karpik Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 21 godzin temu, bodziu000000 napisał: Jest historią... Cytuj
Tyr Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu (edytowane) canabis...ale donek powiedział, że " uśmiechnięta Polska" a ty co sabotujesz? Nie śmiejesz się?;) Jak czegoś nie rozumiesz to nie znaczy, że coś jest głupie tylko może znaczyć, że ty jesteś mądry inaczej;) Edytowane 17 godzin temu przez Tyr Cytuj
M81 Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Bardzo poważni niektórzy ostatnio się stali. A tak wyglądał dziś ten, który jeszcze dwa lata temu chciał strzelać do śmigłowców Cytuj
karpik Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu 11 minut temu, M81 napisał: Bardzo poważni niektórzy ostatnio się stali. A tak wyglądał dziś ten, który jeszcze dwa lata temu chciał strzelać do śmigłowców Jestem przykładem, że chęć strącania ruskich śmigłowców i jazda na rowerze się nie wyklucza. Cytuj
PAULUS_pl Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu 20 minut temu, M81 napisał: Bardzo poważni niektórzy ostatnio się stali. A tak wyglądał dziś ten, który jeszcze dwa lata temu chciał strzelać do śmigłowców Widzisz różnicę pomiędzy ruskimi śmigłowcami latającymi w szyku nad jednym z polskich miast a śmigłowcem który wleciał na mniej niż 5 minut w przestrzeń powietrzną naszego kraju nad morzem? Cytuj
M81 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Czyżby były jakieś miejsca, w których naruszenie granicy przez obce śmigłowce jest dozwolone Na szczęście nie wszyscy stracili poczucie humoru. Cytuj
Tyr Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 8 godzin temu, karpik napisał: Jestem przykładem, że chęć strącania ruskich śmigłowców i jazda na rowerze się nie wyklucza. Cudowne dziecko dwóch pedałów? Cytuj
canabis.dw Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowane) 11 godzin temu, Tyr napisał: canabis...ale donek powiedział, że " uśmiechnięta Polska" a ty co sabotujesz? Nie śmiejesz się?;) Jak czegoś nie rozumiesz to nie znaczy, że coś jest głupie tylko może znaczyć, że ty jesteś mądry inaczej;) A gdzie ja napisałem, że coś jest głupie? Poprosiłem o rozwinięcie bo byłem ciekawy co on tam tak wesoło porównuje. Nie mam też jakiś problemów z tym, że czegoś mogę nie zrozumieć - za dużo już widziałem takich głąbów co wszystko zawsze dobrze wiedzą i doskonale rozumieją - umiem ocenić, co taka postawa w praktyce oznacza Edytowane 6 godzin temu przez canabis.dw Cytuj
karpik Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 5 godzin temu, Tyr napisał: Cudowne dziecko dwóch pedałów? Na pewno nie prawilny "katolik", "patriota". Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu W dniu 25.04.2025 o 23:14, beaviso napisał: Czy oni tam mają coś takiego jak poświadczenie bezpieczeństwa osobowego i dostępu do tajnych informacji, skutkujące zaglądaniem rodzinie do d... tzn. do dossier? Kto zdziwiony - ręka w górę. Tzw. pokój na Ukrainie negocjuje wysłannik trumpa „Amerykanin” Steve Виткофф. Dyrektorka CIA - mamuśka tego idioty zabitego teraz na Ukrainie to „Amerykanka” Julian Галина Gloss. Taki mamy klimat (w amerykańskich służbach). Cytuj
karpik Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Ponad dwa kilometry. VID_20250427_113549_907.mp4 Cytuj
karpik Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Jak wyrobić normę mielonego mięsa? Atakować autobusami. VID_20250427_113755_310.mp4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi