Tyr Napisano 4 Marzec 2022 Napisano 4 Marzec 2022 (edytowane) A kto popierał wcześniej ruskich i putina jest zwykłym przygłupem... A ci co nie widzieli związku putin- niemce i totalna zwykłym naiwniakiem z iq ameby Edytowane 4 Marzec 2022 przez Tyr
karpik Napisano 4 Marzec 2022 Napisano 4 Marzec 2022 7 minut temu, formoza58 napisał: Na dzień dzisiejszy... A mają podobno tyle: czołgi ok. 4040 (ok. 20500 w rezerwie) transportery, bojowe wozy piechoty, etc. ok. 19150 (ok. 21060 w rezerwie)
srbm Napisano 4 Marzec 2022 Napisano 4 Marzec 2022 5 minut temu, formoza58 napisał: Czy taki sprzęcik jeździ bez asekuracji? To taki sprzęcik jest asekuracją, osłania np. jednostki S-400. Jego usytuowanie wśród nacierających to dosyć niecodzienna sytuacja.
Czlowieksniegu Napisano 4 Marzec 2022 Autor Napisano 4 Marzec 2022 Tyr "A kto popierał wcześniej ruskich i putina jest zwykłym przygłupem... A ci co nie widzieli związku putin- niemce i totalna zwykłym naiwniakiem z iq ameby" Czekałem i się doczekałem... Ale nie doczekałem się, będą pewnym, że to nie nastąpi, jakiejś krytyki sojuszu przewodniej partii narodu z przystawkami cara Włodzimierza...
formoza58 Napisano 4 Marzec 2022 Napisano 4 Marzec 2022 https://www.o2.pl/informacje/wojna-w-ukrainie-zolnierze-pokazali-jak-bombarduja-czolg-z-samolotu-6743700631906912a
Czlowieksniegu Napisano 4 Marzec 2022 Autor Napisano 4 Marzec 2022 formoza "Czy taki sprzęcik jeździ bez asekuracji? " Jest wersja, że ten S-1 nie tylko niemal sprawny się dostał w ręce Ukraińców, ale jego niesprawność polegała na oponach, które niekoniecznie dały radę :-) Jako drugi zdobyczny ma zostać "wcielony" i służyć przeciwko Rosji. Pierwszego Ukraińcy puścili z dymem... Szukałem, ale nie znalazłem, ile S-1 jest na wyposażeniu Rosjan...
Tyr Napisano 4 Marzec 2022 Napisano 4 Marzec 2022 (edytowane) Człowiek Przecież zawsze ci mówiłem, że makrela i micron i poprzednie francuskie intelekty wraz z liberalstwem i lewactwem jewropejskim wyhodowali bydlaka... Edytowane 4 Marzec 2022 przez Tyr
karpik Napisano 4 Marzec 2022 Napisano 4 Marzec 2022 https://twitter.com/GirkinGirkin/status/1499383504265785353?s=20&t=E63Az55yuMZCw0r87oLrDQ
les05 Napisano 4 Marzec 2022 Napisano 4 Marzec 2022 19 minut temu, Tyr napisał: Człowiek Przecież zawsze ci mówiłem, że makrela i micron i poprzednie francuskie intelekty wraz z liberalstwem i lewactwem jewropejskim wyhodowali bydlaka... I dlatego Putin nigdy nie zostanie ukarany za zbrodnie, bo wsypałby Merkel, Macrona, Schredera i in. Oni są jego polisą ubezpieczeniową.
Jedburgh_Ops Napisano 4 Marzec 2022 Napisano 4 Marzec 2022 T-dziewięćdziesiątki zmieniły barwy klubowe.
Jedburgh_Ops Napisano 4 Marzec 2022 Napisano 4 Marzec 2022 6 minut temu, ptasznik napisał: Najbardziej prawdopodobne, że - jeśli to w ogóle prawda - zostaną użyte do dostarczania paliwa ruskim kolumnom zmotoryzowanym, skoro lądem ruscy nie dają rady tego robić, a śmigłowców najwyraźniej nie chcą tracić do takich zadań. Stary numer Afrika Korps. Szybowce DFS 230 też dostarczały paliwo na czoło kolumn zmotoryzowanych.
Jedburgh_Ops Napisano 4 Marzec 2022 Napisano 4 Marzec 2022 (edytowane) Wysoce mało prawdopodobne, aby ukraińskie siły powietrzne działające pod kontrolą latającego nad Polską AWACS-a dały się nabrać na prowokacje An-ów-2 i wysłały cokolwiek, żeby te drabiny zestrzelić, gdy mają ostatnie MiG-i i Su na wagę złota. Edytowane 4 Marzec 2022 przez Jedburgh_Ops
Cypis Napisano 4 Marzec 2022 Napisano 4 Marzec 2022 Onet za AFP opisał rozmowę telefoniczną Scholza z Putinem "Informacje o rzekomym zbombardowaniu Kijowa i innych dużych miast to nic innego jak prymitywne zmyślenia propagandowe" – cytuje Putina agencja AFP. Albo Gienierały go oszukują , albo Putin jest jeb...ty , albo Putin myśli , że wszyscy na około są jeb...ci. Ja obstawiam , ze to miała być mała operacja w Donbasie , a Gienerały pomyśleli Wołodia ma urodziny (no i c..j, że w październiku) damy mu w prezencie wschodnią Ukrainę .
karpik Napisano 4 Marzec 2022 Napisano 4 Marzec 2022 (edytowane) Kolega z pracy ma/miał brata w Donbasie. Wszystkich mężczyzn wcielają do ruskiego wojska. Jak odmawiasz to w najlepszym przypadku wysyłają na roboty. Brat kolegi wysłano do kopania okopów na krymie. (Co poniekąd wskazuje, że fiutin bierze pod uwagę obronę Krymu?) Edytowane 4 Marzec 2022 przez karpik
Jedburgh_Ops Napisano 4 Marzec 2022 Napisano 4 Marzec 2022 1 minutę temu, ptasznik napisał: Są lepsi niż w peerelowskim stanie wojennym. Nasze sklepy przynajmniej opływały wtedy w ocet i „Herbatę Popularną” pachnącą tytoniem.
ptasznik Napisano 4 Marzec 2022 Napisano 4 Marzec 2022 1 minutę temu, Jedburgh_Ops napisał: Herbatę Gdzie ? U mnie były zapałki. Ocet to jak wszędzie, chyba.
Jedburgh_Ops Napisano 4 Marzec 2022 Napisano 4 Marzec 2022 Ruskim zdarza się to, co lotnictwu argentyńskiemu na Falklandach - bomby-niewybuchy. Tutaj bomba burząca FAB-500 o masie ok. 500 kg.
formoza58 Napisano 5 Marzec 2022 Napisano 5 Marzec 2022 Teraz, Cypis napisał: Onet za AFP opisał rozmowę telefoniczną Scholza z Putinem "Informacje o rzekomym zbombardowaniu Kijowa i innych dużych miast to nic innego jak prymitywne zmyślenia propagandowe" – cytuje Putina agencja AFP. Albo Gienierały go oszukują , albo Putin jest jeb...ty , albo Putin myśli , że wszyscy na około są jeb...ci. Ja obstawiam , ze to miała być mała operacja w Donbasie , a Gienerały pomyśleli Wołodia ma urodziny (no i c..j, że w październiku) damy mu w prezencie wschodnią Ukrainę . W temacie...
Rekomendowane odpowiedzi