Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
19 minut temu, karpik napisał:

Co ty pierdolisz odklejęcu. Czujesz się zagrożony z Niemiec? Jeżeli tak będzie to tylko dzięki afd - przyjaciołom putina i piss. Spieprzaj z tą propagandą, którą wlewa ci szambo tvrubel. Sam się w nim obtaczaj.

Karpiku , nie nerwuj się . Szkoda zdrowia . Na wszelkie zaczepki tego ( i jemu podobnych) patafiana  wklejaj piękną odpowiedź Juliana Tuwima 

Próżnoś repliki się spodziewał
Nie dam ci prztyczka ani klapsa.
Nie powiem nawet "Pies cię jebał",
bo to mezalians byłby dla psa.

Zabawne , że już blisko sto lat minęło a takie same skubańce  brykają dalej po świecie 

Napisano
2 minuty temu, szutnik napisał:

Karpiku , nie nerwuj się . Szkoda zdrowia . Na wszelkie zaczepki tego ( i jemu podobnych) patafiana  wklejaj piękną odpowiedź Juliana Tuwima 

Próżnoś repliki się spodziewał
Nie dam ci prztyczka ani klapsa.
Nie powiem nawet "Pies cię jebał",
bo to mezalians byłby dla psa.

Zabawne , że już blisko sto lat minęło a takie same skubańce  brykają dalej po świecie 

Napisano

misiu aleś zapodał swojego guru. Wiem, wiem... Więcej nie potrafisz ogarnąć niż kołodziejczak?

Napisano
28 minut temu, Tyr napisał:

Chłopcze płaskostopcze, Polaku uśmiechnięty ale zdrowo piedol.. nięty ...Zbadaj się na iq i ew czy nie robisz na rzecz putina...

Mam nadzieję, że mieszkasz na wschodzie. W razie wojny są dwie dobre rzeczy.

1. Dostaniesz ruski paszport i Polska ziemia nie będzie musiała cię nosić.

2. Uciekniesz do mnie na zachód i będziesz musiał ukrywać poglądy, bo nikt pissowskim zdrajcom nie będzie chciał pomóc.

Napisano

Ale po co chcecie dyskutować z tyrem merytorycznie , to nie ma sensu . I tak nie zrozumie oraz nie taki ma cel .

Trzeba na każdy jego wpis jasno podkreślić , że tyr jest brunatno/czerwonym chuj....m i tyle w temacie.

• Super 1
  • Tak trzymać 1
Napisano

Reasumując, Trump porozmawiał sobie z Putinem na tematy ogólne, a jego najbliżsi współpracownicy oświadczają w tym czasie, że dla świętego spokoju pozwolą Rosji zatrzymać wszystkie zdobycze... Pytanie się nasuwa, czy Trump to faktycznie przegryw i mięczak, gotowy dla paru dolców odpuścić jednemu z 2 głównych wrogów?

Ja tam idę po kabanosy...

PS Przy okazji wyszło że podpis amerykańskiego prezydenta jest mniej wart niż papier na którym go złożono. Paradnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie