Skocz do zawartości

Wojna na Ukrainie vol. 4

Rekomendowane odpowiedzi

A kto popierał wcześniej ruskich i putina jest zwykłym przygłupem...

A ci co nie widzieli związku putin- niemce i totalna zwykłym naiwniakiem z iq ameby

Edytowane przez Tyr

5 minut temu, formoza58 napisał:

Czy taki sprzęcik jeździ bez asekuracji?

ukr pancyr.jpg

To taki sprzęcik jest asekuracją, osłania np. jednostki S-400. Jego usytuowanie wśród nacierających to dosyć niecodzienna sytuacja. 

Tyr

"A kto popierał wcześniej ruskich i putina jest zwykłym przygłupem...

A ci co nie widzieli związku putin- niemce i totalna zwykłym naiwniakiem z iq ameby"

Czekałem i się doczekałem...

Ale nie doczekałem się, będą pewnym, że to nie nastąpi, jakiejś krytyki sojuszu przewodniej partii narodu z przystawkami cara Włodzimierza...

formoza

"Czy taki sprzęcik jeździ bez asekuracji? "

Jest wersja, że ten S-1 nie tylko niemal sprawny się dostał w ręce Ukraińców, ale jego niesprawność polegała na oponach, które niekoniecznie dały radę :-)
Jako drugi zdobyczny ma zostać "wcielony" i służyć przeciwko Rosji. Pierwszego Ukraińcy puścili z dymem...

Szukałem, ale nie znalazłem, ile S-1 jest na wyposażeniu Rosjan...

Człowiek Przecież zawsze ci mówiłem, że makrela i micron i poprzednie francuskie intelekty wraz z liberalstwem i lewactwem jewropejskim wyhodowali bydlaka... 

Edytowane przez Tyr

19 minut temu, Tyr napisał:

Człowiek Przecież zawsze ci mówiłem, że makrela i micron i poprzednie francuskie intelekty wraz z liberalstwem i lewactwem jewropejskim wyhodowali bydlaka... 

I dlatego Putin nigdy nie zostanie ukarany za zbrodnie, bo wsypałby Merkel, Macrona, Schredera i in. Oni są jego polisą ubezpieczeniową.

6 minut temu, ptasznik napisał:

Zrzut ekranu (693).png

Zrzut ekranu (694).png

Zrzut ekranu (695).png

Zrzut ekranu (696).png

Zrzut ekranu (698).png

Zrzut ekranu (697).png

Najbardziej prawdopodobne, że - jeśli to w ogóle prawda - zostaną użyte do dostarczania paliwa ruskim kolumnom zmotoryzowanym, skoro lądem ruscy nie dają rady tego robić, a śmigłowców najwyraźniej nie chcą tracić do takich zadań.

Stary numer Afrika Korps. Szybowce DFS 230 też dostarczały paliwo na czoło kolumn zmotoryzowanych.

Wysoce mało prawdopodobne, aby ukraińskie siły powietrzne działające pod kontrolą latającego nad Polską AWACS-a dały się nabrać na prowokacje An-ów-2 i wysłały cokolwiek, żeby te drabiny zestrzelić, gdy mają ostatnie MiG-i i Su na wagę złota.

Edytowane przez Jedburgh_Ops

Onet za AFP opisał rozmowę telefoniczną Scholza z Putinem

"Informacje o rzekomym zbombardowaniu Kijowa i innych dużych miast to nic innego jak prymitywne zmyślenia propagandowe" – cytuje Putina agencja AFP.

Albo Gienierały go oszukują , albo Putin jest jeb...ty , albo Putin myśli , że wszyscy na około są jeb...ci.

Ja obstawiam , ze to miała być mała operacja w Donbasie , a Gienerały pomyśleli Wołodia ma urodziny (no i c..j, że w październiku) damy mu w prezencie wschodnią Ukrainę .

Kolega z pracy ma/miał brata w Donbasie. Wszystkich mężczyzn wcielają do ruskiego wojska. Jak odmawiasz to w najlepszym przypadku wysyłają na roboty.

Brat kolegi wysłano do kopania okopów na krymie.

(Co poniekąd wskazuje, że fiutin bierze pod uwagę obronę Krymu?)

Edytowane przez karpik

Teraz, Cypis napisał:

Onet za AFP opisał rozmowę telefoniczną Scholza z Putinem

"Informacje o rzekomym zbombardowaniu Kijowa i innych dużych miast to nic innego jak prymitywne zmyślenia propagandowe" – cytuje Putina agencja AFP.

Albo Gienierały go oszukują , albo Putin jest jeb...ty , albo Putin myśli , że wszyscy na około są jeb...ci.

Ja obstawiam , ze to miała być mała operacja w Donbasie , a Gienerały pomyśleli Wołodia ma urodziny (no i c..j, że w październiku) damy mu w prezencie wschodnią Ukrainę .

W temacie...

274700134_3143534199254797_233200858386368012_n.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie