Skocz do zawartości

Co z figurami II...

bjar_1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Proponuje by szpitale i służby medyczne nie przyjęły maseczek albo poczekały na maseczki od radnego z PO...

Napisano

U nas tzw nadreprezentacja to stały element sceny politycznej od pradziejów. Mało kto idzie do polityki dla dobra ogółu. 

Napisano
14 minut temu, toska napisał:

A tam polityka..... 

Ja się martwię że cukru i drożdży odpowiedniej ilości kupić nie mogę. 

Więcej finezji- z żyta, pszenicy, kukurydzy...

Napisano

Dobrze, że jak powiedział klasyk, sędzia Stuleja nie prowadził, bo jeszcze odszkodowanie by dostał. Dla tego jestem za szybkimi sądami;)

Napisano
3 godziny temu, Tyr napisał:

Dla tego jestem za szybkimi sądami;)

Polowe masz na myśli? zero właśnie w tym kierunku leci, jakby co  to będą jak znalazł.

Napisano

les- to, że przewodnia partia narodu i kilka jeszcze, ma w poważaniu Konstytucję i np Regulamin sejmu, nie oznacza, że można ich nie stosować*.

Zapewne rozwiązaniem byłoby wprowadzenie Stanu wyjątkowego, ale na to przecież nie ma potrzeby i szary poseł ps Prezes się nie zgodzą. Ciekawe dlaczego?

* podobnie jak ciekawe, dlaczego NIKT nie wpadł na pomysł wcześniejszych zmian w Regulaminie sejmu, tudzież od grudnia/stycznia nie było prób takich zmian patrząc, co się dzieje i że pandemia puka do drzwi...

Napisano

Czlowieksniegu

Ale przecież nie ma sprawy, skoro Konstytucja jest ważniejsza od ludzkiego życia, to wasi posłowie złożą swoje życie na ołtarzu Konstytucji. Jakież to bohaterskie i wzruszające, jakaż to piękna katastrofa. Avanti na wirusa w imię Konstytucji. KONSTYTUCJA!,  KONSTYTUCJA!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie