Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

canabis...ale donek powiedział, że " uśmiechnięta Polska" a ty co sabotujesz? Nie śmiejesz się?;) Jak czegoś nie rozumiesz to nie znaczy, że coś jest głupie tylko może znaczyć, że ty jesteś mądry inaczej;)

Edytowane przez Tyr
Napisano

Bardzo poważni niektórzy ostatnio się stali.
A tak wyglądał dziś ten, który jeszcze dwa lata temu chciał strzelać do śmigłowców😁

GpdAwgzXQAAYS5U.jpg

Napisano
11 minut temu, M81 napisał:

A tak wyglądał dziś ten, który jeszcze dwa lata temu chciał strzelać do śmigłowców😁

GpdAwgzXQAAYS5U.jpg

Jestem przykładem, że chęć strącania ruskich śmigłowców i jazda na rowerze się nie wyklucza.

Napisano
20 minut temu, M81 napisał:

GpdAwgzXQAAYS5U.jpg

Widzisz różnicę pomiędzy ruskimi śmigłowcami latającymi w szyku nad jednym z polskich miast a śmigłowcem który wleciał na mniej niż 5 minut w przestrzeń powietrzną naszego kraju nad morzem?

Napisano

Czyżby były jakieś miejsca, w których naruszenie granicy przez obce śmigłowce jest dozwolone😁
Na szczęście nie wszyscy stracili poczucie humoru.

Napisano
8 godzin temu, karpik napisał:

Jestem przykładem, że chęć strącania ruskich śmigłowców i jazda na rowerze się nie wyklucza.

Cudowne dziecko dwóch pedałów?

Napisano (edytowane)
11 godzin temu, Tyr napisał:

canabis...ale donek powiedział, że " uśmiechnięta Polska" a ty co sabotujesz? Nie śmiejesz się?;) Jak czegoś nie rozumiesz to nie znaczy, że coś jest głupie tylko może znaczyć, że ty jesteś mądry inaczej;)

A gdzie ja napisałem, że coś jest głupie? Poprosiłem  o rozwinięcie bo byłem ciekawy co on tam tak wesoło porównuje. Nie mam też jakiś problemów z tym, że czegoś mogę nie zrozumieć - za dużo już widziałem takich głąbów co wszystko zawsze dobrze wiedzą i doskonale rozumieją  - umiem ocenić, co taka postawa w praktyce oznacza

Edytowane przez canabis.dw