balans Napisano 26 Październik 2019 Share Napisano 26 Październik 2019 Czy te oczy mogą kłamać? Chyba nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 26 Październik 2019 Share Napisano 26 Październik 2019 Pamiętałeś? Zmiana czasu już dziś w nocy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 27 Październik 2019 Share Napisano 27 Październik 2019 11 godzin temu, Spirit of Warsaw napisał: Pamiętałeś? Zmiana czasu już dziś w nocy... Tak przy okazji zmiany czasu, mam pytanie do kolegów z tzw. prawicy - czy jak klient "hotelu na godziny" trafi na zmianę czasu, to mu się należy w takiej sytuacji dodatkowa, darmowa godzina? Pytam, bo ostatnio mocno siedzicie w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 27 Październik 2019 Share Napisano 27 Październik 2019 Pytasz teoretycznie, czy zażądali dopłaty a może masz stały abonament i nie wiesz, tracisz czy zyskujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 28 Październik 2019 Share Napisano 28 Październik 2019 17 godzin temu, les05 napisał: Pytasz teoretycznie, czy zażądali dopłaty a może masz stały abonament i nie wiesz, tracisz czy zyskujesz? Ja nie, ale podobno pewien "ważny polityk" ma abonament... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 28 Październik 2019 Autor Share Napisano 28 Październik 2019 https://wiadomosci.onet.pl/kraj/o-tadeusz-rydzyk-w-tygodniku-sieci-trzeba-nam-egzorcyzmow/lkq0ep4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 28 Październik 2019 Share Napisano 28 Październik 2019 Wolne sądy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 28 Październik 2019 Autor Share Napisano 28 Październik 2019 Co do sądów, to prawilnie przypominam - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 28 Październik 2019 Share Napisano 28 Październik 2019 PiS: Sąd sądem, ale "sprawiedliwość" ma być po naszej stronie. Stąd metody "uzdrawiania" sądów rodem z wczesnych lat 50-tych. Bo pan Naczelnik Państwa nie zna innej Polski, jak ta z czasów PRL-u [co nie znaczy, że sądownictwo nie wymagało reform, ale nie na zasadzie wstawiania wszędzie swoich miernych, ale wiernych nowej przewodniej sile]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 28 Październik 2019 Share Napisano 28 Październik 2019 1 godzinę temu, Spirit of Warsaw napisał: Wolne sądy? W ramach wdzięczności za otrzymaną nagrodę Księżnej Asturii dla Gdańska w kategorii "Zgoda" powinniśmy odznaczyć Katalonię lub Katalończyków z tego zdjęcia jakimś naszym orderem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 28 Październik 2019 Share Napisano 28 Październik 2019 3 godziny temu, bjar_1 napisał: Co do sądów, to prawilnie przypominam - - Słyszałem, że grypsujesz... - Człowieku, ja w życiu żadnej gry nie popsułem..! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 28 Październik 2019 Share Napisano 28 Październik 2019 A co na to Swetru? https://www.fakt.pl/pieniadze/finanse/kur-cobain-dziurawy-sweter-za-milion/slckj3s#slajd-2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 28 Październik 2019 Share Napisano 28 Październik 2019 Spirit- ja rozumiem, że nie masz co z czasem zrobić i mało znajomych, ale na serio musisz wbijać politykę, gdzie się da i gdzie się nie da? Może przygarnij ze schroniska psa, idźcie na długi spacer? Ochłoniesz, zobaczysz, że ludzie nie żyją samą polityką i waszymi fobiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 28 Październik 2019 Share Napisano 28 Październik 2019 11 godzin temu, balans napisał: Ja nie, ale podobno pewien "ważny polityk" ma abonament... Politycy to królowie życia, ale nie popieram, mają przecież swoje polityczki, sejmiczki i senatorki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 28 Październik 2019 Share Napisano 28 Październik 2019 @ Czlowieku - Mam dobrego nauczyciela... Jeśli ktoś Kalemu... itp,itd. Jak jesteś silny, spraw, żeby to forum było ...normalne. Czekam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 28 Październik 2019 Share Napisano 28 Październik 2019 Ups! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 28 Październik 2019 Autor Share Napisano 28 Październik 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 28 Październik 2019 Share Napisano 28 Październik 2019 @ les05 - Rozumiem, że dużo korzystasz kurierskiej UPS... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 28 Październik 2019 Share Napisano 28 Październik 2019 Dużo, to duża przesada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 29 Październik 2019 Share Napisano 29 Październik 2019 14 godzin temu, Czlowieksniegu napisał: ...Może przygarnij ze schroniska psa, idźcie na długi spacer?... Na zdjęciach moje psy: on to MAX mieszaniec, od 2004 r. – wiek 15 lat, ona to WERA sznaucer ze schroniska Azyl pod Psim Aniołem, od 2009 r. – wiek 15 lat. Pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Październik 2019 Autor Share Napisano 29 Październik 2019 Ale farcik - https://wiadomosci.onet.pl/kraj/sedzia-chwalony-przez-pis-wylosowany-do-sprawy-ziobry/f8blq1r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 29 Październik 2019 Share Napisano 29 Październik 2019 https://www.money.pl/gospodarka/kamienica-banasia-brak-dowodow-na-to-by-darczynca-faktycznie-byl-zolnierzem-kedywu-ak-i-dzialaczem-solidarnosci-6440253465553025a.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magius28 Napisano 29 Październik 2019 Share Napisano 29 Październik 2019 Skojarzenia to przekleństwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 29 Październik 2019 Share Napisano 29 Październik 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Październik 2019 Share Napisano 29 Październik 2019 "Jacek Kurski: Nie pokażemy spotu "Polska to chory kraj", bo jest obraźliwy dla Polski" https://polskatochorykraj.pl Ktoś mi może wytłumaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.