karpik Napisano 30 Styczeń Share Napisano 30 Styczeń 39 minut temu, Janko Muzykant napisał: Na zajęciach z medioznawstwa już młodzież się uczy oceniać intencje i preferencje konkretnych dziennikarzy/mediów pod zajęciach jakie wybierają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 30 Styczeń Share Napisano 30 Styczeń Teraz, Czlowieksniegu napisał: kombinuj Nie chce mi się szukać, ja na leniwca :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 31 Styczeń Share Napisano 31 Styczeń 6 godzin temu, MonikaNJ napisał: nauczyciel polskości spełnia warunki wymagane przez "ułaskawcę", może mu się udać. Wykrakałaś https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,30649666,zi.html#s=BoxOpImg1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 31 Styczeń Share Napisano 31 Styczeń "Wśród biesiadników był Bartosz Bętkowski, kierownik w mauzoleum, radny Prawa i Sprawiedliwości z powiatu skarżyskiego, prywatnie syn marszałka województwa świętokrzyskiego Andrzeja Bętkowskiego z PiS. Razem z nim imprezowali ówcześni pracownicy mauzoleum: Katarzyna Jedynak i Grzegorz Rykowski, którzy z czasem awansowali na kierownicze stanowiska w urzędzie marszałkowskim." Ochroniarz, który zgrał materiał przystał na samoukaranie z art 107 pkt 1. ustawy o ochronie danych osobowych. 2 lata próby i tysiąc z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 31 Styczeń Share Napisano 31 Styczeń Poza tematem wątku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonikaNJ Napisano 1 Luty Share Napisano 1 Luty On 31.01.2024 o 03:42, fala napisał: Wykrakałaś https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,30649666,zi.html#s=BoxOpImg1 wiedźmą jestem od święta i wtedy latam na miotle, a tak poważnie trudno było nie przewidzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 2 Luty Share Napisano 2 Luty W dniu 1.02.2024 o 13:08, MonikaNJ napisał: wiedźmą jestem od święta i wtedy latam na miotle, a tak poważnie trudno było nie przewidzieć. Z tego co wiem to już czekają na tego analfabetę kolejne paragrafy. Tak że co najmniej sprzątanie psich gówien na wiosnę go nie ominie (to wariant optymistyczny dla tego debila) lub kilkuletnie "wakacje" na koszt podatnika ( wariant pesymistyczny dla tego debila). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 2 Luty Share Napisano 2 Luty W dniu 31.01.2024 o 12:11, bjar_1 napisał: Poza tematem wątku :D Coś ty taki ortodoksyjny się zrobił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik.S Napisano 3 Luty Share Napisano 3 Luty W dniu 30.01.2024 o 21:38, karpik napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Luty Share Napisano 4 Luty "Drodzy Państwo, Jestem oburzona tym , że w ostatnim czasie środowiska polityczne i narodowe wykorzystują wizerunek i życiorys mojego dziadka dla własnych, partykularnych interesów i rozgrywek. Rtm. Witold Pilecki służył nie Polsce podzielonej, ale Polsce wolnej od uprzedzeń, podziałów i nienawiści. Witold nie dzielił ludzi ze względu na światopogląd i wyznanie, nikogo nie wykluczał. Był człowiekiem wielkiej wiary w Boga i człowieka. Szczególny mój sprzeciw wywołały marsze w Toruniu i wczorajszy w Łodzi zorganizowany przez ONR i Młodzież Wszechpolską w czasie trudnym dla naszej rodziny, w rocznicę zamordowania dziadka. Proszę wszystkich Patriotów: zapoznajcie się z życiorysem i raportami Witolda. Patriotyzm i nacjonalizm to przeciwieństwa!... Patriota chce DOBRA dla kraju, nacjonalista chce kraju dla siebie..." Beata Pilecka-Różycka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 4 Luty Share Napisano 4 Luty 20 minut temu, Czlowieksniegu napisał: "Drodzy Państwo, Jestem oburzona tym , że w ostatnim czasie środowiska polityczne i narodowe wykorzystują wizerunek i życiorys mojego dziadka dla własnych, partykularnych interesów i rozgrywek. Rtm. Witold Pilecki służył nie Polsce podzielonej, ale Polsce wolnej od uprzedzeń, podziałów i nienawiści. Witold nie dzielił ludzi ze względu na światopogląd i wyznanie, nikogo nie wykluczał. Był człowiekiem wielkiej wiary w Boga i człowieka. Szczególny mój sprzeciw wywołały marsze w Toruniu i wczorajszy w Łodzi zorganizowany przez ONR i Młodzież Wszechpolską w czasie trudnym dla naszej rodziny, w rocznicę zamordowania dziadka. Proszę wszystkich Patriotów: zapoznajcie się z życiorysem i raportami Witolda. Patriotyzm i nacjonalizm to przeciwieństwa!... Patriota chce DOBRA dla kraju, nacjonalista chce kraju dla siebie..." Beata Pilecka-Różycka Pani chyba niezmiernie optymistyczna, myśląc, że te naziole to zrozumieją. Jedyny rezon jaki tam powstanie to coś w stylu " lewackie ścierwo na usługach Tuska/Brukseli" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Luty Share Napisano 4 Luty karpik- nie, że jesteś prorokiem, czy coś, ale już dawno podobne komentarze są pod większością informacji o tym wystąpieniu wnuczki Pileckiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 4 Luty Share Napisano 4 Luty 1 minutę temu, Czlowieksniegu napisał: karpik- nie, że jesteś prorokiem, czy coś, ale już dawno podobne komentarze są pod większością informacji o tym wystąpieniu wnuczki Pileckiego... Toż to plankton. Tam nie wydarzy się nic niespodziewanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 4 Luty Share Napisano 4 Luty 1 godzinę temu, Czlowieksniegu napisał: karpik- nie, że jesteś prorokiem, czy coś, ale już dawno podobne komentarze są pod większością informacji o tym wystąpieniu wnuczki Pileckiego... Zaskoczony? https://wiadomosci.onet.pl/kraj/krzysztof-bosak-komentuje-slowa-prezydenta-dudy-powiedzial-prawde/spvk5d8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi