Cypis Napisano 4 Sierpień 2023 Napisano 4 Sierpień 2023 3 godziny temu, Czlowieksniegu napisał: - Jestem zwolennikiem publikacji list firm, które zarobiły na imporcie zboża z Ukrainy. To kwestia dni, kiedy te listy zostaną ogłoszone – powiedział w sobotę w radiu RMF FM minister rolnictwa Robert Telus. 22.04.2023 - Opublikowanie tych list może zrobić więcej złego niż dobrego – stwierdził Robert Telus. 23 (?).07.2023 Bo by się pewnie okazało , że beneficjentami są firmy powiązane z ludźmi PiSdu
Czlowieksniegu Napisano 4 Sierpień 2023 Autor Napisano 4 Sierpień 2023 Cypis "Bo by się pewnie okazało , że beneficjentami są firmy powiązane z ludźmi PiSdu" No co Ty....
Jedburgh_Ops Napisano 4 Sierpień 2023 Napisano 4 Sierpień 2023 54 minuty temu, Cypis napisał: Bo by się pewnie okazało , że beneficjentami są firmy powiązane z ludźmi PiSdu Kto sprowadza zboże z Ukrainy? Na liście firmy bliskie rządzącym
Dennis Napisano 4 Sierpień 2023 Napisano 4 Sierpień 2023 https://twitter.com/i/status/1687460309823315968
Dennis Napisano 4 Sierpień 2023 Napisano 4 Sierpień 2023 (edytowane) 18 hours ago, karpik napisał: Dennis- jak chcesz wrzucać tylko i wyłącznie "sukcesy" agresora to chyba pomyliłeś tematy- fora- kraje. Tylko dureń ogląda jedną stronę medalu Edytowane 4 Sierpień 2023 przez Dennis 1
karpik Napisano 4 Sierpień 2023 Napisano 4 Sierpień 2023 (edytowane) 30 minut temu, Dennis napisał: Tylko dureń ogląda jedną stronę medalu Tak, tylko z tą różnicą, że jak na drugiej stronie jest gówno, to jeden zobaczy i wywali, a drugi się ucieszy i zliże. Jak się nie cieszysz to ok, a jak chcesz wrzucać tylko takie filmy to wypad. Edytowane 4 Sierpień 2023 przez karpik
karpik Napisano 4 Sierpień 2023 Napisano 4 Sierpień 2023 39 minut temu, Dennis napisał: Tylko dureń ogląda jedną stronę medalu Bjar- zanim zaczniesz gościa serduszkować za obiektywne spojrzenie, to zobacz historię jego postów. Dla mnie jest jasne komu on kibicuje.
Dennis Napisano 4 Sierpień 2023 Napisano 4 Sierpień 2023 15 minutes ago, karpik napisał: to wypad zademonstruj, jak to robisz
karpik Napisano 4 Sierpień 2023 Napisano 4 Sierpień 2023 1 minutę temu, Dennis napisał: zademonstruj, jak to robisz Na razie to mi wystarczy. Śmierdziało onucą na kilometr. Btw. Jakieś dane, ilu ruskich się kamufluje w Polsce? "Rosjanie są zmuszeni do opuszczenia Łotwy. "Są to osoby, które nie wykazały chęci ani zdania egzaminu, ani uzyskania zezwolenia na pobyt czasowy. Czyli takie, które milczą" - powiedział szef sejmowej komisji ds. migracji."
Dennis Napisano 4 Sierpień 2023 Napisano 4 Sierpień 2023 https://twitter.com/i/status/1687482222557671424
karpik Napisano 4 Sierpień 2023 Napisano 4 Sierpień 2023 8 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Panie i Panowie... Ostatnio zdusiłeś to w zarodku. Zmiana polityki? Dajemy tu pole ruskiej propagandzie?
Czlowieksniegu Napisano 4 Sierpień 2023 Autor Napisano 4 Sierpień 2023 karpik.... Po pierwsze primo- nic nie słyszałem o zakazie pro-rosyjskiej propagandzie en masse... Po drugie primo- mamy, nawet ostatnio rejestrowane, przynajmniej trzy partie polityczne o pro-rosyjskiej orientacji... Po trzecie primo- fakt pokazywania ukraińskich strat nie bardzo się w pro-rosyjskiej propagandzie mieści, o ile nie są to fake i/lub nie robi się tego jak dzban Panasiuk, czy podobne cudaki... Po czwarte primo- strasznie czepliwy i marudny się robisz? PMS czy inna andropauza?
karpik Napisano 4 Sierpień 2023 Napisano 4 Sierpień 2023 (edytowane) 5 minut temu, Czlowieksniegu napisał: karpik.... Po pierwsze primo- nic nie słyszałem o zakazie pro-rosyjskiej propagandzie en masse... Po drugie primo- mamy, nawet ostatnio rejestrowane, przynajmniej trzy partie polityczne o pro-rosyjskiej orientacji... Po trzecie primo- fakt pokazywania ukraińskich strat nie bardzo się w pro-rosyjskiej propagandzie mieści, o ile nie są to fake i/lub nie robi się tego jak dzban Panasiuk, czy podobne cudaki... Po czwarte primo- strasznie czepliwy i marudny się robisz? PMS czy inna andropauza? Haha. Nie chciałem po prostu, żeby się rozpędził. Masz wystawioną onucę a jeszcze marudzisz. Edytowane 4 Sierpień 2023 przez karpik
Czlowieksniegu Napisano 4 Sierpień 2023 Autor Napisano 4 Sierpień 2023 karpik "Masz wystawioną onucę a jeszcze marudzisz." Jako pacyfista, do ostatniego naboju będę walczył o pokój na Ziemi...
karpik Napisano 4 Sierpień 2023 Napisano 4 Sierpień 2023 8 minut temu, Dennis napisał: Banderaskie łapanki - o czym to świadczy? Świadczy o tym, że ludzie nie chcą umierać na wojnie, wywołanej przez mordercze ruskie świnie.
Czlowieksniegu Napisano 4 Sierpień 2023 Autor Napisano 4 Sierpień 2023 Dennis "Banderaskie łapanki - o czym to świadczy? " Pomijając to, co karpik napisał... To dodam, że pisałem o powyższych już N tygodni temu. Ale, dla równowagi, mógłbyś wspomnieć, jak wygląda pobór w Rosji i o ile Putin w ostatnich dniach podniósł kary za unikanie poboru przez tych, którzy w kilkudniowej operacji specjalnej, trwającej ponad 500 dni w realu, nie chcą brać udziału...
MarekA Napisano 4 Sierpień 2023 Napisano 4 Sierpień 2023 1 godzinę temu, Dennis napisał: Tylko dureń ogląda jedną stronę medalu Noo masz racje. To jak z ofiarami gwałtów: trzeba poznać obie strony medalu. Ona była prowokacyjnie ubrana i nie wytrzymałem. To jej wina, nie moja. Gdyby ubierała się przyzwoicie to bym jej nie zgwałcił. To nie są sytuacje w których trzeba poznać stanowiska obu stron i mieć nadzieję, że prawda jest gdzieś pośrodku. 2
bjar_1 Napisano 4 Sierpień 2023 Napisano 4 Sierpień 2023 Godzinę temu, karpik napisał: Bjar- zanim zaczniesz gościa serduszkować Czasem dobrze zobaczyć cos z drugiej strony, bo tak patrząc tylko na te ukraińskie filmy, to powinni być już pod Moskwą.
MarekA Napisano 4 Sierpień 2023 Napisano 4 Sierpień 2023 27 minut temu, Dennis napisał: Banderaskie łapanki - o czym to świadczy? Skąd wiesz że to łapanka? Do filmu można podłożyć dowolną ścieżkę dźwiękowa. Może zwyczajnie koledzy z wojska dopominali się o zwrot kasy?
Czlowieksniegu Napisano 4 Sierpień 2023 Autor Napisano 4 Sierpień 2023 Marek... ale to w sporej części tak się odbywa..., niestety...
Rekomendowane odpowiedzi