balans Napisano 2 Marzec 2022 Share Napisano 2 Marzec 2022 5 minut temu, Tyr napisał: I amerykanie napadli na Ukrainę... balans kremlowski trollu иди - ty już wiesz gdzie... https://www.google.com/url?esrc=s&q=&rct=j&sa=U&url=https://pl.wikipedia.org/wiki/Wojna_zast%C4%99pcza&ved=2ahUKEwiH7_mrh6j2AhX34jgGHdyBA-EQFXoECAMQAg&usg=AOvVaw3xiXB051XEHUCP1YzQmxUp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Marzec 2022 Share Napisano 2 Marzec 2022 Dotarła też druga partia Javelinów z Estonii. Będzie śmierdziało grillowaną onucą. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ducati Napisano 2 Marzec 2022 Share Napisano 2 Marzec 2022 27 minutes ago, les05 napisał: przewieść z takim językiem polskim to ty może Ruski jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 2 Marzec 2022 Share Napisano 2 Marzec 2022 11 minut temu, karpik napisał: Oznacza to, że wkrótce lista 5840 rosyjskich żołnierzy zabitych od początku wojny zostanie uzupełniona." Co tak zaniżasz straty ruskich? 5840 rosyjskich żołnierzy poległo tylko na Wyspie Węży! A gdzie reszta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Marzec 2022 Share Napisano 2 Marzec 2022 Sami się przyznali do 500, a u nich zawsze się mnożyło liczby oficjalne x10. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 2 Marzec 2022 Share Napisano 2 Marzec 2022 Na dzień dzisiejszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Marzec 2022 Share Napisano 2 Marzec 2022 Też pewnie podkolorowane. No ale ile by nie było, to każda upieczona onuca jest na plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 2 Marzec 2022 Share Napisano 2 Marzec 2022 b/k... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Marzec 2022 Autor Share Napisano 2 Marzec 2022 bjar- ale zwróć uwagę na dysproporcję sprzęty vs ofiary śmiertelne i ranni... Dziwnie to wygląda, że zazwyczaj sprzęt jest porzucony-zniszczony-itp, ale dość rzadko widać gruz... Nie sądzę, aby było to w trosce o widzów robione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 2 Marzec 2022 Share Napisano 2 Marzec 2022 ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... Jamantau – Mapy Google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 2 Marzec 2022 Share Napisano 2 Marzec 2022 Specjalnie dla sowietów, Ukraińcy ustawili nowe drogowskazy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Marzec 2022 Share Napisano 2 Marzec 2022 https://www.onet.pl/styl-zycia/onetkobieta/inwazja-rosji-na-ukraine-rosyjskie-matki-szukaja-synow/mnkwjyw,2b83378a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 2 Marzec 2022 Share Napisano 2 Marzec 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 2 Marzec 2022 Share Napisano 2 Marzec 2022 3 minuty temu, srbm napisał: Podawaj źródło jak nie chcesz tłumaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 2 Marzec 2022 Share Napisano 2 Marzec 2022 https://www.rmf24.pl/raporty/raport-wojna-z-rosja/news-panika-rosjan-uciekajac-zostawili-tajne-dokumenty,nId,5865545#crp_state=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 2 Marzec 2022 Share Napisano 2 Marzec 2022 (edytowane) 8 minut temu, karpik napisał: Podawaj źródło jak nie chcesz tłumaczyć Popieram, ja sobie przeczytam , ale młodsze pokolenie "не понимает" Edytowane 2 Marzec 2022 przez Cypis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ducati Napisano 2 Marzec 2022 Share Napisano 2 Marzec 2022 (edytowane) https://www.onet.pl/informacje/onetopole/wojna-rosja-ukraina-grupa-polakow-jedzie-walczyc-w-ukrainie/1kzewqv,79cfc278 Edytowane 2 Marzec 2022 przez Ducati Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 2 Marzec 2022 Share Napisano 2 Marzec 2022 W więzieniu, w jednej celi siedzą Polak, Rusek i Ukrainiec. Do Ruska podchodzi Ukrainiec i mówi: - Rusek, chcesz kiełbasy ? Rusek myśli, no tak, da mi kiełbasę i potem będzie chciał mi zerżnąć dupsko... Więc odpowiada : - Nie, nie chcę - Nie, to nie. Podchodzi do Polaka i pyta: - Polak, chcesz kiełbasy ? Polak myśli. Da mi kiełbasę i potem będzie chciał mi zerżnąć dupsko..... Ale jak zjem kiełbasę to będę mieć siłę w rękach i się obronię. Więc odpowiada: - Tak chcę, dawaj ! Po zjedzeniu kiełbasy Ukrainiec ponownie pyta Polaka: - Najadłeś się ? - Najadłem. - Masz siłę w rękach ? - Tak, a co ? - To przytrzymaj mi Ruska...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 2 Marzec 2022 Share Napisano 2 Marzec 2022 Pewnie balans ma dostęp jedynie do takich informacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 2 Marzec 2022 Share Napisano 2 Marzec 2022 Od kilku dni można zaobserwować woreczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Marzec 2022 Share Napisano 2 Marzec 2022 Ta, pomogą im ;) Ale to chyba jeszcze staroć T-72, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 2 Marzec 2022 Share Napisano 2 Marzec 2022 Tak. To T-72A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Marzec 2022 Share Napisano 2 Marzec 2022 Trochę muzeum. Ciekawe czy wyjadą T-55. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 2 Marzec 2022 Share Napisano 2 Marzec 2022 https://www.rmf24.pl/raporty/raport-wojna-z-rosja/news-rosyjski-biznesmen-wyznaczyl-nagrode-miliona-dolarow-za-glow,nId,5865745#crp_state=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 2 Marzec 2022 Share Napisano 2 Marzec 2022 21 minut temu, Tyr napisał: Pewnie balans ma dostęp jedynie do takich informacji... Ostatni raz zwracam ci uwagę - odwal się od balansa, a jak nie, to dowiesz się kim była twoja mamusia... A odnośnie tych strat, które zapodają Ukry, to zupełnie z sufitu są wzięte. Co nie znaczy, że Rosjanie chyba na początku jednak trochę zlekceważyli przeciwnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi