Tyr Napisano 1 Czerwiec 2020 Share Napisano 1 Czerwiec 2020 Nie sądzę, że bąka... Wszyscy na nich tak mówią z racji stylu życia;) Bojówkarze bardziej zacietrzewieni i zindoktrynowani niż brunatni... Zapytaj na Pyta.pl Faszyści na fotce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Czerwiec 2020 Share Napisano 1 Czerwiec 2020 "Wszyscy na nich tak mówią z racji stylu życia;)" Na szczęście, pomijając przerost ego i manię wielkości, nie jesteś "wszyscy"... Dwa- mało wiesz, o ich stylu życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 1 Czerwiec 2020 Share Napisano 1 Czerwiec 2020 W dniu 31.05.2020 o 16:41, les05 napisał: Nie pierwszy to Führer, który z bunkra nie wychodzi. Ostatnio Trump się do bunkra przeprowadził... https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/smierc-georgea-floyda-protesty-w-usa-waszyngton-w-ogniu/brgj4kf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 1 Czerwiec 2020 Share Napisano 1 Czerwiec 2020 Każdy naród ma takiego wodza, na jakiego zasłużył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Czerwiec 2020 Share Napisano 2 Czerwiec 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Czerwiec 2020 Share Napisano 2 Czerwiec 2020 les "Każdy naród ma takiego wodza, na jakiego zasłużył. " Ciekawe, co Polacy zrobili*, że ich los tak pokarał... * lub nie zrobili, jak kto woli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 2 Czerwiec 2020 Share Napisano 2 Czerwiec 2020 Nie narzekaj, lepiej się nie dało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Czerwiec 2020 Share Napisano 2 Czerwiec 2020 Ja nie narzekam- ja stwierdzam fakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 2 Czerwiec 2020 Share Napisano 2 Czerwiec 2020 3 godziny temu, Czlowieksniegu napisał: Ciekawe, co Polacy zrobili*, że ich los tak pokarał... Podobno nasi przodkowie pili na umór i to się tam na górze nie spodobało i dlatego od kilku wieków zsyła na nas różne plagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 2 Czerwiec 2020 Share Napisano 2 Czerwiec 2020 E tam alkohol pity z umiarem nie szkodzi nawet w dużej ilości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Czerwiec 2020 Share Napisano 2 Czerwiec 2020 I, że niby to miałoby być uzasadnienie dla części Twoich wpisów? Czarno to wiedzę, w takim razie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 2 Czerwiec 2020 Share Napisano 2 Czerwiec 2020 3 godziny temu, balans napisał: Podobno nasi przodkowie pili na umór i to się tam na górze nie spodobało i dlatego od kilku wieków zsyła na nas różne plagi. ??? O jaką górę chodzi? Wg takich jak Ty, ani góry ani dołu nie ma i dlatego róbta co chceta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 2 Czerwiec 2020 Share Napisano 2 Czerwiec 2020 1 godzinę temu, les05 napisał: ??? O jaką górę chodzi? Wg takich jak Ty, ani góry ani dołu nie ma i dlatego róbta co chceta. Jak to o jaką górę chodzi? Oczywiście o Górę Synaj. Bo jeżeli uważasz, że Maryja to była dziewica z Częstochowy, to mówiąc delikatnie, jesteś w błędzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 3 Czerwiec 2020 Share Napisano 3 Czerwiec 2020 Inspekcja jest powodem obecności prawdziwego prezydenta w schronie. Nawet w czasie wielkiej próby prezydent nie przestaje dokonywać inspekcji kluczowych obiektów i instytucji for our and your freedom. http://fakty.interia.pl/swiat/news-donald-trump-bylem-w-schronie-dokonalem-jedynie-jego-inspekc,nId,4533928 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Czerwiec 2020 Share Napisano 8 Czerwiec 2020 "W moim przekonaniu podczas kontaktów z SB nikogo nie skrzywdziłem i nikomu nie zaszkodziłem. Wiem, że popełniłem błąd, i bardzo pragnę, żeby został mi wybaczony. Ośmielam się przy tym twierdzić, że przez 25 lat pracowałem lojalnie dla Polski i obozu niepodległościowego, z którym czuję się ideowo związany. Wierzę, że ta okoliczność zostanie wzięta pod uwagę. Głęboko ubolewając, pragnę wyjaśnić okoliczności sprawy” Poezja.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 8 Czerwiec 2020 Share Napisano 8 Czerwiec 2020 Który to patriota? Bo nie chce mi się szukać, a podobne teksty już parę razy słyszałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 9 Czerwiec 2020 Share Napisano 9 Czerwiec 2020 Myślałem, że szykuje się jakiś coming out już nawet chciałem wybaczać a tu nic. Zrezygnował w ostatniej chwili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 10 Czerwiec 2020 Share Napisano 10 Czerwiec 2020 Ciemnota i zabobon ma się dobrze w naszym kraju. https://wiadomosci.onet.pl/lublin/lublin-kolejni-radni-na-banerze-ze-szczatkami-plodu/q4c8fe1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 10 Czerwiec 2020 Share Napisano 10 Czerwiec 2020 Oj, żebyś nie zatęsknił za tym ciemnogrodem jak ci sprowadzą do kraju multi kulti, multi sexi i inne multi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 10 Czerwiec 2020 Share Napisano 10 Czerwiec 2020 41 minut temu, Tyr napisał: Oj, żebyś nie zatęsknił za tym ciemnogrodem jak ci sprowadzą do kraju multi kulti, multi sexi i inne multi... A co ma piernik do wiatraka? Swoją drogą to uważam, że dużo większym zagrożeniem dla nas jest sprowadzanie przez PIS milionów Ukrów, którzy mogą stać się w przyszłości V-kolumną, niż "bambusów", którzy i tak przy pierwszej okazji nawieją do Niemiec po socjal, bo my nawet dla nich jesteśmy zbyt biednym krajem aby dało się tu żyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 10 Czerwiec 2020 Share Napisano 10 Czerwiec 2020 2 godziny temu, Tyr napisał: Oj, żebyś nie zatęsknił za tym ciemnogrodem jak ci sprowadzą do kraju multi kulti, multi sexi i inne multi... O stonce zapomniałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 10 Czerwiec 2020 Share Napisano 10 Czerwiec 2020 Piernik do wiatraka Liberałowie i lewactwo chcą zalegalizować związki homo i dać im prawo adopcji. Legalizacja związków może jeszcze ale adopcja? Liberałowie i komuchy chcą relokacji nachodźców do Polski. Ja za to widzę większe zagrożenie w ograniczaniu wolności jaki ma miejsce teraz a zwany jest poprawnością polityczną, która jest sterowana przez "górali". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Czerwiec 2020 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2020 Lepszy sort liźnie w końcu trochę kultury https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2020-06-09/w-polsce-powstanie-muzeum-disco-polo-bedzie-kosztowalo-11-mln-zlotych/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Czerwiec 2020 Share Napisano 10 Czerwiec 2020 https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,26021714,czesi-polskie-wojsko-zablokowalo-dostep-do-kapliczki-mon.html#s=BoxOpImg4 Dobrze, że Czesi ich nie wygonili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 10 Czerwiec 2020 Share Napisano 10 Czerwiec 2020 2 godziny temu, Czlowieksniegu napisał: Dobrze, że Czesi ich nie wygonili... Tak się zastanawiam, co to za wojsko co nawet mapy nie potrafi czytać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.