Czlowieksniegu Napisano 19 Wrzesień 2021 Share Napisano 19 Wrzesień 2021 takafura... "Napisałem że w Polsce, Ty także pytasz o Polskę - tak, homoseksualizm nie był w Polsce penalizowany. " ... jak potłuczony... Homoseksualizm wykreślono z KK w.. 1932 roku- że niby wtedy Polski nie było? Słuszną linię ma wasza partia... "Głodujące dzieci w Afryce to argument-wytrych gdy już nie wiadomo co napisać." W którym miejscu wspomniałem o głodujących dzieciach? ... jak potłuczony... Przywołałem Afrykę i Azję, jako miejsca, gdzie homoseksualizm jest karalny... Słuszną linię ma wasza partia... "Wyobraź sobie idealne społeczeństwo" ... jak potłuczony... Gdzie ktoś-coś takiego napisał? Twoje fobie są twoim problemem. Słuszną linię ma wasza partia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 19 Wrzesień 2021 Share Napisano 19 Wrzesień 2021 W dniu 18.09.2021 o 07:13, fala napisał: Homo Pisus Idiotus. Prawidłowo " homo stultus pisoviensis " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 19 Wrzesień 2021 Share Napisano 19 Wrzesień 2021 https://www.wnp.pl/energetyka/polska-sprzedala-uprawnienia-do-emisji-co2-za-grube-miliony-euro,481871.html https://300gospodarka.pl/news/ceny-uprawnienia-emisje-co2-polska https://energetyka24.com/w-2021-r-polska-zarobila-52-mld-zl-na-sprzedazy-uprawnien-do-emisji-co2 Jednakowoż ładną mamy pogodę :) I Słuszną ma linię nasza Partia.... do kwietnia 52 mld zł !!! ps. A ciemny ludek kupi później ,że wzrost cen prądu to zmowa i spekulacje na rynkach wrażej Unii. Kupi , zje , przetrawi i za wszystko zapłaci :) ps.2 Ciekawe o ile przekroczymy 100 mld zł w tym roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Wrzesień 2021 Share Napisano 19 Wrzesień 2021 Szutnik "ps.2 Ciekawe o ile przekroczymy 100 mld zł w tym roku? " A o co dokładnie pytasz? A dziurę? Toż ona jest... nieobliczalna- w ramach kreatywnej księgowości, co się da i nie, wypychane jest do najróżniejszych okołobudżetowych tworów. Dla przykładu przerzucony do Banku Gospodarstwa Krajowego Fundusz Przeciwdziałania COVID-19, czyli delikatnie licząc 60 mld złotych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 19 Wrzesień 2021 Share Napisano 19 Wrzesień 2021 14 minut temu, Czlowieksniegu napisał: A o co dokładnie pytasz? Ano ciekawi mnie kiedy( a może już?) sprzedamy uprawnienia do emisji za 100 mld, by chwalić się zyskiem i mieć na co zwalać podwyżki cen energii :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 19 Wrzesień 2021 Share Napisano 19 Wrzesień 2021 17 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Dla przykładu przerzucony do Banku Gospodarstwa Krajowego Fundusz Przeciwdziałania COVID-19, czyli delikatnie licząc 60 mld złotych. Panie , chyba nawet nie chcę wiedzieć ile jest takich dużych baniek poukrywanych :( , bo za stary jestem , żeby wiać z tego kraju.... “Cieszy mię ten rym: „Polak mądr po szkodzie”; Lecz jeśli prawda i z tego nas zbodzie, Nową przypowieść Polak sobie kupi, Że i przed szkodą, i po szkodzie głupi.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Wrzesień 2021 Share Napisano 19 Wrzesień 2021 szutnik... Jakby powiedział mój młodszy Szkodnik- świniak jesteś, z taaaakim długim ryjem. Cios poniżej pasa właśnie wyprowadziłeś... I co z tego, że tak podaje Ministerstwo Klimatu. Wg PGE na spełnienie wymagań potrzebne jest, przynajmniej, 100 mld, ale euro :-) Które ciężko będzie zebrać, jak się np Ostrołękę II stawia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 19 Wrzesień 2021 Share Napisano 19 Wrzesień 2021 Sie las wytnie i przeda i będzie hajs :) ....i kolejny sukces murowany :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 19 Wrzesień 2021 Share Napisano 19 Wrzesień 2021 21 godzin temu, szutnik napisał: Dopiero to zauważyłeś? :) Nawet swoje opinie podpiera twierdzeniami kierowców odbierających drewno z lasu ...(...) Skleroza czy celowo manipulujesz ? Nie były to moje opinie, zacytowałem dwie skrajne przeciwstawne teorie na temat pandemii usłyszane jednego dnia w jednym miejscu. I drwiłem z obydwu leczy Ty miałeś coś problem z czytaniem ze zrozumieniem i starałeś się te bzdury mi przypisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Wrzesień 2021 Share Napisano 20 Wrzesień 2021 Ktoś kiedyś, na marginesie słusznie, złapał na wpadce Kopacz... Ale to indywiduum idzie na mistrza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 20 Wrzesień 2021 Share Napisano 20 Wrzesień 2021 W dniu 16.09.2021 o 22:49, fala napisał: To autentyczny cytat? Wiem, że czarni w większości uważają kobiety za wytwór szatana, ale żeby tak wprost pojechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Wrzesień 2021 Share Napisano 20 Wrzesień 2021 Balans... nie, to akurat, przy całej mizerii umysłowej podmiotu lirycznego, fake... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Wrzesień 2021 Share Napisano 20 Wrzesień 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 20 Wrzesień 2021 Share Napisano 20 Wrzesień 2021 Godzinę temu, Czlowieksniegu napisał: Balans... nie, to akurat, przy całej mizerii umysłowej podmiotu lirycznego, fake... Tak podejrzewałem, bo byłaby nawet w naszym katotalibanie z tego gruba afera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Wrzesień 2021 Share Napisano 20 Wrzesień 2021 Bjar, ale o czym Ty – Wydaje się, że jesteśmy już bardzo bliscy porozumienia. W wyniku tego porozumienia Republika Czeska zgodziła się wycofać wniosek do TSUE – poinformował premier Mateusz Morawiecki, cytowany przez PAP. Publikacja: 25.05.2021 09:52 Jestem głęboko przekonany, że Polsce nie grożą kary finansowe ws. kopalnie Turów, ale podchodzimy do problemu bardzo poważnie – powiedział w sobotę w TVP Wrocław premier Mateusz Morawiecki. 27 czerwca 2021, 08:21 „Mając na uwadze zacieśnienie transgranicznej współpracy z Republiką Czeską, wydaje się, że jesteśmy już bardzo bliscy porozumienia. W wyniku tego porozumienia Republika Czeska zgodziła się wycofać wniosek do TSUE” – powiedział premier Mateusz Morawiecki po nocnych negocjacjach z premierem Andrejem Babiszem w sprawie wniesionego przez Czechów pozwu do TSUE o kopalnię Turów. 25.05.2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Wrzesień 2021 Share Napisano 20 Wrzesień 2021 Cytując klasyka " Ten człowiek w życiu słowa prawdy nie powiedział". A tymczasem... https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/afera-e-mailowa-skorzynski-jednak-doradzal-dworczykowi/4s3lq7x,79cfc278 To chyba koledzy forumowi spod znaku bezprawia i niesprawiedliwości nie będą już nadawać na tefałeny? Przecież to wasi koledzy są... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Wrzesień 2021 Share Napisano 20 Wrzesień 2021 Bjar... Żebyś Ty wiedział, kto z sitwą, tfu przewodnią partią narodu w Stolycy zDolnego Śląska współpracuje i się układa :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 20 Wrzesień 2021 Share Napisano 20 Wrzesień 2021 To chyba żart? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 20 Wrzesień 2021 Share Napisano 20 Wrzesień 2021 49 minut temu, bjar_1 napisał: Nic z tego, dostali tylko 10% tego czego się od nas domagali. Dobrze, że chociaż Ukraińcy nas kochają... https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/ogromna-kara-dla-polski-za-turow/3wjkw9p,79cfc278 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Wrzesień 2021 Share Napisano 20 Wrzesień 2021 Trza będzie piniondzów dodrukować znowu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Wrzesień 2021 Share Napisano 20 Wrzesień 2021 les "To chyba żart? " Niewątpliwie jest to fakt, który pocieszy wszystkich podatników naszej socjalistycznej Ojczyzny wobec czeskiej skargi... Może Agora się podzieli zaoszczędzonymi środkami i starczy na np jakiś promil sasina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 20 Wrzesień 2021 Share Napisano 20 Wrzesień 2021 Knedle to wredny naród... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 20 Wrzesień 2021 Share Napisano 20 Wrzesień 2021 24 minuty temu, Tyr napisał: Knedle to wredny naród... Nawet gdyby Twoja mowa była złotem, to i tak zabrakłoby na pokrycie strat wywołanych przez głupotę obecnie rządzących :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 20 Wrzesień 2021 Share Napisano 20 Wrzesień 2021 40 minut temu, Tyr napisał: Knedle to wredny naród... Dawno o tym pisałem, po wojnie chcieli nam zajumać cały Dolny Śląsk z Wrocławiem włącznie dając w zamian swoje nieużytki o kilkukrotnie mniejszej powierzchni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Wrzesień 2021 Share Napisano 20 Wrzesień 2021 les "po wojnie chcieli nam zajumać cały Dolny Śląsk z Wrocławiem" ciebie już całkiem umysłowo pozamiatało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.