srbm Napisano 27 Luty 2022 Share Napisano 27 Luty 2022 Використання Panzerfaust 3, який Україна отримає від Німеччини та Нідерландів - How to use.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 27 Luty 2022 Share Napisano 27 Luty 2022 6 minut temu, srbm napisał: Використання Panzerfaust 3, який Україна отримає від Німеччини та Нідерландів - How to use.mp4 Proste jak pierdoolenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 27 Luty 2022 Share Napisano 27 Luty 2022 Oprócz Niemiec PzF-3 wysyła właśnie Holandia. Nigdy nie zrozumiem braku takich wynalazków w WP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Luty 2022 Autor Share Napisano 27 Luty 2022 srbm- patrząc, jak sobie radzi ciężki sprzęt rosyjski na Ukrainie i czym Ukraińcy, pomijając pozamykane stacje benzynowe, sobie radzą, pomyśl- ile takich i podobnych można miast mitycznych Abramsów... PS Pomijając, że po, tfu tfu, oby katastrofie Rosjan i ich klęsce na Ukrainie, przez sporo lat na wschodniej granicy powinien być spokój... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Luty 2022 Share Napisano 27 Luty 2022 Olać Abramsy i F-35! Javelin w każdym polskim domu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 27 Luty 2022 Share Napisano 27 Luty 2022 Szefowa KE. Unia Europejska dostarczy broń Ukrainie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Luty 2022 Share Napisano 27 Luty 2022 To unia ma własną armię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 27 Luty 2022 Share Napisano 27 Luty 2022 Javelin, panzerfaust i granatnik jednorazowy to coś zupełnie innego. Potrzebne jest wszystko. W dodatku dwie ostatnie kategorie nie należą do sprzętu przesadnie drogiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 27 Luty 2022 Share Napisano 27 Luty 2022 3 minuty temu, bjar_1 napisał: To unia ma własną armię? UE nie musi mieć armii , żeby kupić broń i przekazać ją Ukrainie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 27 Luty 2022 Share Napisano 27 Luty 2022 1 minutę temu, Cypis napisał: UE nie musi mieć armii , żeby kupić broń i przekazać ją Ukrainie. Dodam, że " broń ofensywną" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Luty 2022 Autor Share Napisano 27 Luty 2022 srbm- wiesz, co miałem i na myśli i jakiej kategorii sprzęt jest teraz masowo przez Ukraińców stosowany... I widać, także, jak w sumie niewiele, tfu tfu, są w stanie zrobić, poza zajęciem hektarów pól i lasów, rosyjskie czołgi. Choć ciekawe, że poza kilkoma przykładami, nie bardzo widać zastosowanie dronów- a Bayraktary Ukraińcy mają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 27 Luty 2022 Share Napisano 27 Luty 2022 1 minutę temu, Czlowieksniegu napisał: srbm- wiesz, co miałem i na myśli i jakiej kategorii sprzęt jest teraz masowo przez Ukraińców stosowany... I widać, także, jak w sumie niewiele, tfu tfu, są w stanie zrobić, poza zajęciem hektarów pól i lasów, rosyjskie czołgi. Choć ciekawe, że poza kilkoma przykładami, nie bardzo widać zastosowanie dronów- a Bayraktary Ukraińcy mają... Po co mają mówić głośno o czymś co robi robotę... Tj. co niszczy kolumny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Luty 2022 Share Napisano 27 Luty 2022 BTW. Co się dzieje z Balansem? Szkoda, że go nie ma. Jak myślicie - usprawiedliwiałby Putlera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Luty 2022 Autor Share Napisano 27 Luty 2022 Jest, chwilowo, w sanatorium resocjalizacyjnym... z racji wieku, inaczej obóz pracy. PS bjar- żarty żartami, ale dziś słyszałem, osobiście, kilka w jego modłę tyrad, że NATO, że Wołyń, że... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ducati Napisano 27 Luty 2022 Share Napisano 27 Luty 2022 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 27 Luty 2022 Share Napisano 27 Luty 2022 https://businessinsider.com.pl/biznes/pierwsi-oligarchowie-przeciw-polityce-putina-fridman-wojne-nazywa-tragedia-deripaska/06b1wke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Luty 2022 Autor Share Napisano 27 Luty 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Luty 2022 Share Napisano 27 Luty 2022 7 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Jest, chwilowo, w sanatorium resocjalizacyjnym... z racji wieku, inaczej obóz pracy. PS bjar- żarty żartami, ale dziś słyszałem, osobiście, kilka w jego modłę tyrad, że NATO, że Wołyń, że... Weź go odblokuj już, plis. Jaja będą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Luty 2022 Autor Share Napisano 27 Luty 2022 bjar- właśnie dlatego nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 27 Luty 2022 Share Napisano 27 Luty 2022 To ja za balnsa .... Nawet nie zdajecie sobie sprawy ile was to wszystko będzie kosztowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Luty 2022 Autor Share Napisano 27 Luty 2022 toska- nie jak "was", ale ja mam świadomość... I napisałem to śmiertelnie poważnie.. pomijając sprzęt i inne, których się wczoraj i dziś pozbyłem, z kierunkiem wysyłki Ukraina :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 27 Luty 2022 Share Napisano 27 Luty 2022 3 minuty temu, toska napisał: To ja za balnsa .... Nawet nie zdajecie sobie sprawy ile was to wszystko będzie kosztowało. Wolę być głodny ale bezpieczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 27 Luty 2022 Share Napisano 27 Luty 2022 1 godzinę temu, srbm napisał: Kolejny piękny okaz- tunguska. Godzinę temu, les05 napisał: Powinniśmy coś takiego ściągnąć do naszego muzeum w Poznaniu czy Warszawie, na pamiątkę. Do Tank Hunter, bez Vat… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 27 Luty 2022 Share Napisano 27 Luty 2022 Teraz, Czlowieksniegu napisał: srbm- wiesz, co miałem i na myśli i jakiej kategorii sprzęt jest teraz masowo przez Ukraińców stosowany... I widać, także, jak w sumie niewiele, tfu tfu, są w stanie zrobić, poza zajęciem hektarów pól i lasów, rosyjskie czołgi. Choć ciekawe, że poza kilkoma przykładami, nie bardzo widać zastosowanie dronów- a Bayraktary Ukraińcy mają... Jużtrochę widać....https://www.o2.pl/informacje/mocne-wideo-z-ukrainy-wszystko-dzieje-sie-w-ulamku-sekundy-6741851906193920a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Luty 2022 Autor Share Napisano 27 Luty 2022 formoza- to jest chyba jedyne, które zostało opublikowane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi