Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 717
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano (edytowane)

cronos...to była gorzka ironia. Jak nie pojąłeś toś cep! Tym większy, że tacy jak ty sfrustrowani aktywiści doprowadzili już w historii do ogromnych tragedii ludzkości. Wide Chiny, zsrr Wietnam, rosja, niemcy...

Edytowane przez Tyr
Napisano (edytowane)

niuniuś śmieszny jesteś... a nawet beznadziejny...może coś konstruktywnego do linków i informacji, które załączyłem. Bo pajaca z siebie robisz...

Edytowane przez Tyr
Napisano

no niedługo będziesz zupę z kory okraszoną robaczkami wpierniczał. Uchwalono. Tak dla lewych cymbałów informacja;)

Napisano
1 minutę temu, karpik napisał:

IMG_20250201_210908.jpg

Tak nie można! Jego trzeba przytulić , pogłaskać po główce , może zmienić pieluszkę. A tak doprowadzisz do tego ,że Mu żyłka pęknie a bo co...

Napisano
2 minuty temu, Tyr napisał:

no niedługo będziesz zupę z kory okraszoną robaczkami wpierniczał. Uchwalono. Tak dla lewych cymbałów informacja;)

Nie muszę. Nie wiem jak tam u was ale u nas są różne rzeczy w sklepach. Mięsko też. Wołowinka, wieprzowinka, kurczaczki. Robaczków nie widziałem.

Napisano
3 minuty temu, Tyr napisał:

Kaftanik dobrze zawiązany? Wygodnie? Teraz pomyśl przez sekundę spokojnie. Kto ci każe jeść robaki? Tusk z Trzaskowskim będzie sprawdzał czy normę na tydzień przejadłeś? Kontynuuj leczenie i powodzenia.

Napisano
2 minuty temu, szutnik napisał:

Tak nie można! Jego trzeba przytulić , pogłaskać po główce , może zmienić pieluszkę. A tak doprowadzisz do tego ,że Mu żyłka pęknie a bo co...

po małej główce to najwyżej mógł byś mnie pocmokać;)

Napisano
7 minut temu, Tyr napisał:

Chcesz wpirerniczaj nawet, se hoduj, zbieraj ale nie każ innym...

Poluźnij kaftanik jednak.

Napisano
14 minut temu, Tyr napisał:

po małej główce to najwyżej mógł byś mnie pocmokać;)

Twoje preferencje seksualne mnie nie interesują...

Napisano (edytowane)

mam rolmalne:) ale dla ciebie z radością zrobię wyjątek  Tyle o pieszczotach gadasz,;)

Edytowane przez Tyr
Napisano
4 minuty temu, Tyr napisał:

mam rolmalne:) ale dla ciebie z radością zrobię wyjątek 

skoro uważasz ,że rolmalne , to dobrze . Cieszę się ,że Twoi ulubieńcy lewakowie coś u Ciebie naprostowali :) Dla mnie Bi jak i cała LGBTQ jest normalnością , bo do łóżek innych nie zaglądam .

• Tak trzymać 1
Napisano (edytowane)

O,, Widzę, że towarzystwo niuchania własnych bąków zorganizowało sobie konkurs na dzbana forumowego i przyznajecie wazony za pierdy. Kto prowadzi?

Edytowane przez Tyr
Napisano
21 minut temu, Tyr napisał:

O,, Widzę, że towarzystwo niuchania własnych bąków zorganizowało sobie konkurs na dzbana forumowego i przyznajecie wazony za pierdy. Kto prowadzi?

Jesteś w tym względzie nie do pokonania. Myślę ,że nawet na Dzbana Roku ( i kilku poprzednich lat ) tego forum.

Napisano
1 minutę temu, szutnik napisał:

Co Ty wiesz o oszukiwaniu!  Idź do Tyra na naukę . On nawet z Orwella zrobił pisarza prawicowego 🤣

Ale natura jest jaka jest. Pedały są wśród zwierząt. No tak, pedały to zwierzęta 😒 Ale zwierzęta to natura. Dlaczego pederastia jest nienaturalna?