Spirit of Warsaw Napisano 5 Maj 2022 Share Napisano 5 Maj 2022 33 minuty temu, Tyr napisał: Popyt może być ogromny:) a ja życzę im, co by im materiału nie zabrakło do końca wojny i podaż przewyższyła popyt:) - Bolszewika goń, goń, goń! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Maj 2022 Share Napisano 5 Maj 2022 Rozpracowani - https://informnapalm.org/51970-dannye-razvedchikov-64-omsbr/?fbclid=IwAR0HYC_HNXXVxdyE__PzErXomiuULC_YkzaImCPW5BDuKb4ByW5WrVrm_Bo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 5 Maj 2022 Share Napisano 5 Maj 2022 37 minut temu, formoza58 napisał: Pewnie się więc nie dowiem, skąd piszesz, bo zadałem konkretne pytanie. Ojj, Balans, Balans, jak kobita co murem broni swego prawdziwego wieku ;-)... Widzisz jak ludzie....? A może zobaczyłeś takich , którzy akurat są wolontariuszami i z ta wodą jadą np. do uchodzców z Ukrainy? Piszę z Galicji, a powołałem się na słowa ludzi z długiej kolejki przed bankiem. Przy tym zaznaczyłem wyraźnie, że to jeszcze nie panika, ale ludzie jednak zaczęli wypłacać pieniądze dość masowo z obawy, jak twierdzą, o wojnę. A co do wody, to może faktycznie to wolontariusze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonikaNJ Napisano 5 Maj 2022 Share Napisano 5 Maj 2022 6 minutes ago, balans napisał: Piszę z Galicji to Ty cały czas pod zaborami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Maj 2022 Share Napisano 5 Maj 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 5 Maj 2022 Share Napisano 5 Maj 2022 16 minut temu, MonikaNJ napisał: to Ty cały czas pod zaborami ? Abo abo... Abo u balansa miłość niespełniona abo już syndrom sztokholmski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 5 Maj 2022 Share Napisano 5 Maj 2022 Godzinę temu, MonikaNJ napisał: to Ty cały czas pod zaborami ? Podobnie jak Wy w Kongresówce. Ale muszę przyznać, że u nas sentyment do Franciszka Józefa I trwał w mojej wiosce bardzo długo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Maj 2022 Share Napisano 5 Maj 2022 Nooo to jest gość: https://wiadomosci.onet.pl/swiat/lukaszenko-dzieki-mnie-rozpoczely-sie-negocjacje-miedzy-ukraina-a-rosja/mct8k6n?fbclid=IwAR0nmHRyTg-c8KnxvbRBRG9dQBPGUsaHr1pgv3IPqgEYeqpgmKGTF52SkSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 5 Maj 2022 Share Napisano 5 Maj 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 5 Maj 2022 Share Napisano 5 Maj 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 5 Maj 2022 Share Napisano 5 Maj 2022 6 godzin temu, balans napisał: U nas też powoli zaczyna się panika. W piątek w dość znanym banku i jego oddziałach brakło pieniędzy, a po świętach przed bankiem ustawiają się długie kolejki. Ten "dosyć znany bank" to ma nazwę, i w zeszłym tygodniu coś pisali o jego możliwej upadłości. Też bym z niego zabierał pieniądze. A co do zapychania bagażników mineralną, to pewnie promocja była. Moje panie też tak mają, mam potem pół garażu mineralnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 5 Maj 2022 Share Napisano 5 Maj 2022 Teraz, bjar_1 napisał: Nooo to jest gość: https://wiadomosci.onet.pl/swiat/lukaszenko-dzieki-mnie-rozpoczely-sie-negocjacje-miedzy-ukraina-a-rosja/mct8k6n?fbclid=IwAR0nmHRyTg-c8KnxvbRBRG9dQBPGUsaHr1pgv3IPqgEYeqpgmKGTF52SkSQ O tak, kuźwa, co się zowie Apropo negocjacji... Mam nadzieję, wielką nadzieję, że ukraińska " opelotka" przygotowała się na trasie ewentualnych lotów " turystow" z Krymu do Nadniestrza, około 9 maja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 5 Maj 2022 Share Napisano 5 Maj 2022 Naddniestrzanie o Polsce… Może to nie nowe (ca. 2 lata), że ale… https://www.youtube.com/watch?v=IPYj9t6ACxY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 5 Maj 2022 Share Napisano 5 Maj 2022 Uprzedziłes mnie ;-) ...Ale to jest " beton". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 5 Maj 2022 Share Napisano 5 Maj 2022 Teraz, formoza58 napisał: Mam nadzieję, wielką nadzieję, że ukraińska " opelotka" przygotowała się na trasie ewentualnych lotów " turystow" z Krymu do Nadniestrza, około 9 maja... https://wiadomosci.wp.pl/wojna-w-ukrainie-alarm-przeciwlotniczy-w-wielu-regionach-relacja-na-zywo-6765370557123392a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 5 Maj 2022 Share Napisano 5 Maj 2022 5 godzin temu, formoza58 napisał: Jeszcze nie mogę, kruca, dojść do siebie po tych słowach z Watykanu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 5 Maj 2022 Share Napisano 5 Maj 2022 2 godziny temu, bjar_1 napisał: Nooo to jest gość: https://wiadomosci.onet.pl/swiat/lukaszenko-dzieki-mnie-rozpoczely-sie-negocjacje-miedzy-ukraina-a-rosja/mct8k6n?fbclid=IwAR0nmHRyTg-c8KnxvbRBRG9dQBPGUsaHr1pgv3IPqgEYeqpgmKGTF52SkSQ Jakże by inaczej , taki ciepły.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptasznik Napisano 5 Maj 2022 Share Napisano 5 Maj 2022 4 godziny temu, formoza58 napisał: A może zobaczyłeś takich , którzy akurat są wolontariuszami i z ta wodą jadą np. do uchodzców z Ukrainy? Komunie, jak to w maju bywa. Na stół coś do popicia trza postawić, z bankomatu wybrać i do koperty włożyć. Ot i cała panika. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 6 Maj 2022 Autor Share Napisano 6 Maj 2022 Podobno "Admirał Makarow" dokonał zanurzenia. Nie potwierdzone. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 6 Maj 2022 Share Napisano 6 Maj 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 6 Maj 2022 Share Napisano 6 Maj 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 6 Maj 2022 Autor Share Napisano 6 Maj 2022 "Poborowy służył na krążowniku „Mosvka” i najwyraźniej zmarł. Ale prokurator tak nie uważa. Krążownik Moskwa nie znajdował się na wodach terytorialnych Ukrainy i nie brał udziału w „operacji specjalnej” Tak więc prokuratura wojskowa Federacji Rosyjskiej wyjaśniła ojcu jednego z poborowych, który służył na krążowniku, „stratę” jego syna. Ogłoszono, że „zaginął w jednostce wojskowej” w wyniku „stanu wyjątkowego, który spowodował utratę statku”." 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 6 Maj 2022 Share Napisano 6 Maj 2022 55 minut temu, bodziu000000 napisał: „Recovery...” Na to „recovery” to mogą im co najwyżej wyprodukować tych duraluminiowych wozów bojowych dla jednostek powdes, ale żeby z poborowego zrobić spadochroniarza wojskowego i żołnierza to trzeba minimum roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi