Bocian Posted January 15, 2019 Share Posted January 15, 2019 Uwaga, Wniemanije i tak dalej. 2 lutego rano aktualne forum zostanie wyłączone na parę godzin i w sumie już na zawsze. W sobotę koło południa zostanie włączone nowe forum z wszystkimi zmigrowanymi postami.Przy logowaniu wszyscy będą musieli użyć opcji przypomnienia i wygenerowania nowego hasła. Więc jeżeli macie nieaktualny adres e-mail to teraz go uaktualnijcie lub uzbrójcie się w cierpliwość. Wszelkie błędy i problemy można zgłaszać na bocian@odkrywca.plJednak uprzedzam że kolejka może być spora i trzeba będzie na moją reakcję chwilę poczekać. Przez kolejne parę dni nowe forum będzie mocno obciążone i będzie Was irytować swoją powolnością :) Mamy ponad 2 miliony postów do przeliczenia i przeindeksowania. Mogą również pojawiać się okazjonalnie błędy na forum. Nie wpadajcie w panikę, nikt ani nic nie zginie. Problemy będą przejściowe a możliwości nowego forum zrekompensują uciążliwości. Nowe funkcjonalności będą uruchamiane stopniowo. Link to comment
Czlowieksniegu Posted January 15, 2019 Share Posted January 15, 2019 Jednak uprzedzam że kolejka może być spora i trzeba będzie na moją reakcję chwilę poczekać."Przypomnę, że w dodatku mamy zimę, a wtedy bociany... Link to comment
DJ MHz Posted January 15, 2019 Share Posted January 15, 2019 W jaki sposób samemu zmienić swój adres email? Link to comment
Czlowieksniegu Posted January 15, 2019 Share Posted January 15, 2019 Górny lewy narożnikWitaj Czlowieksniegu!Tutaj możesz zmienić swoje hasłoEdytuj profilWyloguj Link to comment
Gniewkos Posted January 15, 2019 Share Posted January 15, 2019 Faktycznie człowiek przez tyle lat przyzwyczaił się do prostoty tego forum... bez tych wszystkich zbędnych dupereli dla dzieci internetu...pozdro! Link to comment
Cyrograf15 Posted January 15, 2019 Share Posted January 15, 2019 Jako moderator mam dostęp do wersji testowej, przyzwyczajenie to druga natura, i to prawda. Trzeba będzie się jakoś przestawić. A jak widać nikt nie obiecuje że będzie łatwo :)Wojtek Link to comment
bjar_1 Posted January 15, 2019 Share Posted January 15, 2019 Pokaż jak toto będzie wyglądało! Link to comment
abcd Posted January 15, 2019 Share Posted January 15, 2019 Jeżeli funkcjonuje to po co zmieniać na jeszcze lepsze,preferuję starą zasadą znaną z PRL MON Niechaj będzie .ujowo byle jednakowo" Link to comment
woytas Posted January 16, 2019 Share Posted January 16, 2019 Od kilku lat młodzież zawraca gitarę, że nie można dodawać filmików, dupereli i innych...Nie wiem czy na ile to co pokazuje jest bardzo testowe ale mniej więcaej tak wygląda. Link to comment
Tyr Posted January 16, 2019 Share Posted January 16, 2019 No wielkim światem powiało- Articlesy będą;) Link to comment
Czlowieksniegu Posted January 16, 2019 Share Posted January 16, 2019 Zmienia się, także, system kar i nagród.Szczególnie wredni Użytkownicy będą, dodatkowo, nagradzanie tęczowymi medalami i drinkami z palemką. Link to comment
Tyr Posted January 16, 2019 Share Posted January 16, 2019 a te fiordy to co jest?Czy za rzeczowe i merytoryczne trollowanie też będą kary? Link to comment
Czlowieksniegu Posted January 16, 2019 Share Posted January 16, 2019 Nie.Dla Ciebie przewidziany jest albo sam pal, albo sam drink. Link to comment
woytas Posted January 16, 2019 Share Posted January 16, 2019 Taki stary a nie wie co to są fiordy.Kary będą za wszystko.Za cichy chód po ulicach także. Link to comment
smoke Posted January 16, 2019 Share Posted January 16, 2019 Jak usunąć profil z forum? Link to comment
Tyr Posted January 16, 2019 Share Posted January 16, 2019 Kodeks drogowy będzie w regulaminie;)Przyznaję się, że nie wiem co to fiordy... Link to comment
mensguth6 Posted January 16, 2019 Share Posted January 16, 2019 podp.Fiordy jedzą z ręki. Link to comment
mensguth6 Posted January 16, 2019 Share Posted January 16, 2019 kunia do fiorda porównujesz !? Link to comment
Tyr Posted January 16, 2019 Share Posted January 16, 2019 Koledzy dworują sobie tu zagadkami a ja nadal nie wiem jak się to ma do nowego forum:( Link to comment
Czlowieksniegu Posted January 16, 2019 Share Posted January 16, 2019 A masz zaproszenie? Link to comment
monoceros Posted January 16, 2019 Share Posted January 16, 2019 Bo kuń to je cuś.Kuń...to kuń! Link to comment
bjar_1 Posted January 16, 2019 Share Posted January 16, 2019 Nie wiem czy na ile to co pokazuje jest bardzo testowe ale mniej więcej tak wygląda".Wielka szkoda, tego się obawiałem. Teraz O" zatraci swój unikalny charakter i będzie wyglądał jak każde inne forum o tej tematyce w Polsce. Trudno no ale i tak tu już się nic nie dzieje. Trzeba będzie popełnić samobójstwo doprowadzając do zbanowania :D Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.