Skocz do zawartości

Figury level VI

bjar_1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 864
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
W dniu 8.12.2021 o 22:10, fala napisał:

Obowiązkowe szczepienia mundurowych.

obowiązkowe.jpg

Temu debilowi, który na tej żałosnej furażerce nosi miniaturkę tego, co poniżej, to oryginał tego, co poniżej, spadł na głowę. Bidulek. Wprawdzie to się leczy, ale tak, jak tutejszy saTyr ten bidulek nie chce się zgłosić na leczenie i woli się męczyć ze swoim nieszczęściem.

Szczerbiec_Wawel_crop.thumb.jpg.19f9a3bb50aede18d4da413b7804a5cb.jpg

Napisano
34 minuty temu, Czlowieksniegu napisał:

A ja myślałem, że "tylko" Bjar po jakiś dziwnych stronach w internetach skacze...

Było podlinkowane pod WP.pl, a to teraz się zrobiła dysydencka strona.

Napisano
8 minut temu, bjar_1 napisał:

Tymczasem w Warszawie...

263979345_3159561157621356_7218908684352302168_n.jpg

Jak raz z tego to afery nie będzie, bo to się wpisuje w to, co pisowskie świry przegłosowały parę dni temu, czyli utworzenie Polskiego Instytutu Rodziny i Demografii.  No i mają teraz coś na cześć i chwałę tegoż instytutu, a wręcz mają gotowe logo tej placówki. Powinni po rękach całować za takiego gotowca.

Napisano

Tak jest. Przy okazji mają w tym logo „krużganek oświaty” - w sam raz na umysłowość tych obłąkańców. Ileż pięknych rzeczy na czasie jest w tym logo dla tych pisowskich głupków.

Napisano
W dniu 12.12.2021 o 06:37, fala napisał:

Zawsze kiedy myślisz że to już dno , w pewnym momencie da się słyszeć stukanie od spodu....

Piłsudczycy.jpg

Bardzo, bardzo śmieszne. Od 1926 r. nie było żadnej demokratycznej Polski, a już od 1935 r. to już w ogóle nie ma mowy w Polsce o choćby cieniu demokracji, a jedynie o autorytaryzmie, zamordyzmie i terrorze niewiele różniącym się od faszystowskiego i nazistowskiego.

Napisano

Dziennikarz Deutsche Welle, który przeprowadza wywiad z byłym prezydentem RP, rozpływa się nad fotografią Wałęsy odwiedzającego w szpitalu Wojciecha Jaruzelskiego:

Podaje mu pan tam rękę. To jest dla mnie jedna z największych scen XX wieku - porównywalna z tą, która miała miejsce między papieżem Janem Pawłem II a Mehmetem Ali Agcą. Przebaczył mu pan?

1965925872_wasa.thumb.jpg.13adcf691cf99e70cdcb12beffdfa70a.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie