fala Napisano 22 Styczeń 2018 Share Napisano 22 Styczeń 2018 Yety, takie foty przed obiadem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Styczeń 2018 Share Napisano 22 Styczeń 2018 Nie wiem... ostatnio mi się zdarza, za często, obiad pod postacią śniadania jeść na kolację.Ale,że co? Nie oddałbyś głosu na Mariana, czy nie wyspowiadał się u pastora Pawła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 22 Styczeń 2018 Share Napisano 22 Styczeń 2018 http://dorzeczy.pl/kraj/53803/Ziemkiewicz-Dlaczego-majac-taka-dziennikarska-bombe-TVN-trzymal-ja-w-magazynie-ponad-pol-roku.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 22 Styczeń 2018 Share Napisano 22 Styczeń 2018 Jeśli Marian przejdzie prosty test z czytania i pisania to się zastanowię..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Styczeń 2018 Share Napisano 22 Styczeń 2018 Gdyby głupota potrafiła latać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzęczyszczykiewicz Napisano 22 Styczeń 2018 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2018 Po pierwsze uważam się za człowieka, czyli członka ludzkości. Całej. A dopiero potem Europejczyka i tak dalej.Człowiekiem jestem, bo należę do tego gatunku i nic tego nie zmieni. I to jest nadrzędne.Europejczykiem jestem, bo pochodzę z Europy i nic tego nie zmieni.Polakiem jestem bo mam narodowość polską i nic tego nie zmieni.Gdzie bym nie pojechał, będę przede wszystkim człowiekiem, potem Europejczykiem, potem Polakiem, potem jeszcze bardziej szczegółowo.W skali świata kibicuję Europie, w skali Europy kibicuję Polsce, w skali Polski kibicuję np Wrocławiowi a w skali Wrocławia swojej dzielnicy itd.To nie znaczy że zamierzam się izolować, zamykać na innych i wywyższać, bo skądśtam jestem.Nie widzę problemu żeby obok mnie zamieszkał Ukrainiec. Problem będzie, jeśli sąsiad będzie palił śmieciami albo miałem w piecu, i to niezależnie skąd będzie pochodził, choćby i z mojej rodziny.Nie widzę problemu, żeby pracował u mnie Arab. Problem będzie, jeśli pracownik będzie się obijał, marnował materiały albo podkradał, i to niezależnie skąd będzie pochodził, choćby i z mojej rodziny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzęczyszczykiewicz Napisano 22 Styczeń 2018 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2018 Ten wpis jest nie tyle głupi, co stworzony w celu formowania postrzegania świata przez głupoli. Czyli suwerenny elektorat" wiadomych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Styczeń 2018 Share Napisano 22 Styczeń 2018 http://www.zbiorki.gov.pl/zbiorki/zbiorki/szczegoly-zbiorki.xhtml?zbiorka_nazwa=DLA%20WALUSIA&v=520302365168983518428070925755099275766112714768 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 22 Styczeń 2018 Share Napisano 22 Styczeń 2018 Kol. Hebda nie wiem, czy wróciłeś już z kołchozu, czy jeszcze nie. Że wyczerpany jesteś pracą w kołchozie to pewne, jak i to że twoje umiejętności nie są doceniane przez co siadasz taki zestresowany przed komputerem i swoje problemy zaczynasz uzewnętrzniać na forum. Skoro taka praca nie sprawia ci przyjemności, to zajmij się czymś innym. Nie czytaj wypocin, zwłaszcza moich, bo podejrzewam, że i tak niewiele zrozumiesz. Daj sobie spokój. Jeśli nie potrafisz zaakceptować, że ktoś ma inne zdanie, to co z ciebie za moderator? Może cenzor, byłoby właściwszym określeniem. Skoro miesiączka sprawia ci ból, to może skorzystaj z usług ginekologa. On na pewno coś pomoże.I jeszcze jedno, pamiętaj, że niedoceniany, zestresowany osobnik o nieokreślonej tożsamości seksualnej jest łatwym łupem dla faszystowskich naganiaczy. Bądź czujny, bo historia zna takie przypadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 22 Styczeń 2018 Share Napisano 22 Styczeń 2018 Kol. Brzęczyszczykiewicz ja pisałem o tożsamości kulturowej, a nie o położeniu geograficznym. Geograficznie to i Turcy są Europejczykami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Styczeń 2018 Share Napisano 22 Styczeń 2018 Les...I znów mamy problem- bo jak, np, bogobojny i klerykalny Winnicki może współpracować z Niklotem czy Zadrugą? Choć ci uznali, że wcale ale to wcale z KK walczyć nie zamierzają :-)PS A przy okazji, Niklot otwarcie deklaruje, w ramach jedności Słowian, współpracę z nacjonalistami ukraińskim.Że im się te wszystkie zakręcone byty nie pomieszają do końca...Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 19:29 22-01-2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzęczyszczykiewicz Napisano 22 Styczeń 2018 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2018 A jeśli moja jedna babka jest Niemką, druga Portugalką, jeden dziadek jest Szwedem a drugi Włochem to z jakiego narodu" jestem? :)Nie odcinam się od polskości, bo ona jest faktem. Mogę się za to odcinać od moim zdaniem głupich zwyczajów reguł i przywar.Dla moich znajomych z zagranicy jestem przede wszystkim specjalistą od tego czy owego. Guzik ich obchodzi skąd jestem, tylko czy to co mówię i robię ma sens dla nich. Narodowość rozpoznają niektórzy po sposobie kaleczenia języka obcego.Europejskie wartości są wspólne dla wszystkich którzy rozumieją że są częścią Europy. Rządy demokracji i prawa przede wszystkim, prawa człowieka i onywatela. Kto przed czym klęka i czy w ogóle klęka nie ma już np znaczenia. Ale jeśli nie rozumie, że prawa łamać nie należy a władzy nie wolno tego przede wszystkim, że swobód demokratycznych ne wolno ludziom odbierać i że nie wolno argumentem siły zniewalać słabszych, ten nie jest nie tylko Europejczykiem ale w ogóle człowiekiem cywilizowanym.Oddawać życie, to ja mogę za swoich najbliższych krewnych. Na pewno nie z powodu patriotyzmu" czy innej BZDURY.Zgnilizną, którą ostatnio zalatuje Europa, są właśnie wszelakiej maści narodowcy i nacjonaliści. Popuszczono im sznurka i są efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Styczeń 2018 Share Napisano 22 Styczeń 2018 Brzęczyszczykiewicz (2138 / 18) 2018-01-22 19:44:06Zjedzą Cię...Jak i mnie próbowano po pagonach skakać, że moim patriotyzmem jest sprzątanie po moim psie na spacerze, kasowanie biletów w tramwaju czy wpojenie Szkodnikom, że papierek po cukierku to do kubła a nie ziemię...Oj próbowali, próbowali- tylko słabo silni byli i za krótcy w uszach :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 22 Styczeń 2018 Share Napisano 22 Styczeń 2018 I jest to kwintesencja takiego oto państwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Styczeń 2018 Share Napisano 22 Styczeń 2018 Je...I tu bym się nie rozpędzał.Ja, akurat, do swastyki, bez względu na jej graficzne wykonanie, nic nie mam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 22 Styczeń 2018 Share Napisano 22 Styczeń 2018 Bo tutaj nawet nie ma się co rozpędzać, gdyż na tym znaku następuje Stop", ponieważ już niczego więcej nie trzeba. On mówi wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaczaNN Napisano 22 Styczeń 2018 Share Napisano 22 Styczeń 2018 Jedburgh_Ops Brawo hahahhahahahahahhahhhahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 22 Styczeń 2018 Share Napisano 22 Styczeń 2018 Bywają tacy co w każdym znaku potrafią się czegoś dopatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 22 Styczeń 2018 Share Napisano 22 Styczeń 2018 Pierwszy dres IV RP zabrał głos..... http://fakty.interia.pl/polska/news-jaki-stowarzyszenie-duma-i-nowoczesnosc-powinno-byc-zdelegal,nId,2511794 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 22 Styczeń 2018 Share Napisano 22 Styczeń 2018 To dziwne, że Jaki takie rzeczy opowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 22 Styczeń 2018 Share Napisano 22 Styczeń 2018 Faktycznie dziwne, ale wiesz - wirus szaleje, oni mają ciągły kontakt z chorymi, to ich infekują. Spójrz na pacjenta obok i odpowiedz sobie na pytanie, czy to jest twarz normalnego człowieka? Jak się z takimi przebywa to i się nie kontroluje tego. co się mówi, a co nakazuje linia partii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 22 Styczeń 2018 Share Napisano 22 Styczeń 2018 Tyn też milusi całkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allegrowicz67 Napisano 22 Styczeń 2018 Share Napisano 22 Styczeń 2018 Jedburgh_Ops - Wstaw swoje zdjęcie i porównamy z byłym ministrem :)Dopisz jeszcze może swój życiorys i spójrz na życiorys A. Maciarewicza.Bijecie pianę, bo jakaś grupka lewicowych niedorozwojów świętowała urodziny jednego z autorów socjalistycznej rewolucji w Niemczech w latach 30. XX w.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 22 Styczeń 2018 Share Napisano 22 Styczeń 2018 All, rozpłakałem się po przeczytaniu twoich złotych myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allegrowicz67 Napisano 22 Styczeń 2018 Share Napisano 22 Styczeń 2018 A. Macierewicza oczywiście. Dodam jeszcze, że jak w Polsce prezydentami byli tzw. trzej muszkieterowie: Donos, Polmos i Bigos, to chyba jeszcze lepsze zdjęcia by można zobaczyć gdyby nie działania cenzury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi