Bocian Napisano 3 Luty 2019 Autor Share Napisano 3 Luty 2019 4 godziny temu, Tyr napisał: Tak .jpg Już powinno działać jak trzeba Odnośnik do komentarza
Tyr Napisano 3 Luty 2019 Share Napisano 3 Luty 2019 a tych filtrów to nie zauważyłem. Fotki już śmigają:) jeszcze ino tło trochę mniej dające po oczach i bedzie git:) Odnośnik do komentarza
Bocian Napisano 3 Luty 2019 Autor Share Napisano 3 Luty 2019 5 minut temu, Tyr napisał: a tych filtrów to nie zauważyłem. Fotki już śmigają:) jeszcze ino tło trochę mniej dające po oczach i bedzie git:) Wygląd jest tymczasowy. Po uruchomieniu nowej strony Odkrywcy dostosujemy się do niego kolorystycznie. Odnośnik do komentarza
bjar_1 Napisano 3 Luty 2019 Share Napisano 3 Luty 2019 36 minut temu, Sobiepan napisał: Co to są materiały "zorientowane seksualnie" i "groźne"? Mój gif z dupeczką usunięto, a więc masz odpowiedź na pierwszą część swojego pytania. A "groźne" to pewnie zdjęcia ammo, broni itp. Odnośnik do komentarza
m4sherman Napisano 3 Luty 2019 Share Napisano 3 Luty 2019 Mi udało się po nowemu bez większych trudności. Odnośnik do komentarza
DJ MHz Napisano 3 Luty 2019 Share Napisano 3 Luty 2019 6 godzin temu, Bocian napisał: Tak uruchomie to za pare dni jak ludzie ochlona, na razie mamy zalew problemow z "przebudzonymi wielokontowcami" dziękuję za odpowiedź Odnośnik do komentarza
Woodhaven Napisano 4 Luty 2019 Share Napisano 4 Luty 2019 " Użyłeś 5,17 MB swojego limitu załącznika 97,66 MB." Jeszcze dziewięć dni i co emeryturka Odnośnik do komentarza
Bocian Napisano 4 Luty 2019 Autor Share Napisano 4 Luty 2019 3 godziny temu, Woodhaven napisał: " Użyłeś 5,17 MB swojego limitu załącznika 97,66 MB." Jeszcze dziewięć dni i co emeryturka Spokojnie wyklepie się Limity są domyślne, pokręcimy gałkami i będzie dobrze. Odnośnik do komentarza
Erih Napisano 4 Luty 2019 Share Napisano 4 Luty 2019 Tyr, fotoszkapa pokazuje 4608 na 3072 piksele, kompresja 11. na starym musiałem mocno przycinać a i tak kompresja ok 8 by zmieścić się w limicie. Już jest dobrze.Tylko tło takie że nie da się powyżej 30 min czytać! Odnośnik do komentarza
bjar_1 Napisano 4 Luty 2019 Share Napisano 4 Luty 2019 Te, kurła, żartownisie od zmieniania awatarów Odnośnik do komentarza
bjar_1 Napisano 4 Luty 2019 Share Napisano 4 Luty 2019 Podejrzewam naczelnego futrzaka. Odnośnik do komentarza
bjar_1 Napisano 4 Luty 2019 Share Napisano 4 Luty 2019 Nie boisz się swojej gęby zamieszczać? Odnośnik do komentarza
sonicsquad Napisano 4 Luty 2019 Share Napisano 4 Luty 2019 36 minut temu, bjar_1 napisał: Nie boisz się swojej gęby zamieszczać? Nein, ein so hässliches Gesicht ist schwer zu erkennen... Odnośnik do komentarza
Sedco Express Napisano 5 Luty 2019 Share Napisano 5 Luty 2019 Mam pytanie - czy można edytować własny post celem np. poprawek ? Odnośnik do komentarza
traper6 Napisano 6 Luty 2019 Share Napisano 6 Luty 2019 Coś Wam to jeszcze kuleje i "dziwne" informacje zapodaje :) Odnośnik do komentarza
woytas Napisano 6 Luty 2019 Share Napisano 6 Luty 2019 A co nie pasuję? Odwiedziłeś forum jak się internet zaczął. Odnośnik do komentarza
traper6 Napisano 6 Luty 2019 Share Napisano 6 Luty 2019 45 minut temu, woytas napisał: A co nie pasuję? Odwiedziłeś forum jak się internet zaczął. W Polsce to się zaczął w 1990, a nie w 1970 :) Odnośnik do komentarza
woytas Napisano 6 Luty 2019 Share Napisano 6 Luty 2019 Morawiecki jeszcze wcześniej... Odnośnik do komentarza
predi888 Napisano 6 Luty 2019 Share Napisano 6 Luty 2019 Jeśli miałbym być szczery, to stare forum bardziej mi odpowiadało, na plus na pewno edycja postów( wreszcie?) i możliwość wstawienia większych zdjęć. p.s no ale kolorystykę to moglibyście zmienić Odnośnik do komentarza
pumpernikiel Napisano 6 Luty 2019 Share Napisano 6 Luty 2019 Godzinę temu, predi888 napisał: Jeśli miałbym być szczery, to stare forum bardziej mi odpowiadało, na plus na pewno edycja postów( wreszcie?) i możliwość wstawienia większych zdjęć. p.s no ale kolorystykę to moglibyście zmienić Ściemniłem ekran i da się żyć Odnośnik do komentarza
predi888 Napisano 6 Luty 2019 Share Napisano 6 Luty 2019 42 minuty temu, pumpernikiel napisał: Ściemniłem ekran i da się żyć Taa, można też założyć mocne okulary przeciwsłoneczne albo spawalnicze Odnośnik do komentarza
pumpernikiel Napisano 6 Luty 2019 Share Napisano 6 Luty 2019 7 minut temu, predi888 napisał: Taa, można też założyć mocne okulary przeciwsłoneczne albo spawalnicze Można Spawalnicze miałem ochotę założyć jak pierwszy raz to zobaczyłem. @predi888Dla Ciebie jest dobrze bo nie widać żółtych znaczków z numerkami Amnestia działa także Ty na pewno skorzystałeś. Przyznam się, że i ja skorzystałem bo ślepota postępuje i dużo lepiej jest oglądać zdjęcia w większej rozdzielczości. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.