Skocz do zawartości

Co począć z bocianem ?

monte_ch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich Odkrywców.Co powiecie na temat naszego moderatora Bociana.Czy nie boicie się wyrazić opinii o nim ? Czy nie uważacie że moderator to jest potrzebna osoba czy też nie ? Ja osobiście mam bardzo negatywne zdanie o nim. Uważam że,moderator powinien być osobą neutralną,czego na tym forum zaprzeczeniem jest nasz wojtek".Pozdro dla wszystkich,i życzę Wam Pogodnych Szczęśliwych Świąt.M.CH.
Napisano
Monte- nie myl pojęć. Piszesz o potrzebie moderowania, a potem gładko robisz wycieczkę osobistą. Nie lubisz kagańca i porządku, czy Bocian nadepnął Ci na odcisk?

PS Nie wiem, jak Bocian ma na imię, ale coś mi się wydaje że nie o TEGO Wojtka" Ci chodziło :-)

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 08:52 21-12-2008
Napisano
O rany znów wątek stworzony przez sfrustrowanego i skrzywdzonego przez kolejnego moderatora użytkownika... :/
monte_ch a jaka cię krzywda spotkała biedaku?
Może rzuć jakimś konkretem?
Napisano
Był już taki wątek precz z bocianem".
Wiecie jest taka stronka żal.pl i może tam wyrzućcie swoje żale ,problemy itp.
Ale i tak takie tematy są fajne znowu można pogadać o mchu i paproci:)
Pozdrawiam
PS. Zapewne znowu temat wyląduje Hyde Park'u.
Napisano
Już myślałem, że to topic dotyczący tego bocianka, z tematu kolegi Elpasysa...
Myślę, że tamten bocian jest ważniejszy od tego Bociana ;).
Pozdrawiam
Napisano
Bocian jest waścicielem tego forum. Gdyby wniosek założyciela topicu został w jakiś przedziwny sposób zrealizowany, był by to pierwszy przypadek, kiedy mysz doprowadziła do detronizacji kota.
Kolega podszedł do sprawy zbyt emocjonalnie, i nie postarał się wytłuszczyć skąd te emocje się wzięły.
Napisano
1. Bocian jest administratorem forum, oczywiście on ma też możliwość moderacji, lecz jest to administrator.

2. Może jakiś konkret? Bo z Twoich postów nic nie wynika.

3. Nad każdym działem forum masz listę moderatorów, którzy opiekują się danym działem i to do nich powinieneś kierować swoje skargi i zażalenia.

4. Sprawy z moderacją załatwiamy na privie. A jeśli nic to nie daje i wciąż czujesz się niezmiernie skrzywdzony, wtedy pisz skargę na danego moda do administratora, czyli Bociana.

5. Nie wrzucajcie wszystkiego na Główne, ten wątek bardziej pasuje do Towarzyskiego.

6. Wesołych Świąt.
Napisano
Monte_ch, jak chcesz powiedziec coś przemawiającego do rozsądku - poczytaj elementarz, albo powiedz komuś żeby sprawdził retorykę twojego postu..
za same imiona i zaimki napisane z malej litery, ode mnie dostał byś kartoniczek..
Rejestrując się na forum masz obowiązek przyswoić regulamin i się do niego stosować, jak coś nie pasuje to droga jest wolna, a wyjść wiele..
Napisano
Ktoś rzuci coś głupiego i już się w temacie nie pojawia, a wy piszecie i piszecie.
Zamiast pisać poczytajcie:
... ponieważ troll "zarzuca haczyk, poruszając kontrowersyjny temat, często niepotrzebnie, aby wywołać kłótnię..."
http://pl.wikipedia.org/wiki/Trolling

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie