Jedburgh_Ops Napisano wczoraj o 13:41 Napisano wczoraj o 13:41 12 minut temu, karpik napisał: Ciężko będzie znaleźć konkretne źródło tych rewelacji bo jest powtarzana od lat przez całą prawą stronę polskiej sceny politycznej i wszystkich jej sojuszników w Europie. Tylko przypadek sprawia, że frakcja europejska tych sensacji jest kundlami putlera... Źródło jest jak najbardziej świeże, bo z wczoraj: „Niemcy chcą nam zabrać państwo. Francuzi razem z nimi” Na tle powyższego Federacja Rosyjska to miłe, sympatyczne, przyjazne Polsce państwo. Do Rosji autor tych słów, jak widać w całej wypowiedzi, nic nie ma. Najgorsza jest koalicja niemiecko-francuska i to na zachód trzeba kierować lufy, a nie na wschód.
bodziu000000 Napisano wczoraj o 14:18 Napisano wczoraj o 14:18 Godzinę temu, Jedburgh_Ops napisał: Ale to nie słyszeliście, że nie Federacja Rosyjska zagraża Polsce i to nie ona chce zagarnąć państwo polskie, ale najgroźniejsze są połączone siły Niemiec i Francji i to one do spółki planują akt agresji przeciwko Polsce? Skomentować można to tylko publikując kogoś mądrego 1
Cronos Napisano wczoraj o 14:26 Napisano wczoraj o 14:26 6 minut temu, bodziu000000 napisał: Hmmm, dlaczego jest "No image" a nie "нет изображения"
pawel_breslau Napisano wczoraj o 16:25 Napisano wczoraj o 16:25 3 godziny temu, karpik napisał: Traktuj te rewelacje jako część propagandy lub coś w deseń chowania przed wyborami Macierewicza i mu podobnych świrów. Węgry orbana kierunek mają jeden i tylko mobilizacja społeczeństwa może go zmienić. Zmieniony azymut to ten, gdzie dzień po przegranych wyborach jest w samolocie do raszki i długo ojczyzny nie zobaczy, jeżeli nie chce jej oglądać zza krat. W punkt, też mi się wydaje, że to mydlenie oczu i twierdzenie jacy to oni (obecnie rządzący) są super zajeb...ści i chcą się odciąć od złych ruSSkich. Zapewne porobili jakieś rozpoznanie wśród ludności i wyszło im, że większość tego chce więc idą z prądem. Ale tak jak pisałem, też myślę, że to mydlenie oczy, zasłona dymna :-)
Jedburgh_Ops Napisano wczoraj o 17:02 Napisano wczoraj o 17:02 My się wybieramy na jakąś Wojnę Obronną Pamiętacie niedawnych idiotów WP ze stycznia br., którzy 2200 kg min przeciwpancernych wysłali do magazynu IKEI, ale najpierw zagubione i bez niczyjego zainteresowania miny jeździły sobie pociągiem po Polsce przez dwa tygodnie? Żaden trep za to nie beknął. A kojarzycie z ostatnich dni dwie afery z wrażliwymi dokumentami wojskowymi - jedna to wyrzucone na śmietnik, druga to nielegalnie wyrzucone razem z gruzem po remoncie prywatnej osobie na działkę? To ci sami debile z tej samej jednostki od 2,2 tony zgubionych min. Do dziś wrażliwe wyrzucone w publiczne miejsce dokumenty - dokumenty z personaliami żołnierzy i z ich danymi teleadresowymi - są u dziennikarzy. Właściciel działki, na którą wyrzucono te dokumenty zadzwonił do SKW, żeby zabrała te dokumenty - ZERO ODZEWU I ZAINTERESOWANIA SPRAWĄ. MON i WP pod rządami rozwodnika-pediatry walczącego z rozwodami i aborcją
bodziu000000 Napisano wczoraj o 17:04 Napisano wczoraj o 17:04 3 godziny temu, Jedburgh_Ops napisał: Źródło jest jak najbardziej świeże, bo z wczoraj: „Niemcy chcą nam zabrać państwo. Francuzi razem z nimi” Na tle powyższego Federacja Rosyjska to miłe, sympatyczne, przyjazne Polsce państwo. Do Rosji autor tych słów, jak widać w całej wypowiedzi, nic nie ma. Najgorsza jest koalicja niemiecko-francuska i to na zachód trzeba kierować lufy, a nie na wschód. A zwróciłeś uwagę na barwy tego komuszego spędu?
Jedburgh_Ops Napisano wczoraj o 17:23 Napisano wczoraj o 17:23 18 minut temu, bodziu000000 napisał: A zwróciłeś uwagę na barwy tego komuszego spędu? Widziałem flagi polskie i amerykańskie. Coś innego przegapiłem?
Czlowieksniegu Napisano wczoraj o 17:25 Autor Napisano wczoraj o 17:25 Teraz, Jedburgh_Ops napisał: Widziałem flagi polskie i amerykańskie. Coś Taka schiza, że biały, niebieski, czerwony, to jak nic kolory z Rosją powiązane...
Jedburgh_Ops Napisano wczoraj o 17:28 Napisano wczoraj o 17:28 1 minutę temu, Czlowieksniegu napisał: Taka schiza, że biały, niebieski, czerwony, to jak nic kolory z Rosją powiązane... A może to takie alarmistyczne ostrzeżenie - barwy w najwyższym stopniu wrogiej nam Francji, która chce zagarnąć nasze państwo, jak już wiemy od wczoraj?
Cypis Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu 4 godziny temu, bodziu000000 napisał: pytanie ilu z tych 400 tys. to psychiatrzy , badający stadium przypadku ?
Cypis Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu a tymczasem w moskwie emigranci kontra ruskie , do przerwy 1:0 dla emigrantów комунарка.mp4
bodziu000000 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 20 godzin temu, Jedburgh_Ops napisał: Źródło jest jak najbardziej świeże, bo z wczoraj: „Niemcy chcą nam zabrać państwo. Francuzi razem z nimi” Na tle powyższego Federacja Rosyjska to miłe, sympatyczne, przyjazne Polsce państwo. Do Rosji autor tych słów, jak widać w całej wypowiedzi, nic nie ma. Najgorsza jest koalicja niemiecko-francuska i to na zachód trzeba kierować lufy, a nie na wschód.
karpik Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 25 minut temu, bodziu000000 napisał: -Trybunał ogłasza, że traktat (...) jest niezgodny z konstytucją. - To co pierożki? - Pierożki
bodziu000000 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 29 minut temu, karpik napisał: Pierożki Ruskie?
Jedburgh_Ops Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 30 minut temu, bodziu000000 napisał: Bodziu, no nie wiem, nie wiem, jak to będzie. Odkąd już wiem od piątku od najmądrzejszego człowieka świata, że najedzie nas Francja to zdecydowałem dzisiaj, że podpiszę la Liste Ethnique de Fidélité (czyli volkslistę w wersji francuskiej). W domu mam romanistkę i tłumaczkę przysięgłą z francuskiego to liczę, że po podpisaniu volks... znaczy la Liste Ethnique de Fidélité na rozwałkę nie pójdziemy i może nawet do obozu nas nie wsadzą. Żal mi tylko elektoratu najmądrzejszego człowieka świata... ...,ponieważ francuski łatwy nie jest i oni najprawdopodobniej trafią albo do obozów albo do francuskich kopalń w Gujanie Francuskiej i w Nowej Kaledonii.
Cypis Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu tama w obwodzie biełgorodzkim zaczęła przeciekać po ataku Himarsami
Rekomendowane odpowiedzi