karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 21 godzin temu, bodziu000000 napisał: Jest historią... Cytuj
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) canabis...ale donek powiedział, że " uśmiechnięta Polska" a ty co sabotujesz? Nie śmiejesz się?;) Jak czegoś nie rozumiesz to nie znaczy, że coś jest głupie tylko może znaczyć, że ty jesteś mądry inaczej;) Edytowane %s o %s przez Tyr Cytuj
M81 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Bardzo poważni niektórzy ostatnio się stali. A tak wyglądał dziś ten, który jeszcze dwa lata temu chciał strzelać do śmigłowców Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 11 minut temu, M81 napisał: Bardzo poważni niektórzy ostatnio się stali. A tak wyglądał dziś ten, który jeszcze dwa lata temu chciał strzelać do śmigłowców Jestem przykładem, że chęć strącania ruskich śmigłowców i jazda na rowerze się nie wyklucza. Cytuj
PAULUS_pl Napisano %s o %s Napisano %s o %s 20 minut temu, M81 napisał: Bardzo poważni niektórzy ostatnio się stali. A tak wyglądał dziś ten, który jeszcze dwa lata temu chciał strzelać do śmigłowców Widzisz różnicę pomiędzy ruskimi śmigłowcami latającymi w szyku nad jednym z polskich miast a śmigłowcem który wleciał na mniej niż 5 minut w przestrzeń powietrzną naszego kraju nad morzem? Cytuj
M81 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Czyżby były jakieś miejsca, w których naruszenie granicy przez obce śmigłowce jest dozwolone Na szczęście nie wszyscy stracili poczucie humoru. Cytuj
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s 8 godzin temu, karpik napisał: Jestem przykładem, że chęć strącania ruskich śmigłowców i jazda na rowerze się nie wyklucza. Cudowne dziecko dwóch pedałów? Cytuj
canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) 11 godzin temu, Tyr napisał: canabis...ale donek powiedział, że " uśmiechnięta Polska" a ty co sabotujesz? Nie śmiejesz się?;) Jak czegoś nie rozumiesz to nie znaczy, że coś jest głupie tylko może znaczyć, że ty jesteś mądry inaczej;) A gdzie ja napisałem, że coś jest głupie? Poprosiłem o rozwinięcie bo byłem ciekawy co on tam tak wesoło porównuje. Nie mam też jakiś problemów z tym, że czegoś mogę nie zrozumieć - za dużo już widziałem takich głąbów co wszystko zawsze dobrze wiedzą i doskonale rozumieją - umiem ocenić, co taka postawa w praktyce oznacza Edytowane %s o %s przez canabis.dw Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 5 godzin temu, Tyr napisał: Cudowne dziecko dwóch pedałów? Na pewno nie prawilny "katolik", "patriota". Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s W dniu 25.04.2025 o 23:14, beaviso napisał: Czy oni tam mają coś takiego jak poświadczenie bezpieczeństwa osobowego i dostępu do tajnych informacji, skutkujące zaglądaniem rodzinie do d... tzn. do dossier? Kto zdziwiony - ręka w górę. Tzw. pokój na Ukrainie negocjuje wysłannik trumpa „Amerykanin” Steve Виткофф. Dyrektorka CIA - mamuśka tego idioty zabitego teraz na Ukrainie to „Amerykanka” Julian Галина Gloss. Taki mamy klimat (w amerykańskich służbach). Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s Jak wyrobić normę mielonego mięsa? Atakować autobusami. VID_20250427_113755_310.mp4 Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s Dobry artykuł o dziczy cywilizacji turańskiej. Dlaczego rosyjscy żołnierze nie buntują się przeciw wojnie na Ukrainie? Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s "Bomby lotnicze AASM Hammer dostarczone do rosyjskiej bazy w Kursku." VID_20250427_172533_131.mp4 1 1 Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s Ciekawe czy powyższe ma coś wspólnego z tym: "W Kursku, w wyniku ataku na punkt dowodzenia, zginął dowódca 4. brygady specjalnego przeznaczenia „Achmat” Buwajsar Umchanow." 1 Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s Godzinę temu, karpik napisał: "Bomby lotnicze AASM Hammer dostarczone do rosyjskiej bazy w Kursku." VID_20250427_172533_131.mp4 A po co było zamawiać dostawę u Ubera? Był zamówiony Hummus, a Uber dostarczył Hammera, bo im się wszystko myli. Uber to ludzie ze Sri Lanki, Pakistanu i Bangladeszu, do których nic nie dociera. Dlatego nie zamawia się Hummusu u ludzi Ubera, bo tak się to kończy. _________________________________ Są to wielkie dni Francji oraz firmy Safran Electronics & Defense (dawny SAGEM). Po całkowitym porzuceniu Ukrainy przez USA obecnie francuski przemysł zbrojeniowy będzie miał takie PR, o jakim nigdy w życiu nawet nie mógłby marzyć. W czasach, gdy SAGEM dostarczał awionikę do polskiej Irydy znałem dyrektora SAGEM na Polskę. Zapytałem go kiedyś – „Dlaczego wy kompletnie nie robicie PR?”. A on mi odpowiedział – „My, francuski przemysł zbrojeniowy, wyznajemy zasadę, że »Brak PR to też PR«. My robimy PR inaczej”. I właśnie to ma teraz miejsce po porzuceniu Ukrainy przez kowbojów. Cytuj
pawel_breslau Napisano %s o %s Napisano %s o %s Pomarańcz dał ruSSkim palec a Ci biorą rękę. Już mu z głowy wybijają elektrownię i powrót dzieci Ukraińskich do ojczyzny. A sankcje? Niech pozostaną https://wiadomosci.onet.pl/swiat/rosja-zdecydowanie-odpowiada-na-propozycje-usa-nie-zalezy-nam/v6xhzr6 Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 2 godziny temu, karpik napisał: Jeszcze wierzgał. VID_20250427_180553_507.mp4 Double. VID_20250427_210224_604.mp4 Cytuj
MarekA Napisano %s o %s Napisano %s o %s 4 godziny temu, karpik napisał: Bomby lotnicze AASM Hammer dostarczone do rosyjskiej bazy w Kursku." Samolot chyba wleciał na terytorium rosji bo odległość od granicy to tak sporawa jest jak na zasięg tej bomby. Cytuj
fala Napisano %s o %s Napisano %s o %s 3 godziny temu, pawel_breslau napisał: Pomarańcz dał ruSSkim palec a Ci biorą rękę. Już mu z głowy wybijają elektrownię i powrót dzieci Ukraińskich do ojczyzny. A sankcje? Niech pozostaną https://wiadomosci.onet.pl/swiat/rosja-zdecydowanie-odpowiada-na-propozycje-usa-nie-zalezy-nam/v6xhzr6 2 1 Cytuj
otton1 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 5 godzin temu, Jedburgh_Ops napisał: Są to wielkie dni Francji Fakt, razem z Włochami i Czechami Francja należy do największych importerów ruskiego gazu w 2024 roku. Czasem warto zapoznać się z wiadomościami zza zachodniej miedzy: https://www.zdf.de/nachrichten/politik/ausland/russland-gas-europaeische-union-import-krieg-ukraine-100.html Celnie to podsumował unijny komisarz do spraw energii: "Seit Kriegsbeginn haben wir so viel Geld für fossile Brennstoffe aus Russland ausgegeben, wie 2.400 F-35-Kampfjets kosten würden." Dan Jørgensen, EU-Energiekommissar Cytuj
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s 12 minut temu, bodziu000000 napisał: Skąd te info? Które było by dobra wiadomością. Filmik suczek z szachownicami raczej nie znad Ukrainy :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi