Kazik.S Napisano 8 Listopad 2022 Share Napisano 8 Listopad 2022 11 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Kultura osobista”, nie chamstwo, oraz „miłość bliźniego” Jarosława Kaczyńskiego i jego partii. A to twoja: pi er kwadrat stary, homoseksualny, brudny, niedomyty, obsypany łupieżem dziad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik.S Napisano 8 Listopad 2022 Share Napisano 8 Listopad 2022 17 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Jarosława Kaczyńskiego i jego partii. Kto nie głosuje na tę societę ten jest: Powiedz mi co to ma wspólnego z forum odkrywcy? Idź na forum Gazety Wyborczej czy innego soku z buraka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Listopad 2022 Autor Share Napisano 8 Listopad 2022 Praca nad kolumną dziczy. VID_20221108_215931_666.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 8 Listopad 2022 Share Napisano 8 Listopad 2022 4 godziny temu, karpik napisał: Mowa miłości by Kazik.S. " lewak, błazen, zdrajca, idiota, debil, czerwony kosynier, ślepiec na lewe oko, pożyteczny idiota, piszesz bzdury" Dołącz tę miłość do zawiadomienia konfidencie. Po co się wqwiać czytając sprawnego intelektualnie inaczej, jest opcja ignor. Ja tak zrobiłem z kilkoma ułomami i od razu piwo odzyskało smak. 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Listopad 2022 Share Napisano 8 Listopad 2022 Ale że można o takie coś przykonfidencić... fiu, fiu... 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 8 Listopad 2022 Share Napisano 8 Listopad 2022 (edytowane) Edytowane 8 Listopad 2022 przez bodziu000000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Listopad 2022 Share Napisano 8 Listopad 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik.S Napisano 8 Listopad 2022 Share Napisano 8 Listopad 2022 7 minut temu, bjar_1 napisał: Ale że można o takie coś przykonfidencić... fiu, fiu... Gdybyś czytał wpisy a nie lament Jedburgh_Ops to byś wiedział jak to szło. Taki cytat: Oczywiście żadnego przekazania dalej cytatu Jed.. ale może autor przemyśli, co by powiedział smutnym panom, gdyby był. Hehehe. bjar: Ale że można o takie coś. To Ci pasuje. Homofobia, chamstwo, mowa nienawiści na tematy nie związane z forum? Jest OK? pi er kwadrat stary, homoseksualny, brudny, niedomyty, obsypany łupieżem dziad 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 8 Listopad 2022 Share Napisano 8 Listopad 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik.S Napisano 8 Listopad 2022 Share Napisano 8 Listopad 2022 15 minut temu, fala napisał: Po co się wqwiać czytając sprawnego intelektualnie inaczej dlatego nie czytam twoich wpisów, ups zrobiłem wyjątek. Ten cytat z Jedburgh_Ops pasuje ci? i er kwadrat stary, homoseksualny, brudny, niedomyty, obsypany łupieżem dziad 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Listopad 2022 Share Napisano 8 Listopad 2022 Teraz, Kazik.S napisał: Homofobia W przeciwieństwie do niektórych tutaj ja nikomu pod kołdrę nie zaglądam, bo średnio mnie interesują czyjeś preferencje. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 8 Listopad 2022 Share Napisano 8 Listopad 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Listopad 2022 Autor Share Napisano 8 Listopad 2022 2 minuty temu, Kazik.S napisał: i er kwadrat stary, homoseksualny, brudny, niedomyty, obsypany łupieżem dziad " lewak, błazen, zdrajca, idiota, debil, czerwony kosynier, ślepiec na lewe oko, pożyteczny idiota, piszesz bzdury" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landszaft Napisano 8 Listopad 2022 Share Napisano 8 Listopad 2022 Kazik .S jesteś inteligentny inaczej o czym doskonale wiemy bo obrażasz innych bez skrupułów , ale to z domu od rodziny wyciągnięte prawda , mamusia i tatuś tak cię nauczyli bo tak samo między sobą rozmawiali dlatego ty to powielasz . pytasz się " Fali " gdzie tak piszesz jak daje przykłady , ano przed chwilą tak pisałeś czytaj "Nacz się czytać ze zrozumieniem homofobiczny prymitywie" to oczywiście nie jest mowa nienawiści i pełna kultura twoja . Patrz w lustro i zobacz jaka łajza patrzy z odbicia 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 8 Listopad 2022 Share Napisano 8 Listopad 2022 (edytowane) Nazwanie kogoś homoseksualistą nie jest homofobią. To jest coming-out w zastępstwie. Określenie "homoseksualista" nie jest bynajmniej wyzywaniem od pedałów, a więc gdzie ta homofobia? Chyba że geje mogą poczuć się urażeni skojarzeniem ich z tak obleśnym, brudnym dziadem. Do tego zapewne pasywnym, albo stale nieczynnym. Homoseksualny incel. Zmieniając temat: Ten Wolski to analfabeta? Błędy ort. i brak interpunkcji w zamieszczonym "tweecie". Dobrze, że w ogóle nie oglądam kanałów YT, nie marnuję na nie czasu, bo nie szanuję ludzi popełniających elementarne błędy. Ktoś, kto sadzi byki, nie jest dla mnie opiniotwórczy. A do tego w swym "tweecie" namawia do wypaczania obrazu i fałszowania rzeczywistości. Nieładnie i bez sensu. M. Edytowane 8 Listopad 2022 przez beaviso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik.S Napisano 8 Listopad 2022 Share Napisano 8 Listopad 2022 7 minut temu, Landszaft napisał: Kazik .S jesteś inteligentny inaczej o czym doskonale wiemy bo obrażasz innych bez skrupułów , ale to z domu od rodziny wyciągnięte prawda , mamusia i tatuś tak cię nauczyli bo tak samo między sobą rozmawiali dlatego ty to powielasz . pytasz się " Fali " gdzie tak piszesz jak daje przykłady , ano przed chwilą tak pisałeś czytaj "Nacz się czytać ze zrozumieniem homofobiczny prymitywie" to oczywiście nie jest mowa nienawiści i pełna kultura twoja . Patrz w lustro i zobacz jaka łajza patrzy z odbicia Inteligentny inaczej niż ty. Ok Co do mojego domu i rodziny to ci odpowiem mało jak Lempart *********** homofobiczny prymitywie - a nie jest obrażając innych epitetami "homoseksualista" To jest świadectwo prymitywnej homofobii. Znów cytat z Lempart. Patrz w lustro i zobacz jaka łajza patrzy z odbicia - skąd wiesz, zaglądałeś? Ale do cytatu się nie odniosłeś bo ci pasuje? 12 minut temu, karpik napisał: i er kwadrat stary, homoseksualny, brudny, niedomyty, obsypany łupieżem dziad 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 8 Listopad 2022 Share Napisano 8 Listopad 2022 Spadaj kolego lasy rżnąć. Razem z Tyrem :) Takafura pokaże jak i gdzie. Jest co robić, bo rżną na potęgę. Po ostatnim wypadzie z wykrywaczem jestem rozgoryczony. Las wyłożony płytami jomb, taka wywózka odchodzi. M. 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 8 Listopad 2022 Share Napisano 8 Listopad 2022 W dniu 7.11.2022 o 16:53, Jedburgh_Ops napisał: pi er kwadrat stary, homoseksualny, brudny, niedomyty, obsypany łupieżem dziad i o pociskach Patriot. W dniu 7.11.2022 o 21:32, Grzesio napisał: Wróć, proszę, tam gdzie byłeś, gdy Cię ostatnio nie było. Gdziekolwiek to jest, za wcześnie Cię wypuścili. Szkoda nerwów, naprawdę. 14 minut temu, Landszaft napisał: Kazik .S jesteś inteligentny inaczej o czym doskonale wiemy bo obrażasz innych bez skrupułów , ale to z domu od rodziny wyciągnięte prawda , mamusia i tatuś tak cię nauczyli bo tak samo między sobą rozmawiali dlatego ty to powielasz . pytasz się " Fali " gdzie tak piszesz jak daje przykłady , ano przed chwilą tak pisałeś czytaj "Nacz się czytać ze zrozumieniem homofobiczny prymitywie" to oczywiście nie jest mowa nienawiści i pełna kultura twoja . Patrz w lustro i zobacz jaka łajza patrzy z odbicia @Landszaft Nie krytykuję, nie pouczam, ale chcę tylko lepiej zrozumieć sposób myślenia. Bluzgi z pierwszego cytatu bez reakcji, zgryźliwy post ( moje subiektywne odczucie) z drugiego cytatu jako reakcja na pierwszy wywołał Twoją dezaprobatę. Z czego wynika taki dualizm, ba, meganadwrażliwość ? Serio nie widzisz nawiązania do stylistyki rodem z Der Sturmer gdy opisywano Żydów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 8 Listopad 2022 Share Napisano 8 Listopad 2022 11 minut temu, beaviso napisał: Spadaj kolego lasy rżnąć. Razem z Tyrem :) Takafura pokaże jak i gdzie. Jest co robić, bo rżną na potęgę. Po ostatnim wypadzie z wykrywaczem jestem rozgoryczony. Las wyłożony płytami jomb, taka wywózka odchodzi. M. Zacznij oszczędzać papier ksero i srajtaśmę, kup plastikowe krzesła zamiast drewnianych to od razu nam zamówienia na surowiec spadną. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 8 Listopad 2022 Share Napisano 8 Listopad 2022 Papier ksero? Nie wiem jak w LP, ale ja drukuję < 50 stron rocznie, tylko bilety lotnicze albo na koncert, żeby mieć backup do wersji elektronicznej. W pracy nie wydrukowałem niczego od lat, a o istnieniu ksero dawno zapomniałem :) M. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 9 Listopad 2022 Share Napisano 9 Listopad 2022 (edytowane) 6 godzin temu, beaviso napisał: Nazwanie kogoś homoseksualistą nie jest homofobią. To jest coming-out w zastępstwie. Określenie "homoseksualista" nie jest bynajmniej wyzywaniem od pedałów, a więc gdzie ta homofobia? Chyba że geje mogą poczuć się urażeni skojarzeniem ich z tak obleśnym, brudnym dziadem. Do tego zapewne pasywnym, albo stale nieczynnym. Homoseksualny incel. Zmieniając temat: Ten Wolski to analfabeta? Błędy ort. i brak interpunkcji w zamieszczonym "tweecie". Dobrze, że w ogóle nie oglądam kanałów YT, nie marnuję na nie czasu, bo nie szanuję ludzi popełniających elementarne błędy. Ktoś, kto sadzi byki, nie jest dla mnie opiniotwórczy. A do tego w swym "tweecie" namawia do wypaczania obrazu i fałszowania rzeczywistości. Nieładnie i bez sensu. M. słuchaj no M... To nie twoja wina, że buractwu, które za sens życia obrało sobie nienawiść do mających inne zdanie, a za ekspresję poglądów wrzeszczenie wyp...ć, je...ć i obrażanie innych, wmówiono, że są mądrzejszą częścią społeczeństwa... Najgorsze, że wielu uwierzyło i teraz twierdzi, że nie szanuje kogoś, kto źle przecinki stawia. Zobacz sobie listę ludzi, którzy byli dysgrafikami, dyslektykami a zarazem geniuszami. Idąc twoim tokiem "rozumowania" jak ktoś o tobie powie, że jesteś homoseksualistą to też uznasz to za coming out? Pewnie za obywatelski. Doskonale potrafisz wypowiadać się za to za innych nie pytając ich o zdanie, jak twierdzenie, że geje poczują się obrażeni porównaniem z, obrażonym przez ciebie różnymi epitetami Kaczyńskim. Jeśli stwierdziłeś to, na podstawie autopsji i własnych preferencji i odczuć to zwracam część honoru... Nie wypowiadaj się jednak za wszystkich. Gdzie indziej każesz lasy rżnąć mnie i kilku innym forumowiczom... Ciekawe, że nie każesz takim indywiduom jak jedcośtam, fala i kilku innym. Mentalność Kalego i instynkt stadny przodowników totalnej opozycji? Reasumując. Twoje wywody bardziej przypominają "elytarne" teksty szpagatowej "enteligencji" Edytowane 9 Listopad 2022 przez Tyr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 9 Listopad 2022 Autor Share Napisano 9 Listopad 2022 Został objęty programem- granatnik + VID_20221109_094156_325.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merill_Marauder Napisano 9 Listopad 2022 Share Napisano 9 Listopad 2022 15 hours ago, Grzesio napisał: Pytanie oczywiście, co rozumieją pod hasłem "dobrej woli". ;) To, co zwykle. Co ukradliśmy zostaje nasze, co zniszczyliśmy zostaje zniszczone i w ramach sił pokojowych nasze wojska zostają na Ukrainie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Listopad 2022 Share Napisano 9 Listopad 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesio Napisano 9 Listopad 2022 Share Napisano 9 Listopad 2022 51 minut temu, Merill_Marauder napisał: To, co zwykle. Co ukradliśmy zostaje nasze, co zniszczyliśmy zostaje zniszczone i w ramach sił pokojowych nasze wojska zostają na Ukrainie. Właśnie mniej więcej coś takiego podejrzewam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi