Ducati Napisano 11 Marzec 2022 Share Napisano 11 Marzec 2022 Jednak i Białoruś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 11 Marzec 2022 Autor Share Napisano 11 Marzec 2022 Pożyjemy i zobaczymy, tfu tfu... Będzie i wiadomo, po co Car Aleksander był na dywaniku, i czy prawdą są, podawane od kilku dni, informacje, że spora część i szarż, i szeregowych, nie ma najmniejszego zamiaru brać udział w tej wojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 11 Marzec 2022 Share Napisano 11 Marzec 2022 Białorus pieczony w czołgu - tego jeszcze nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 11 Marzec 2022 Share Napisano 11 Marzec 2022 13 minut temu, Ducati napisał: Jednak i Białoruś? 6 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Pożyjemy i zobaczymy, tfu tfu... Będzie i wiadomo, po co Car Aleksander był na dywaniku, i czy prawdą są, podawane od kilku dni, informacje, że spora część i szarż, i szeregowych, nie ma najmniejszego zamiaru brać udział w tej wojnie. Tym większa hańba fiutinowi gdyby siłami białoruskimi a nie swoimi zajął Kijów. Najpiękniejsze byłoby gdyby armia zrobiła tył na lewo, do Mińska- "porozmawiać" z Alem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 11 Marzec 2022 Share Napisano 11 Marzec 2022 2 minuty temu, karpik napisał: Najpiękniejsze byłoby gdyby armia zrobiła tył na lewo, do Mińska- "porozmawiać" z Alem. Możesz sobie pomarzyć :( . Nie znam bardziej stłamszonego i pozbawionego woli walki narodu :( To nie Ukraińcy... W najlepszym wypadku będą się masowo poddawać i ew. nieliczni walczyć po stronie Ukrainy... Ale to i tak dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 11 Marzec 2022 Share Napisano 11 Marzec 2022 1 godzinę temu, karpik napisał: "Niemieckie dzieci wybiegły ze szkoły" i już lesowi stoi. Paranoje się skutecznie leczy. Stoi to tobie stolec w gardle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ducati Napisano 11 Marzec 2022 Share Napisano 11 Marzec 2022 Okruchy informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 11 Marzec 2022 Autor Share Napisano 11 Marzec 2022 les... Już kiedyś pisałem- twoje potrzeby i preferencje, zwłaszcza takie, nie są tematem na Forum... karpik... ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 11 Marzec 2022 Share Napisano 11 Marzec 2022 Takie czasy, że siły powietrzne można mieć w plecaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 11 Marzec 2022 Share Napisano 11 Marzec 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 11 Marzec 2022 Share Napisano 11 Marzec 2022 8 minut temu, Czlowieksniegu napisał: les... Już kiedyś pisałem- twoje potrzeby i preferencje, zwłaszcza takie, nie są tematem na Forum... karpik... ??? Wiem, że o mnie pamiętasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 11 Marzec 2022 Share Napisano 11 Marzec 2022 1 minutę temu, Czlowieksniegu napisał: les... Już kiedyś pisałem- twoje potrzeby i preferencje, zwłaszcza takie, nie są tematem na Forum... karpik... ??? Wszystko gdzie napisane coś o Niemcach, to zaraz trollowi piana z pyska leci. "Niemieckie dzieci wybiegły ze szkoły" było przykładem zdania, które u normalnych ludzi nie wywołuje żadnych reakcji. U paranoika i owszem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 11 Marzec 2022 Share Napisano 11 Marzec 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 11 Marzec 2022 Share Napisano 11 Marzec 2022 Wstawiałem z tydzień temu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 11 Marzec 2022 Share Napisano 11 Marzec 2022 1 minutę temu, bjar_1 napisał: Wstawiałem z tydzień temu ;) Sorry, nie zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 11 Marzec 2022 Share Napisano 11 Marzec 2022 Precyzyjna lista zakupów - sprzęt dla obrońców Ukrainy | zrzutka.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 11 Marzec 2022 Share Napisano 11 Marzec 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptasznik Napisano 11 Marzec 2022 Share Napisano 11 Marzec 2022 Była prośba o tłumaczenie z cyrylicy, a ja bym prosił o jakieś streszczenia z tekstów po angielsku. Tak, wiem, mam się uczyć języków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 11 Marzec 2022 Share Napisano 11 Marzec 2022 Tymczasem w PL... https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/policja-i-agenci-abw-wizytuja-uchodzcow-szukaja-zeznan-o-zbrodniach-wojennych/e7lfws7,79cfc278 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 11 Marzec 2022 Share Napisano 11 Marzec 2022 6 minut temu, ptasznik napisał: Była prośba o tłumaczenie z cyrylicy, a ja bym prosił o jakieś streszczenia z tekstów po angielsku. Tak, wiem, mam się uczyć języków. Lotnictwo rosyjskie wykonuje ok.200 lotów dziennie z tego część poza obszarem Ukrainy. Ukraińskie lotnictwo dysponuje 56 samolotami, latają 5-10 godzin na dobę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 11 Marzec 2022 Share Napisano 11 Marzec 2022 „5-10 sorties per day” oznacza 5-10 misji (wylotów) dziennie. Nie określono przy tym iloma samolotami, równie dobrze „sortie” oznacza wylot pojedynczej maszyny jak i całej eskadry na misję. M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 11 Marzec 2022 Share Napisano 11 Marzec 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 11 Marzec 2022 Share Napisano 11 Marzec 2022 https://fb.watch/bHngM-REvX/ https://t.me/operativnoZSU/12549 https://t.me/mysiagin/1615 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 11 Marzec 2022 Autor Share Napisano 11 Marzec 2022 Jedna z firm modelarskich wypuściła właśnie na rynek zestaw jak najbardziej na czasie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 11 Marzec 2022 Share Napisano 11 Marzec 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi