Skocz do zawartości

Wojna na Ukrainie vol. 4

Rekomendowane odpowiedzi

Tyr- a ja właśnie skończyłem rozmowę z dziewczyną, która przyjęła do domu dwie matki + pięcioro dzieci.

Problem w tym, że naszym od pługa oderwanym się nie podoba, że "banderowcy" będą się po wsi kręcić.

Ja Jej opowiadam, co jutro dowiozę, a Ona ryczy...

Zadowolony?

Jak katarynka opowiadasz o totalnej, o winie Tuska, itp, itd- to może, dla odmiany coś z sensem zrobisz? A jak już robisz- bardzo mnie to cieszy...

Człowiekśniegu ....Ale nie każesz mi wyp... stąd? Nikt kto śledzi i ma więcej niż parę komórek pod czaszką wszystko  ogarnie...

Edytowane przez Tyr

9 godzin temu, Czlowieksniegu napisał:

"A tymczasem pożyteczni idioci Putlera  ..."

Wczoraj fizjonomie kretynów wkleiłem...

1. Z kim są konsultowane wszystkie grube materiały w tej karnowskiej kloace z maszyny drukarskiej? Z Kaczyńskim.

2. Kto jest głównym sponsorem tego konkretnego wydania karnowskiej kloaki z maszyny drukarskiej i 11-stronicowej propagandy Pucina? NBP.

3. NBP to kto? Glapiński.

4. Gdzie od niedawna mieszka Glapiński? W pałacu na posiadłości przedstawiciela rosyjskiego Montaż Spec Banku. W pałacu, który dostał za grosze od tegoż przedstawiciela, bo zamiana dotychczasowego domu Glapińskiego na wielką posiadłość z pałacem nie ma nic wspólnego z cenami rynkowymi takiej zamiany.

5. Gdzie są w Polsce dokumenty Montaż Spec Banku? Są ukrywane przez Glapińskiego.

6. Czyim bankiem jest Montaż Spec Bank? Mafii sołncewskiej i kremlowskich oligarchów.

7. Czym jest mafia sołncewska? Filią GRU.

8. Do kogo należy spółka Fratria, która wydała tę 11-stronicową kloakę z ruskim ambasadorem? Jedną z osób kontrolujących Fratrię jest senator PiS Bierecki – twórca sieci parabanków SKOK związanych z największymi aferami w Polsce.

9. Kim jeszcze jest Bierecki? Współtwórcą sieci rosyjskich parabanków Ligaks.

10. Z kim Bierecki tworzył Ligaks? Z majorem rosyjskich sił zbrojnych (co najmniej).

Jasne już, co robi w Polsce to pisowskie bydło, ta szumowina, ta mierzwa, ta hołota, ta ruska agentura?

Flag_of_Russia.thumb.gif.5b16275eec4915077911e27ba297dca2.gif

3 minuty temu, Tyr napisał:

Putler Słowianin? Ma strasznie  nienachalną urodę mieszaną mongoloidalną i chazarską:)

Prawda, ale czy to jego wina? Prawie 70% Rosjan popiera jego wojnę. I to jest dziwne.

Wojna jest okazją do wzmocnienia pozycji Polski na Zachodzie. Jesteśmy praktycznie centrum logistycznym zaopatrującym Ukrainę i powinniśmy to wykorzystać. Pomoc jakiej Polska udziela Ukrainie powoduje duże zagrożenie dla nas nie wspominając o kwestiach finansowych. Dlatego powinniśmy zażądać od UE i USA wsparcia finansowego i materialnego. Na początek 10 % bardziej zaawansowanej broni przekazywanej Ukrainie powinno zostawać w Polsce, myślę że jest to sprawiedliwa cena za nasz wysiłek. Dalej, Wuj Sam musi nam przekazać natychmiast 3 niszczyciele, 500 Abramsów, 50 F-35, 30 Patriotów, bo jeżeli nie, to ...... . Tak się negocjuje!!!

1 minutę temu, Czlowieksniegu napisał:

Ścigasz się z nimi na jakość pomysłów i wpisów?

Niemniej, tak czy siak... Prezydent mojej wsi Trzaskowski ogłosił dziś anschluss ruskiego dobra od x-dziestu lat i przekazania tego dobra dla uchodźców z Ukrainy. I niech nam ruskie bydło coś kuźwa zrobi! To im spalimy nie tylko budkę pod tą ich (tfu!) ambasadą :-)

Warszawa przejmuje słynny poradziecki kompleks budynków. Przeznaczy go dla uchodźców z Ukrainy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie