Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Można na takie coś odpowiedzieć małym wykładem prawa międzynarodowego. Można odpowiedzieć językiem psychologii społecznej czy antropologii. Najkrócej jednak i najprościej będzie przypomnieć scenę z popularnego serialu z czołgistami i psem w roli głównej: "Chcecie być tacy jak oni?"

Napisano
7 minut temu, MonikaNJ napisał:

Tak, pamiętajcie o tym . Pamiętajcie też, to się nigdy nie zmieniło, broń się zmieniła ale nie mentalność żołnierzy rosyjskich (bez względu na kolor cara). Pisałam już o tym jestem genealogiem; rodzina mojej mamy z Psucina koło Pomiechówka. Pewnie wszystkim na tym forum znane rejony Twierdzy Modlin i fortów wokoło. Pamiętniki i opowiadania "moich" opisują to bardzo drastycznie.

Moja mama i jej ojciec, czyli mój dziadek, ocaleli w 1945 r. tylko dlatego, że ruskie bydło, które wkroczyło do ich domu było tak pijane w trupa, że strzelając do nich obojga po prostu nie trafiło i oboje wyskoczyli przez okno, a był to parter na szczęście.

Nie życzę Polsce i Polakom ponownego wkroczenia na naszą ziemię tej cywilizacji turańskiej, ale jak wkroczy to mam tylko 50+ lat i jeńców z tego bydła brać nie będę.

Napisano
2 minutes ago, srbm napisał:

Szansa na takie wkroczenie jest mniej więcej taka sama jak lot T-72B na Marsa.

tak samo mówiono o napaści na Ukrainę.

• Tak trzymać 1
Napisano
4 minuty temu, MonikaNJ napisał:

tak samo mówiono o napaści na Ukrainę.

I właśnie ta napaść wykazała, że król jest nagi.

Napisano (edytowane)

Jest już tyle dowodów na ludobójstwo, że możnaby już zacząć wydawać wyroki. Tymczasem w Hadze coś o październiku przebąkują👿 

Natychmiast uznać fiutina, rząd i wszystkich dowódców wojskowych winnym ludobójstwa i ścigać na całym świecie do ostatniego jebanego skurwiela.

Edytowane przez karpik
  • Tak trzymać 2
Napisano
1 minute ago, srbm napisał:

I właśnie ta napaść wykazała, że król jest nagi.

Jakiej narodowości był Amor?
Rosyjskiej. Latał z gołą d..ą, uzbrojony po zęby, strzelał do ludzi i mówił, że to z miłości.

• Haha 1
Napisano
6 minut temu, MonikaNJ napisał:

Jakiej narodowości był Amor?
Rosyjskiej. Latał z gołą d..ą, uzbrojony po zęby, strzelał do ludzi i mówił, że to z miłości.

Nasz Amor wymachuje łukiem z zerwaną cięciwą i nawet strzały ma krzywe.

Napisano
37 minut temu, karpik napisał:

Jest już tyle dowodów na ludobójstwo, że możnaby już zacząć wydawać wyroki. Tymczasem w Hadze coś o październiku przebąkują👿 

Natychmiast uznać fiutina, rząd i wszystkich dowódców wojskowych winnym ludobójstwa i ścigać na całym świecie do ostatniego jebanego skurwiela.

Była prokurator generalna trybunałów ONZ ds. zbrodni wojennych w byłej Jugosławii i Rwandzie wezwała do wydania międzynarodowego nakazu aresztowania prezydenta Rosji Władimira Putina. - Putin jest zbrodniarzem wojennym - powiedziała Carla Del Ponte szwajcarskiej gazecie Le Temps

Napisano
10 minut temu, bjar_1 napisał:

I tak mu nikt nic nie zrobi, bo jak niby?

Ale przynajmniej czubka... nosa nie wystawi poza ZSRR, żeby np. wpaść na panienki do jego kumpla od botoksu Berlusconiego.

Napisano
Teraz, Mirosław Jastrzebski napisał:

Proszę zwrócić uwagę na ostatnich kilka zdań wypowiedzianych przez ukraińskiego żołnierza. 

To Białorusin-ochotnik.

Napisano
2 godziny temu, bjar_1 napisał:

Wg. kolegi Balansa to wina Amerykanów.

Co sądzicie?

Nie to że usprawiedliwiam....

ALE 

Sztuka wojny...

Każdy ukrainiec w wieku ,,ustawowym,, ,,,,,,W,,,,,, Ukraine 16-65 jest żołnierzem.  Kobiet i dzieci tam nie ma ?

No pacz a na Wołyniu były.

A Hamerykany?

W Wietnamie......no tam to dużo usprawiedliwień było dlaczego tak a nie inaczej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie