Skocz do zawartości

Uwaga zmiana forum na nowe!!! - 2 luty 2019

Bocian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 281
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

a tych filtrów to nie zauważyłem. Fotki już śmigają:) jeszcze ino tło trochę mniej dające po oczach i bedzie git:)

Napisano
  W dniu 3.02.2019 o 19:08, Tyr napisał:

a tych filtrów to nie zauważyłem. Fotki już śmigają:) jeszcze ino tło trochę mniej dające po oczach i bedzie git:)

Expand  

Wygląd jest tymczasowy. Po uruchomieniu nowej strony Odkrywcy dostosujemy się do niego kolorystycznie. 

Napisano
  W dniu 3.02.2019 o 18:37, Sobiepan napisał:

Co to są materiały "zorientowane seksualnie" i "groźne"?

Expand  

Mój gif z dupeczką usunięto, a więc masz odpowiedź na pierwszą część swojego pytania. A "groźne" to pewnie zdjęcia ammo, broni itp. 

Napisano
  W dniu 4.02.2019 o 04:06, Woodhaven napisał:

" Użyłeś 5,17 MB swojego limitu załącznika 97,66 MB."  :classic_blush: Jeszcze dziewięć dni i co emeryturka ?

Expand  

Spokojnie wyklepie się ? Limity są domyślne, pokręcimy gałkami i będzie dobrze. 

Napisano

Tyr, fotoszkapa pokazuje 4608 na 3072 piksele, kompresja 11. na starym musiałem mocno przycinać a i tak kompresja ok 8 by zmieścić się w limicie. Już jest dobrze.Tylko tło takie że nie da się powyżej 30 min czytać!

Napisano

Jeśli miałbym być szczery, to stare forum bardziej mi odpowiadało, na plus na pewno  edycja postów( wreszcie?) i możliwość wstawienia większych zdjęć.

p.s no ale kolorystykę to moglibyście zmienić 

Napisano
  W dniu 6.02.2019 o 16:10, predi888 napisał:

Jeśli miałbym być szczery, to stare forum bardziej mi odpowiadało, na plus na pewno  edycja postów( wreszcie?) i możliwość wstawienia większych zdjęć.

p.s no ale kolorystykę to moglibyście zmienić 

Expand  

Ściemniłem ekran i da się żyć ?

Napisano
  W dniu 6.02.2019 o 18:12, predi888 napisał:

Taa, można też założyć mocne okulary przeciwsłoneczne albo spawalnicze ?

Expand  

Można ? Spawalnicze miałem ochotę założyć jak pierwszy raz to zobaczyłem. 

@predi888Dla Ciebie jest dobrze bo nie widać żółtych znaczków z numerkami ? Amnestia działa także Ty na pewno skorzystałeś.

Przyznam się, że i ja skorzystałem bo ślepota postępuje i dużo lepiej jest oglądać zdjęcia w większej rozdzielczości.  

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie