8total4 Napisano 27 Październik 2009 Share Napisano 27 Październik 2009 tak a w wątku obok moze jeszcze szubienicę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 Czym moge go wyczyścić elektrolizą? Chyba nie bo ma ronczki. Prosze o pomoc ,żeby nie zniszczyć go i ronczek a najważniejsze fastygi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandolero Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 Właśnie za takie wpisy powinno się odcinać ronczki. Jestem przekonany, że dyslekcja (dysortografia???) to marksistowski mit, ale jeśli w ten mit wierzycie, to postuluję stworzenie nowego, specjalnego działu dla dyslektyków". Niech tam wydalają swoje połamane posty i profetyczne wypowiedzi, których sam Nostradamus by nie zrozumiał, a co dopiero zwykły człek. Pozdrav. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 primo - to świadomość - własnej niedoskonałości...secvndo - potrzeba dążenia do norm..._____________niechlujstwo językowe ma charakter epidemiczny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandolero Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 Masz rację Kopi, to podobne do dżumy, człowiek zaraża się tym, nawet jeśli stosuje środki prewencyjne. Po prostu po jakimś czasie obecności na forum zaczynasz się zastanawiać, czy pisze się historia" czy chistoria". A ja sobie nie życzę, by ktoś infekował mój stary, drogocenny (dla mnie przynajmniej) czerep zarazą analfabetyzmu. Dlatego żądam, by osobnicy nie znający języka polskiego zaczęli korzystać z edytorów tekstu i słowników! Po jakimś czasie sami zauważą u siebie poprawę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 Kol. Bandolero.Co to jest DYSLEKCJA?PZDR.ps.http://pl.wikipedia.org/wiki/Dysleksja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 Mihurajak poznasz lectio" oraz zrozumiesz mechanizm dis" - będziesz wiedział... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandolero Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 Tak jak myślałem, dysleksja jest wymysłem psychologów, czyli marksistów, a nie naukowców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 Za pięćset lat,trudno będzie komukolwiek rozczytać się w tym co po sobie zostawiliśmy(pismo trwałe).pzdr.ps.Gdyby któryś z nas forumowiczów,przeniósł się w czasy Władzia Łokietka.Niechybnie straciłby głowę.Nasz teraźniejszy bełkot podrzuciłby tylko drwa do pieca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 Drogi bandolero!!\"\"Tak jak myślałem, dysleksja jest wymysłem psychologów, czyli marksistów, a nie naukowców.\"\"\"\"Wydaje mi się, że przed 1989 roczkiem, to choróbsko nie występowało, lub /i/ było zjawiskiem marginalnym. Obawiam się że ta, pandomia, choroby cygańskiej", /starsi Koledzy wiedzą, o co chodzi , młodsi mogą się popytać starszych, lepiej na Priw, bo Modowie się mogą wnerwić"/, przybyła" jak wszystko co dobre, z USA.PS. Witam Wszystkich Kolegów, po mojej udanej ucieczce spod saperki"!!!!PozdrawiamGW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandolero Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 A to Twoim zdaniem w USA marksizm nie króluje??Gratuluję optymizmu!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 Wiem, tam rządzi MEL, a nie MELS. Znając regulamin Forum, w politykę asową" się nie mieszam i jestem jak najdalej, od kudłatych" myśli!!!!!!!!!GW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 Tak mi dopomóż, Karto Atlantycka !!GW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 8 Listopad 2009 Share Napisano 8 Listopad 2009 public enemy... cddwie kropki gura i duł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 8 Listopad 2009 Share Napisano 8 Listopad 2009 cztery wyrazy i dwa błędy - średnia 50/50 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandolero Napisano 9 Listopad 2009 Share Napisano 9 Listopad 2009 Tak a propos ilości błędów w wyrazie, przypomniała mi się moja koleżanka ze studiów, która na każdym wykładzie rozwiązywała krzyżówki. Kiedyś zostawiła je na ławce i zajrzałem. Hasło: ptak jak owoc. Wpisała: agrest. Ponieważ agrest miał za dużo liter, więc wpisała po dwie litery w jednej kratce :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 18 Listopad 2009 Share Napisano 18 Listopad 2009 admin weś no jak możesz popraw tytół wądku na SUDAN.dzięki z góry"dobre.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 18 Listopad 2009 Share Napisano 18 Listopad 2009 Gópi temat! Nie ma ćekawrzyh ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sowa123 Napisano 18 Listopad 2009 Share Napisano 18 Listopad 2009 Proponuję wypić toast za forum odkrywcy,by istniało jak najdłużej ,by błędów było jak najmniej, by pisane posty były wypełnione asertywnością a ich wartości merytoryczne nieustannie wzrastały saluto!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 23 Listopad 2009 Share Napisano 23 Listopad 2009 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 24 Listopad 2009 Share Napisano 24 Listopad 2009 Dorba jest.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 24 Listopad 2009 Share Napisano 24 Listopad 2009 Ato cziekawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 21 Grudzień 2009 Share Napisano 21 Grudzień 2009 Musisz siďż˝ zalogowaďż˝, aby dodaďż˝ nowy wďż˝tek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 iedaleko niego znaleziono minę która była pod drzewem które się pszewruciło.":-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 *tesz sie bym pszewrucił ot bąby*C.***Wiem że zaraz pewnie posypią się w kierunku mojej osoby oskarżenia np: że ryję stanowiska archeo, lub cmętarze!I stanowczo zaprzeczam tego typu insynuacją!*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.