monte_ch Napisano 20 Grudzień 2008 Autor Napisano 20 Grudzień 2008 Witam wszystkich Odkrywców.Co powiecie na temat naszego moderatora Bociana.Czy nie boicie się wyrazić opinii o nim ? Czy nie uważacie że moderator to jest potrzebna osoba czy też nie ? Ja osobiście mam bardzo negatywne zdanie o nim. Uważam że,moderator powinien być osobą neutralną,czego na tym forum zaprzeczeniem jest nasz wojtek".Pozdro dla wszystkich,i życzę Wam Pogodnych Szczęśliwych Świąt.M.CH.
areko-golo Napisano 20 Grudzień 2008 Napisano 20 Grudzień 2008 A co modernizatorzy robią takiego co ci się nie podoba?
Swiety82 Napisano 21 Grudzień 2008 Napisano 21 Grudzień 2008 Hehe macie szczęście że ja nie jestem modem, bo po N-tym takim głupim temacie na głównym dostalibyście pod choinkę" kartke.:)
Cronos Napisano 21 Grudzień 2008 Napisano 21 Grudzień 2008 nikt Ci nie karze tutaj pisac i przebywać...
Swiety82 Napisano 21 Grudzień 2008 Napisano 21 Grudzień 2008 Znaczy się mam na myśli kolegę Monte, zapędziłem się. Arek sorry :)
jfkl Napisano 21 Grudzień 2008 Napisano 21 Grudzień 2008 Dawno tak sie nie ubawilem.Co poczac z Bocianem" na tle 2 zoltych kartek brzmi swietnie! Pozdrawiam jfkl
DJ MHz Napisano 21 Grudzień 2008 Napisano 21 Grudzień 2008 Załóż sobie własne forum i tam miej swe państewko", a jak Ci się tu nie podoba to wyp.. :]
yorik Napisano 21 Grudzień 2008 Napisano 21 Grudzień 2008 Pomyliło się z onetem. W końcu tez na o". :)
traper6 Napisano 21 Grudzień 2008 Napisano 21 Grudzień 2008 Nie wiesz że w Polsce bociany są pod ochroną ? :-)
felfree Napisano 21 Grudzień 2008 Napisano 21 Grudzień 2008 przecież bociany już dawno odleciały ...... :-)
Czlowieksniegu Napisano 21 Grudzień 2008 Napisano 21 Grudzień 2008 Monte- nie myl pojęć. Piszesz o potrzebie moderowania, a potem gładko robisz wycieczkę osobistą. Nie lubisz kagańca i porządku, czy Bocian nadepnął Ci na odcisk?PS Nie wiem, jak Bocian ma na imię, ale coś mi się wydaje że nie o TEGO Wojtka" Ci chodziło :-) Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 08:52 21-12-2008
pomsee Napisano 21 Grudzień 2008 Napisano 21 Grudzień 2008 O rany znów wątek stworzony przez sfrustrowanego i skrzywdzonego przez kolejnego moderatora użytkownika... :/monte_ch a jaka cię krzywda spotkała biedaku?Może rzuć jakimś konkretem?
ZUBIKED Napisano 21 Grudzień 2008 Napisano 21 Grudzień 2008 Uwielbiam takie Świąteczne " wątki.Monte ch bezczelny jesteś wiesz sam chowasz się pod nickiem a operujesz imionami, nie ładnie wiesz ?
kloki Napisano 21 Grudzień 2008 Napisano 21 Grudzień 2008 moderator, jak prezydent, wszystko kontroluje :) Dlatego jest potrzebny..
bandolero Napisano 21 Grudzień 2008 Napisano 21 Grudzień 2008 Monte ch*** ja również życzę Ci Wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz duuuuużo zdrowia przede wszystkim.
tomcat3 Napisano 21 Grudzień 2008 Napisano 21 Grudzień 2008 Cze.Ja naprawde w glowe zachodze o co kaman takim ludziom-co im sie nie podoba?????Chyba szukaja rozglosu bo nuda im doskwiera:)pozdro
feld Napisano 21 Grudzień 2008 Napisano 21 Grudzień 2008 Forum to forum-Kazdy ma prawo sie wypowiedziec.Do tego przeciez dążyliśmy i dążymy.Pozdro.
ensiferum3 Napisano 21 Grudzień 2008 Napisano 21 Grudzień 2008 Był już taki wątek precz z bocianem".Wiecie jest taka stronka żal.pl i może tam wyrzućcie swoje żale ,problemy itp.Ale i tak takie tematy są fajne znowu można pogadać o mchu i paproci:)PozdrawiamPS. Zapewne znowu temat wyląduje Hyde Park'u.
ukalek Napisano 21 Grudzień 2008 Napisano 21 Grudzień 2008 Już myślałem, że to topic dotyczący tego bocianka, z tematu kolegi Elpasysa...Myślę, że tamten bocian jest ważniejszy od tego Bociana ;).Pozdrawiam
elektrit1 Napisano 21 Grudzień 2008 Napisano 21 Grudzień 2008 Bocian jest waścicielem tego forum. Gdyby wniosek założyciela topicu został w jakiś przedziwny sposób zrealizowany, był by to pierwszy przypadek, kiedy mysz doprowadziła do detronizacji kota.Kolega podszedł do sprawy zbyt emocjonalnie, i nie postarał się wytłuszczyć skąd te emocje się wzięły.
Hitboy64 Napisano 21 Grudzień 2008 Napisano 21 Grudzień 2008 1. Bocian jest administratorem forum, oczywiście on ma też możliwość moderacji, lecz jest to administrator.2. Może jakiś konkret? Bo z Twoich postów nic nie wynika.3. Nad każdym działem forum masz listę moderatorów, którzy opiekują się danym działem i to do nich powinieneś kierować swoje skargi i zażalenia.4. Sprawy z moderacją załatwiamy na privie. A jeśli nic to nie daje i wciąż czujesz się niezmiernie skrzywdzony, wtedy pisz skargę na danego moda do administratora, czyli Bociana.5. Nie wrzucajcie wszystkiego na Główne, ten wątek bardziej pasuje do Towarzyskiego.6. Wesołych Świąt.
8total4 Napisano 21 Grudzień 2008 Napisano 21 Grudzień 2008 Monte_ch, jak chcesz powiedziec coś przemawiającego do rozsądku - poczytaj elementarz, albo powiedz komuś żeby sprawdził retorykę twojego postu..za same imiona i zaimki napisane z malej litery, ode mnie dostał byś kartoniczek..Rejestrując się na forum masz obowiązek przyswoić regulamin i się do niego stosować, jak coś nie pasuje to droga jest wolna, a wyjść wiele..
areko-golo Napisano 21 Grudzień 2008 Napisano 21 Grudzień 2008 Swiety82 spoko nic się nie stało! monte_ch o co ci chodzi??
fraktal Napisano 21 Grudzień 2008 Napisano 21 Grudzień 2008 Ktoś rzuci coś głupiego i już się w temacie nie pojawia, a wy piszecie i piszecie. Zamiast pisać poczytajcie:... ponieważ troll "zarzuca haczyk, poruszając kontrowersyjny temat, często niepotrzebnie, aby wywołać kłótnię..."http://pl.wikipedia.org/wiki/Trolling
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.