę z kory okraszoną robaczkami wpierniczał. Uchwalono. Tak dla lewych cymbałów informacja;) Kaftanik dobrze zawiązany? Wygodnie? Teraz pomyśl przez sekundę spokojnie. Kto ci każe jeść robaki? Tusk z Trzaskowskim będzie sprawdzał czy normę na tydzień przejadłeś? Kontynuuj leczenie i powodzenia. Cytuj
Tyr Napisano 1 Luty Napisano 1 Luty 2 minuty temu, szutnik napisał: Tak nie można! Jego trzeba przytulić , pogłaskać po główce , może zmienić pieluszkę. A tak doprowadzisz do tego ,że Mu żyłka pęknie a bo co... po małej główce to najwyżej mógł byś mnie pocmokać;) Cytuj
Tyr Napisano 1 Luty Napisano 1 Luty (edytowane) Mącznik młynarek. Unia Europejska "wprowadza do żywności" nowego robaka? Co to za chrząszcz - Konkret24 Chcesz wpirerniczaj nawet, se hoduj, zbieraj ale nie każ innym... Edytowane 1 Luty przez Tyr Cytuj
karpik Napisano 1 Luty Napisano 1 Luty 1 minutę temu, Tyr napisał: Mącznik młynarek. Unia Europejska "wprowadza do żywności" nowego robaka? Co to za chrząszcz - Konkret24 A w 2023 dodawał kolejne trzy do długiej już listy. Co z tego? Były, są i będą takie produkty. Są oznaczone. Logiem nawet, dla niepiśmiennego elektoratu piss. Cytuj
karpik Napisano 1 Luty Napisano 1 Luty 7 minut temu, Tyr napisał: Chcesz wpirerniczaj nawet, se hoduj, zbieraj ale nie każ innym... Poluźnij kaftanik jednak. Cytuj
Cronos Napisano 1 Luty Napisano 1 Luty 10 minut temu, Tyr napisał: Mącznik młynarek. Unia Europejska "wprowadza do żywności" nowego robaka? Co to za chrząszcz - Konkret24 Chcesz wpirerniczaj nawet, se hoduj, zbieraj ale nie każ innym... Lata nie słyszałem już tych psycho płaczów o robakach, i wchodzisz Ty, cały na biało:) To teraz o 5G zapodaj coś na dobranoc:) Cytuj
szutnik Napisano 1 Luty Napisano 1 Luty 14 minut temu, Tyr napisał: po małej główce to najwyżej mógł byś mnie pocmokać;) Twoje preferencje seksualne mnie nie interesują... Cytuj
Tyr Napisano 1 Luty Napisano 1 Luty (edytowane) mam rolmalne:) ale dla ciebie z radością zrobię wyjątek Tyle o pieszczotach gadasz,;) Edytowane 1 Luty przez Tyr Cytuj
szutnik Napisano 1 Luty Napisano 1 Luty 4 minuty temu, Tyr napisał: mam rolmalne:) ale dla ciebie z radością zrobię wyjątek skoro uważasz ,że rolmalne , to dobrze . Cieszę się ,że Twoi ulubieńcy lewakowie coś u Ciebie naprostowali :) Dla mnie Bi jak i cała LGBTQ jest normalnością , bo do łóżek innych nie zaglądam . 1 Cytuj
Tyr Napisano 1 Luty Napisano 1 Luty (edytowane) O,, Widzę, że towarzystwo niuchania własnych bąków zorganizowało sobie konkurs na dzbana forumowego i przyznajecie wazony za pierdy. Kto prowadzi? Edytowane 1 Luty przez Tyr Cytuj
szutnik Napisano 1 Luty Napisano 1 Luty 21 minut temu, Tyr napisał: O,, Widzę, że towarzystwo niuchania własnych bąków zorganizowało sobie konkurs na dzbana forumowego i przyznajecie wazony za pierdy. Kto prowadzi? Jesteś w tym względzie nie do pokonania. Myślę ,że nawet na Dzbana Roku ( i kilku poprzednich lat ) tego forum. Cytuj
MarekA Napisano 1 Luty Napisano 1 Luty Godzinę temu, Tyr napisał: mam rolmalne:) ale dla ciebie z radością zrobię wyjątek Tyle o pieszczotach gadasz,; Natury nie da się oszukać: https://pl.wikipedia.org/wiki/Homoseksualne_zachowania_zwierząt Cytuj
szutnik Napisano 1 Luty Napisano 1 Luty 57 minut temu, MarekA napisał: Natury nie da się oszukać: https://pl.wikipedia.org/wiki/Homoseksualne_zachowania_zwierząt Co Ty wiesz o oszukiwaniu! Idź do Tyra na naukę . On nawet z Orwella zrobił pisarza prawicowego Cytuj
MarekA Napisano 1 Luty Napisano 1 Luty 1 minutę temu, szutnik napisał: Co Ty wiesz o oszukiwaniu! Idź do Tyra na naukę . On nawet z Orwella zrobił pisarza prawicowego Ale natura jest jaka jest. Pedały są wśród zwierząt. No tak, pedały to zwierzęta Ale zwierzęta to natura. Dlaczego pederastia jest nienaturalna? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi