Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

canabis...ale donek powiedział, że " uśmiechnięta Polska" a ty co sabotujesz? Nie śmiejesz się?;) Jak czegoś nie rozumiesz to nie znaczy, że coś jest głupie tylko może znaczyć, że ty jesteś mądry inaczej;)

Edytowane przez Tyr
Napisano

Bardzo poważni niektórzy ostatnio się stali.
A tak wyglądał dziś ten, który jeszcze dwa lata temu chciał strzelać do śmigłowców😁

GpdAwgzXQAAYS5U.jpg

Napisano
11 minut temu, M81 napisał:

A tak wyglądał dziś ten, który jeszcze dwa lata temu chciał strzelać do śmigłowców😁

GpdAwgzXQAAYS5U.jpg

Jestem przykładem, że chęć strącania ruskich śmigłowców i jazda na rowerze się nie wyklucza.

Napisano
20 minut temu, M81 napisał:

GpdAwgzXQAAYS5U.jpg

Widzisz różnicę pomiędzy ruskimi śmigłowcami latającymi w szyku nad jednym z polskich miast a śmigłowcem który wleciał na mniej niż 5 minut w przestrzeń powietrzną naszego kraju nad morzem?

Napisano

Czyżby były jakieś miejsca, w których naruszenie granicy przez obce śmigłowce jest dozwolone😁
Na szczęście nie wszyscy stracili poczucie humoru.

Napisano
8 godzin temu, karpik napisał:

Jestem przykładem, że chęć strącania ruskich śmigłowców i jazda na rowerze się nie wyklucza.

Cudowne dziecko dwóch pedałów?

Napisano (edytowane)
11 godzin temu, Tyr napisał:

canabis...ale donek powiedział, że " uśmiechnięta Polska" a ty co sabotujesz? Nie śmiejesz się?;) Jak czegoś nie rozumiesz to nie znaczy, że coś jest głupie tylko może znaczyć, że ty jesteś mądry inaczej;)

A gdzie ja napisałem, że coś jest głupie? Poprosiłem  o rozwinięcie bo byłem ciekawy co on tam tak wesoło porównuje. Nie mam też jakiś problemów z tym, że czegoś mogę nie zrozumieć - za dużo już widziałem takich głąbów co wszystko zawsze dobrze wiedzą i doskonale rozumieją  - umiem ocenić, co taka postawa w praktyce oznacza

Edytowane przez canabis.dw
Napisano
W dniu 25.04.2025 o 23:14, beaviso napisał:

Czy oni tam mają coś takiego jak poświadczenie bezpieczeństwa osobowego i dostępu do tajnych informacji, skutkujące zaglądaniem rodzinie do d... tzn. do dossier?

Kto zdziwiony - ręka w górę.

Tzw. pokój na Ukrainie negocjuje wysłannik trumpa „Amerykanin” Steve Виткофф.

Dyrektorka CIA - mamuśka tego idioty zabitego teraz na Ukrainie to „Amerykanka” Julian Галина Gloss.

Taki mamy klimat (w amerykańskich służbach).

Napisano

Ciekawe czy powyższe ma coś wspólnego z tym:

"W Kursku, w wyniku ataku na punkt dowodzenia, zginął dowódca 4. brygady specjalnego przeznaczenia „Achmat” Buwajsar Umchanow."

IMG_20250427_173137_993.jpg

• Tak trzymać 1
Napisano
Godzinę temu, karpik napisał:

"Bomby lotnicze AASM Hammer dostarczone do rosyjskiej bazy w Kursku."

A po co było zamawiać dostawę u Ubera? Był zamówiony Hummus, a Uber dostarczył Hammera, bo im się wszystko myli. Uber to ludzie ze Sri Lanki, Pakistanu i Bangladeszu, do których nic nie dociera. Dlatego nie zamawia się Hummusu u ludzi Ubera, bo tak się to kończy.

Są to wielkie dni Francji oraz firmy Safran Electronics & Defense (dawny SAGEM). Po całkowitym porzuceniu Ukrainy przez USA obecnie francuski przemysł zbrojeniowy będzie miał takie PR, o jakim nigdy w życiu nawet nie mógłby marzyć.

W czasach, gdy SAGEM dostarczał awionikę do polskiej Irydy znałem dyrektora SAGEM na Polskę. Zapytałem go kiedyś – „Dlaczego wy kompletnie nie robicie PR?”. A on mi odpowiedział – „My, francuski przemysł zbrojeniowy, wyznajemy zasadę, że »Brak PR to też PR«. My robimy PR inaczej”.

I właśnie to ma teraz miejsce po porzuceniu Ukrainy przez kowbojów.

Napisano
4 godziny temu, karpik napisał:

Bomby lotnicze AASM Hammer dostarczone do rosyjskiej bazy w Kursku."

Samolot chyba wleciał na terytorium rosji bo odległość od granicy to tak sporawa jest jak na zasięg tej bomby.