Skocz do zawartości

Covid -19 wątek konkurencyjny

bjar_1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 444
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Za 500+ już nie ma więcej chętnych do zabawy w niedzielnych partyzantów z wyciętego [przez Szyszkę] lasu, to teraz pobór rezerwistów jedynie pozostał...

Napisano

Sekcja epidemiologii informuje, że bez uzgodnienia z Powiatowym Państwowym Inspektorem Sanitarnym lub lekarzem chorób zakaźnych, próby w kierunku SARS-CoV-2 nie będą przyjmowane do badań w Wojewódzkiej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej w Katowicach.

Czyżby zbijanie temperatury przez stłuczenie termometru?

Napisano
10 minut temu, Barbapapa napisał:

No,proszę - na żywca przykład,  że Obsrywca schodzi na psy.

Schodzi? Zlazł na psy wieki temu. Jak za niski poziom, to możesz się przenieść. Nikt tutaj nikogo pod pistoletem nie trzyma ?

Napisano
47 minut temu, Barbapapa napisał:

To widać. Na głównej stronie forum wciąż wisi baner reklamujący "Numer marcowy już w sprzedaży". A już to kwietniowy wyszedł. Podobno na trasach powrotów bocianów strzelają do nich. Może ten miał niefarta? To i badziew jak "corvid" się rozprzestrzenia.

Ja to bym się o boćka nie martwił.... 

Ale ty to świąt na forum możesz nie do czekać. 

Wiem że specnaz forumowy czeka tylko na sygnał. 

Was nie zastanawia gdzie krwawe noże tyfus i woytas przebywają?

Yetiego nie wzieli bo za miękki jezd / litościwy.

krwi i moczu nie lubi to też powołania na,, zgrupowanie,, nie dostał. 

Napisano
2 minuty temu, toska napisał:

Chodzi o to żeby te plusy nie przesłoniły nam minusów. 

Przeczytaj całość - gostek dowodzi ,że jest in plus . Mnie powaliło...

Napisano
11 minut temu, szutnik napisał:

Przeczytaj całość - gostek dowodzi ,że jest in plus . Mnie powaliło...

Można i tak.... 

Napisano
25 minut temu, Barbapapa napisał:

Ponieważ tak odważnie podzieliłeś się z nami Twoim sekretem, że masz problem ze zrozumieniem tekstu pisanego, śpieszę Ci czym prędzej na pomoc. Poniżej zrzut fragmentu tego artykułu.  W ramce (ta zielona) zaznaczyłem Ci moment w którym autor listu (szef WHO) "dziękuje za". Następnie na czerwono masz podkreślone za co tak naprawdę dziękuje on PAD-owi.

Nie musisz mi dziękować.

balas.thumb.jpg.f21c7370c7d3e7c30e17266da3178629.jpg

Dalej nie wiem o jakie to wysiłki chodzi? Przecież PAD nie pracuje jako wolontariusz w szpitalu, ani też maseczek nie kupił dla obywateli, za własne albo Kancelarii pieniądze...

Napisano
35 minut temu, balans napisał:

Dalej nie wiem o jakie to wysiłki chodzi? Przecież PAD nie pracuje jako wolontariusz w szpitalu, ani też maseczek nie kupił dla obywateli, za własne albo Kancelarii pieniądze...

A może o to konto na  Tik-Tok chodzi ??

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie