Skocz do zawartości

Figury Level V

fala

Rekomendowane odpowiedzi

takafura...

"Napisałem że w Polsce, Ty także pytasz o Polskę - tak, homoseksualizm nie był w Polsce penalizowany. "

... jak potłuczony... Homoseksualizm wykreślono z KK w.. 1932 roku- że niby wtedy Polski nie było?
Słuszną linię ma wasza partia...

"Głodujące dzieci w Afryce to argument-wytrych gdy już nie wiadomo co napisać."

W którym miejscu wspomniałem o głodujących dzieciach?

... jak potłuczony... Przywołałem Afrykę i Azję, jako miejsca, gdzie homoseksualizm jest karalny...

"Wyobraź sobie idealne społeczeństwo"

... jak potłuczony...  Gdzie ktoś-coś takiego napisał? Twoje fobie są twoim problemem.

• Odpowiedzi 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

https://www.wnp.pl/energetyka/polska-sprzedala-uprawnienia-do-emisji-co2-za-grube-miliony-euro,481871.html

https://300gospodarka.pl/news/ceny-uprawnienia-emisje-co2-polska

https://energetyka24.com/w-2021-r-polska-zarobila-52-mld-zl-na-sprzedazy-uprawnien-do-emisji-co2

Jednakowoż ładną mamy pogodę :) 

I Słuszną ma linię nasza Partia.... do kwietnia 52 mld zł !!! 

ps. A ciemny ludek kupi później ,że wzrost cen prądu to zmowa i spekulacje na rynkach wrażej Unii.

Kupi , zje , przetrawi i za wszystko zapłaci :)

ps.2 Ciekawe o ile przekroczymy 100 mld zł w tym roku? 

Szutnik

"ps.2 Ciekawe o ile przekroczymy 100 mld zł w tym roku? "

A o co dokładnie pytasz?

A dziurę? Toż ona jest... nieobliczalna- w ramach kreatywnej księgowości, co się da i nie, wypychane jest do najróżniejszych okołobudżetowych tworów. Dla przykładu przerzucony do Banku Gospodarstwa Krajowego Fundusz Przeciwdziałania COVID-19, czyli delikatnie licząc 60 mld złotych.

17 minut temu, Czlowieksniegu napisał:

Dla przykładu przerzucony do Banku Gospodarstwa Krajowego Fundusz Przeciwdziałania COVID-19, czyli delikatnie licząc 60 mld złotych.

Panie , chyba nawet nie chcę wiedzieć ile jest takich dużych baniek poukrywanych :( , bo za stary jestem , żeby wiać z tego kraju....

“Cieszy mię ten rym: „Polak mądr po szkodzie”;
Lecz jeśli prawda i z tego nas zbodzie,
Nową przypowieść Polak sobie kupi,
Że i przed szkodą, i po szkodzie głupi.”

szutnik...

Jakby powiedział mój młodszy Szkodnik- świniak jesteś, z taaaakim długim ryjem.

Cios poniżej pasa właśnie wyprowadziłeś... I co z tego, że tak podaje Ministerstwo Klimatu. Wg PGE na spełnienie wymagań potrzebne jest, przynajmniej, 100 mld, ale euro :-) Które ciężko będzie zebrać, jak się np Ostrołękę II stawia...

21 godzin temu, szutnik napisał:

Dopiero to zauważyłeś? :) Nawet swoje opinie podpiera twierdzeniami kierowców odbierających drewno z lasu ...(...)

Skleroza czy celowo manipulujesz ?

Nie były to moje opinie, zacytowałem dwie skrajne przeciwstawne teorie na temat pandemii usłyszane jednego dnia w jednym miejscu. I drwiłem z obydwu leczy Ty miałeś coś problem z czytaniem ze zrozumieniem i starałeś się te bzdury mi przypisać.

Bjar, ale o czym Ty

– Wydaje się, że jesteśmy już bardzo bliscy porozumienia. W wyniku tego porozumienia Republika Czeska zgodziła się wycofać wniosek do TSUE – poinformował premier Mateusz Morawiecki, cytowany przez PAP.

Publikacja: 25.05.2021 09:52

Jestem głęboko przekonany, że Polsce nie grożą kary finansowe ws. kopalnie Turów, ale podchodzimy do problemu bardzo poważnie – powiedział w sobotę w TVP Wrocław premier Mateusz Morawiecki.

27 czerwca 2021, 08:21

„Mając na uwadze zacieśnienie transgranicznej współpracy z Republiką Czeską, wydaje się, że jesteśmy już bardzo bliscy porozumienia. W wyniku tego porozumienia Republika Czeska zgodziła się wycofać wniosek do TSUE” – powiedział premier Mateusz Morawiecki po nocnych negocjacjach z premierem Andrejem Babiszem w sprawie wniesionego przez Czechów pozwu do TSUE o kopalnię Turów.

25.05.2021

Cytując klasyka " Ten człowiek w życiu słowa prawdy nie powiedział".

A tymczasem... https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/afera-e-mailowa-skorzynski-jednak-doradzal-dworczykowi/4s3lq7x,79cfc278 To chyba koledzy forumowi spod znaku bezprawia i niesprawiedliwości nie będą już nadawać na tefałeny? Przecież to wasi koledzy są...

40 minut temu, Tyr napisał:

Knedle to wredny naród...

Dawno o tym pisałem, po wojnie chcieli nam zajumać cały Dolny Śląsk z Wrocławiem włącznie dając w zamian swoje nieużytki o kilkukrotnie mniejszej powierzchni.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie