Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
21 minut temu, karpik napisał:

Przypomnieć ci ile zapłaciliśmy kar dzięki piss, za niewykonanie wyroków unijnych? 

Bardzo ważne jest to co poniżej zaznaczonego. W razie W można trochę pościemniać z "pomocą" i za rok rzucić papierami na naszych uchodźców. Mamy mocne karty. Tfusk nie może pójść tu za dużo na rękę unii bo straci politycznie, a tylko tego się boi każda polityczna mafia. Będzie wolał płacić niż wykonać ruch. Przynajmniej przed wyborami...

Ok 100 tyś rocznie do tego niemce nam łaskawie dorzucą swoich ze 60 tyś w ramach push back'ów...

Napisano
1 minutę temu, Tyr napisał:

Ok 100 tyś rocznie do tego niemce nam łaskawie dorzucą swoich ze 60 tyś w ramach push back'ów...

To na grubo wam tam mieszają we łbach. Łykasz to od 15 lat i zero jakiekolwiek własnej myśli. Nawet to co napisałem przed chwilą wyparłeś w minutę. 

BTW. Najwięcej w historii z zagranicy ściągnęliśmy za piss. I nie piszę tu o Ukraińcach, więc stul pysk hipokryto.

Napisano
18 minut temu, Tyr napisał:

A odszczkeasz to jesli sie okaże, że zostaniemy uznani za panstwo znajdujace sie pod presja migracyjna ze wzgledu na Ukrainców i Białorusinów??

Napisano
10 minut temu, Tyr napisał:

nazwać was półgłówkami to nic nie powiedzieć:)

Wiesz dla mnie to Ty jesteś juz na tyle niepowazny, że co bys nie napisał to i tak nie jestes wstanie mnie obrazić, a na obelge z mojej strony po prostu nie zasługujesz

Napisano
5 godzin temu, Tyr napisał:

a czego ty nie rozumiesz, że za chwilę będziemy mieć to samo co we francji, niemczech, Szwecji, Włoszech i nie dość tego będziesz finansował ten burdel...

A będziemy, będziemy mieli . Twoi pupilkowie już o to się postarali , handlując wizami . Jak nam wszystkich odeślą to nawet o ok. pół miliona się zagęści .