fala Napisano %s o %s Napisano %s o %s 5 minut temu, fala napisał: "Nie było dzisiaj w agendzie", i nigdy nie będzie. Ale gebels wie lepiej... Cytuj
Cypis Napisano %s o %s Napisano %s o %s Karol Nawrocki jednak spotkał się z Donaldem Trumpem. "Powiedział mi: you will win" Podczas wizyty w Białym Domu kandydat PiS na prezydenta Karol Nawrocki spotkał się z prezydentem USA Donaldem Trumpem. W nocy na antenie TV Republika Nawrocki potwierdził nieoficjalne doniesienia stacji. Wcześniej podczas konferencji prasowej sam Nawrocki mówił, że do takiego spotkania nie doszło. Pytanie , tylko czy pomarańczowy wie , że spotkał się z KN ? Cytuj
bjar_1 Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Wie, że się spotkał, ale nie wie kto to był. Cytuj
karpik Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu 9 godzin temu, Cypis napisał: Karol Nawrocki jednak spotkał się z Donaldem Trumpem. "Powiedział mi: you will win" Podczas wizyty w Białym Domu kandydat PiS na prezydenta Karol Nawrocki spotkał się z prezydentem USA Donaldem Trumpem. W nocy na antenie TV Republika Nawrocki potwierdził nieoficjalne doniesienia stacji. Wcześniej podczas konferencji prasowej sam Nawrocki mówił, że do takiego spotkania nie doszło. Pytanie , tylko czy pomarańczowy wie , że spotkał się z KN ? Ostatnio poparł przed wyborami w Kanadzie prawicową partię, który jeszcze chwilę temu miała wygraną w kieszeni. Wygrała lewica Kolejny sukces potężnego geostratega Cytuj
formoza58 Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Natyrałem się po kraju, za ocean się wybrałem i .wybory przegrałem.... Ale póki co pisiory się radują, że ach, że och. Nie zdają sobie sprawy,że to strzał w piętę, bo Prezydenta będą wybierali Polacy w kraju... https://wiadomosci.wp.pl/kulisy-spotkania-nawrockiego-z-trumpem-sztabowcy-ujawniaja-balismy-sie-ze-sie-wyda-7152338532379392a Cytuj
Cypis Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Jak przekazała rzeczniczka amerykańskiego Departament Stanu, #USA wycofały się z roli mediatora w negocjacjach pokojowych między Ukrainą a Rosją. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi