karpik Napisano wczoraj o 17:12 Napisano wczoraj o 17:12 21 godzin temu, bodziu000000 napisał: Jest historią... Cytuj
Tyr Napisano wczoraj o 17:14 Napisano wczoraj o 17:14 (edytowane) canabis...ale donek powiedział, że " uśmiechnięta Polska" a ty co sabotujesz? Nie śmiejesz się?;) Jak czegoś nie rozumiesz to nie znaczy, że coś jest głupie tylko może znaczyć, że ty jesteś mądry inaczej;) Edytowane wczoraj o 17:15 przez Tyr Cytuj
M81 Napisano wczoraj o 18:16 Napisano wczoraj o 18:16 Bardzo poważni niektórzy ostatnio się stali. A tak wyglądał dziś ten, który jeszcze dwa lata temu chciał strzelać do śmigłowców Cytuj
karpik Napisano wczoraj o 18:30 Napisano wczoraj o 18:30 11 minut temu, M81 napisał: Bardzo poważni niektórzy ostatnio się stali. A tak wyglądał dziś ten, który jeszcze dwa lata temu chciał strzelać do śmigłowców Jestem przykładem, że chęć strącania ruskich śmigłowców i jazda na rowerze się nie wyklucza. Cytuj
PAULUS_pl Napisano wczoraj o 18:38 Napisano wczoraj o 18:38 20 minut temu, M81 napisał: Bardzo poważni niektórzy ostatnio się stali. A tak wyglądał dziś ten, który jeszcze dwa lata temu chciał strzelać do śmigłowców Widzisz różnicę pomiędzy ruskimi śmigłowcami latającymi w szyku nad jednym z polskich miast a śmigłowcem który wleciał na mniej niż 5 minut w przestrzeń powietrzną naszego kraju nad morzem? Cytuj
M81 Napisano wczoraj o 19:49 Napisano wczoraj o 19:49 Czyżby były jakieś miejsca, w których naruszenie granicy przez obce śmigłowce jest dozwolone Na szczęście nie wszyscy stracili poczucie humoru. Cytuj
Tyr Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 8 godzin temu, karpik napisał: Jestem przykładem, że chęć strącania ruskich śmigłowców i jazda na rowerze się nie wyklucza. Cudowne dziecko dwóch pedałów? Cytuj
canabis.dw Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu (edytowane) 11 godzin temu, Tyr napisał: canabis...ale donek powiedział, że " uśmiechnięta Polska" a ty co sabotujesz? Nie śmiejesz się?;) Jak czegoś nie rozumiesz to nie znaczy, że coś jest głupie tylko może znaczyć, że ty jesteś mądry inaczej;) A gdzie ja napisałem, że coś jest głupie? Poprosiłem o rozwinięcie bo byłem ciekawy co on tam tak wesoło porównuje. Nie mam też jakiś problemów z tym, że czegoś mogę nie zrozumieć - za dużo już widziałem takich głąbów co wszystko zawsze dobrze wiedzą i doskonale rozumieją - umiem ocenić, co taka postawa w praktyce oznacza Edytowane 16 godzin temu przez canabis.dw Cytuj
karpik Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 5 godzin temu, Tyr napisał: Cudowne dziecko dwóch pedałów? Na pewno nie prawilny "katolik", "patriota". Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu W dniu 25.04.2025 o 23:14, beaviso napisał: Czy oni tam mają coś takiego jak poświadczenie bezpieczeństwa osobowego i dostępu do tajnych informacji, skutkujące zaglądaniem rodzinie do d... tzn. do dossier? Kto zdziwiony - ręka w górę. Tzw. pokój na Ukrainie negocjuje wysłannik trumpa „Amerykanin” Steve Виткофф. Dyrektorka CIA - mamuśka tego idioty zabitego teraz na Ukrainie to „Amerykanka” Julian Галина Gloss. Taki mamy klimat (w amerykańskich służbach). Cytuj
karpik Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Ponad dwa kilometry. VID_20250427_113549_907.mp4 Cytuj
karpik Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Jak wyrobić normę mielonego mięsa? Atakować autobusami. VID_20250427_113755_310.mp4 Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Dobry artykuł o dziczy cywilizacji turańskiej. Dlaczego rosyjscy żołnierze nie buntują się przeciw wojnie na Ukrainie? Cytuj
karpik Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu "Bomby lotnicze AASM Hammer dostarczone do rosyjskiej bazy w Kursku." VID_20250427_172533_131.mp4 1 Cytuj
karpik Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Ciekawe czy powyższe ma coś wspólnego z tym: "W Kursku, w wyniku ataku na punkt dowodzenia, zginął dowódca 4. brygady specjalnego przeznaczenia „Achmat” Buwajsar Umchanow." 1 Cytuj
karpik Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Jeszcze wierzgał. VID_20250427_180553_507.mp4 Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Godzinę temu, karpik napisał: "Bomby lotnicze AASM Hammer dostarczone do rosyjskiej bazy w Kursku." VID_20250427_172533_131.mp4 A po co było zamawiać dostawę u Ubera? Był zamówiony Hummus, a Uber dostarczył Hammera, bo im się wszystko myli. Uber to ludzie ze Sri Lanki, Pakistanu i Bangladeszu, do których nic nie dociera. Dlatego nie zamawia się Hummusu u ludzi Ubera, bo tak się to kończy. _________________________________ Są to wielkie dni Francji oraz firmy Safran Electronics & Defense (dawny SAGEM). Po całkowitym porzuceniu Ukrainy przez USA obecnie francuski przemysł zbrojeniowy będzie miał takie PR, o jakim nigdy w życiu nawet nie mógłby marzyć. W czasach, gdy SAGEM dostarczał awionikę do polskiej Irydy znałem dyrektora SAGEM na Polskę. Zapytałem go kiedyś – „Dlaczego wy kompletnie nie robicie PR?”. A on mi odpowiedział – „My, francuski przemysł zbrojeniowy, wyznajemy zasadę, że »Brak PR to też PR«. My robimy PR inaczej”. I właśnie to ma teraz miejsce po porzuceniu Ukrainy przez kowbojów. Cytuj
pawel_breslau Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Pomarańcz dał ruSSkim palec a Ci biorą rękę. Już mu z głowy wybijają elektrownię i powrót dzieci Ukraińskich do ojczyzny. A sankcje? Niech pozostaną https://wiadomosci.onet.pl/swiat/rosja-zdecydowanie-odpowiada-na-propozycje-usa-nie-zalezy-nam/v6xhzr6 Cytuj
karpik Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, karpik napisał: Jeszcze wierzgał. VID_20250427_180553_507.mp4 Double. VID_20250427_210224_604.mp4 Cytuj
MarekA Napisano 29 minut temu Napisano 29 minut temu 4 godziny temu, karpik napisał: Bomby lotnicze AASM Hammer dostarczone do rosyjskiej bazy w Kursku." Samolot chyba wleciał na terytorium rosji bo odległość od granicy to tak sporawa jest jak na zasięg tej bomby. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi