karpik Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 21 godzin temu, bodziu000000 napisał: Jest historią... Cytuj
Tyr Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu (edytowane) canabis...ale donek powiedział, że " uśmiechnięta Polska" a ty co sabotujesz? Nie śmiejesz się?;) Jak czegoś nie rozumiesz to nie znaczy, że coś jest głupie tylko może znaczyć, że ty jesteś mądry inaczej;) Edytowane 13 godzin temu przez Tyr Cytuj
M81 Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Bardzo poważni niektórzy ostatnio się stali. A tak wyglądał dziś ten, który jeszcze dwa lata temu chciał strzelać do śmigłowców Cytuj
karpik Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 11 minut temu, M81 napisał: Bardzo poważni niektórzy ostatnio się stali. A tak wyglądał dziś ten, który jeszcze dwa lata temu chciał strzelać do śmigłowców Jestem przykładem, że chęć strącania ruskich śmigłowców i jazda na rowerze się nie wyklucza. Cytuj
PAULUS_pl Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 20 minut temu, M81 napisał: Bardzo poważni niektórzy ostatnio się stali. A tak wyglądał dziś ten, który jeszcze dwa lata temu chciał strzelać do śmigłowców Widzisz różnicę pomiędzy ruskimi śmigłowcami latającymi w szyku nad jednym z polskich miast a śmigłowcem który wleciał na mniej niż 5 minut w przestrzeń powietrzną naszego kraju nad morzem? Cytuj
M81 Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Czyżby były jakieś miejsca, w których naruszenie granicy przez obce śmigłowce jest dozwolone Na szczęście nie wszyscy stracili poczucie humoru. Cytuj
Tyr Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 8 godzin temu, karpik napisał: Jestem przykładem, że chęć strącania ruskich śmigłowców i jazda na rowerze się nie wyklucza. Cudowne dziecko dwóch pedałów? Cytuj
canabis.dw Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowane) 11 godzin temu, Tyr napisał: canabis...ale donek powiedział, że " uśmiechnięta Polska" a ty co sabotujesz? Nie śmiejesz się?;) Jak czegoś nie rozumiesz to nie znaczy, że coś jest głupie tylko może znaczyć, że ty jesteś mądry inaczej;) A gdzie ja napisałem, że coś jest głupie? Poprosiłem o rozwinięcie bo byłem ciekawy co on tam tak wesoło porównuje. Nie mam też jakiś problemów z tym, że czegoś mogę nie zrozumieć - za dużo już widziałem takich głąbów co wszystko zawsze dobrze wiedzą i doskonale rozumieją - umiem ocenić, co taka postawa w praktyce oznacza Edytowane 2 godziny temu przez canabis.dw Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi