Janko Muzykant Napisano %s o %s Napisano %s o %s W dniu 12.04.2025 o 16:18, Czlowieksniegu napisał: Znajdź... różnice. To ja też informacyjnie: Parlament Europejski w głosowaniu zdecydował o uchyleniu immunitetu 4 europosłom. Podstawą było oskarżenie czworga polityków o nawoływanie do nienawiści przez Rafała Gawła. Aktywista wniósł akt oskarżenia posiłkowego w listopadzie 2021 r. Zarzucił czworgu politykom, że "popełnili przestępstwa rasistowskie na terenie Polski", podając dalej lub lajkując w mediach społecznościowych spot wyborczy. Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 6 minut temu, Janko Muzykant napisał: To ja też informacyjnie: Parlament Europejski w głosowaniu zdecydował o uchyleniu immunitetu 4 europosłom. Podstawą było oskarżenie czworga polityków o nawoływanie do nienawiści przez Rafała Gawła. Aktywista wniósł akt oskarżenia posiłkowego w listopadzie 2021 r. Zarzucił czworgu politykom, że "popełnili przestępstwa rasistowskie na terenie Polski", podając dalej lub lajkując w mediach społecznościowych spot wyborczy. 2x2 Cytuj
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s 21 godzin temu, Janko Muzykant napisał: To ja również rzeczowo odpowiem. Moja wrzutka z Bonżurem była reakcją na materiał z przejęzyczeniem Nawrockiego. A co do "smarkania się z uciechy" z naszej strony - z Waszej strony jest tu 90 % różnych durnot, w większości bzdur i pomówień jak to mają w tradycji totalni 8-gwiazdkowcy :) Wynik wyborów ? No nie wiem, mocno liczę na Żenua ;) Ostatnio "pewniak" Kidawa zjechała do 2 %, prawda ? Po kiego prowadzisz tu swoją agitację, skoro trafia jak groch o ścianę? Oczekujesz że ktoś wyśle screen do centrali i przyznają Ci order z ziemniaka? Cytuj
Janko Muzykant Napisano %s o %s Napisano %s o %s Każdy mierzy własną miarką. Serio chcesz w tym temacie oceniać agitację Cytuj
formoza58 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 1 minutę temu, bodziu000000 napisał: Ano w punkt, P. Olszewski :-) Cytuj
bjar_1 Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Sztab Karola Nawrockiego zaprasza polskich dziennikarzy na konferencję prasową w Waszyngtonie. Kandydat PiS jest w Białym Domu gdzie odbywa się uroczystość z okazji Narodowego Dnia Modlitwy z udziałem prezydenta Donalda Trumpa. Cytuj
Tyr Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu to na złość rafau trzaskoski na jakąś chanukę albo tęczowy dzień wiary, ew wyznania niewiary powinien pojechać;) Cytuj
karpik Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu 55 minut temu, bjar_1 napisał: Sztab Karola Nawrockiego zaprasza polskich dziennikarzy na konferencję prasową w Waszyngtonie. Kandydat PiS jest w Białym Domu gdzie odbywa się uroczystość z okazji Narodowego Dnia Modlitwy z udziałem prezydenta Donalda Trumpa. Pomijając fakt, że poczynania trumpa nijak się mają do wartości chrześcijańskich, to typ nawet wyznanie wybiera w miarę potrzeb, cynicznie, interesownie i płynnie. Czyli standard prawicowych hipokrytów... https://www.przewodnik-katolicki.pl/Archiwum/2017/Przewodnik-Katolicki-8-2017/Wiara-i-Kosciol/Kosciol-Donalda-Trumpa Cytuj
Tyr Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu a ty nie masz nic z polskością a drzesz ryja... Cytuj
karpik Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu 7 minut temu, Tyr napisał: a ty nie masz nic z polskością a drzesz ryja... Jeżeli wzorem "polaka" jest prawicowy polityk to fakt, nic z taką polskością nie mam wspólnego i nie chcę mieć. 4 1 Cytuj
Tyr Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu unijczyku... turlaj się;) Takich przywleczonych na ruskich bagnetach i w akcji Wisła u nas w Polsce nie trzeba.... Cytuj
karpik Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu 32 minuty temu, Tyr napisał: unijczyku... turlaj się;) Takich przywleczonych na ruskich bagnetach i w akcji Wisła u nas w Polsce nie trzeba.... Małostkowy frustrat Cytuj
beaviso Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu (edytowane) 3 godziny temu, bjar_1 napisał: Sztab Karola Nawrockiego zaprasza polskich dziennikarzy na konferencję prasową w Waszyngtonie. Kandydat PiS jest w Białym Domu gdzie odbywa się uroczystość z okazji Narodowego Dnia Modlitwy z udziałem prezydenta Donalda Trumpa. Jest w Białym Domu :D Mr Random cyknął fotkę z „audiencji”. A u kogo? U kogoś kto przejdzie do historii jaki pierwszy prezydent USA, który wymiękł przed Sowietami. I to w czasie, gdy cywilizowany świat nienawidzi ich za agresję i ludobójstwo. Pocałunek śmierci, rzekłbym. Rozsądni rozsądzą, a co najwyżej zatruci azbestem albo obity po łepetynie Adamek będą klaskać doktórowi. M. Edytowane 13 godzin temu przez beaviso 1 1 Cytuj
bjar_1 Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Nie ja o tym mówiłem, ale przyznam szczerze, że jednym z pytań, które mi zadawano było to o subwencję na de facto największą partię polityczną w parlamencie. Pytano mnie, czy jestem jedynym kandydatem, który jest pozbawiony subwencji bezprawnie nam odebranej. To pokazuje, że do Białego Domu te informacje docierają — powiedział. Szef IPN stwierdził także, że poruszaną przez gospodarzy kwestią były, jak powiedział, "ataki na niezależną telewizję". — Docierają do Białego Domu te informacje o atakach na Republikę i to, że te wybory są nieuczciwe. Te kwestie poruszali kongresmeni — doprecyzował. https://wiadomosci.onet.pl/swiat/karol-nawrocki-w-bialym-domu-pytali-mnie-o-subwencje-dla-pis/pdmwt9l Cytuj
canabis.dw Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Donoszą na Polskę za granicą sukin-synowie jacyś! 1 Cytuj
Cypis Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 2 godziny temu, bjar_1 napisał: Nie ja o tym mówiłem, ale przyznam szczerze, że jednym z pytań, które mi zadawano było to o subwencję na de facto największą partię polityczną w parlamencie. Pytano mnie, czy jestem jedynym kandydatem, który jest pozbawiony subwencji bezprawnie nam odebranej. To pokazuje, że do Białego Domu te informacje docierają — powiedział. Szef IPN stwierdził także, że poruszaną przez gospodarzy kwestią były, jak powiedział, "ataki na niezależną telewizję". — Docierają do Białego Domu te informacje o atakach na Republikę i to, że te wybory są nieuczciwe. Te kwestie poruszali kongresmeni — doprecyzował. https://wiadomosci.onet.pl/swiat/karol-nawrocki-w-bialym-domu-pytali-mnie-o-subwencje-dla-pis/pdmwt9l Pewnie zapomniał dodać , że kongresmeni pytali go również , czy dobrze znał dużego bu i nikosia , czy naprawdę ma dwa mieszkania i czy za darmo korzystał z apartamentów w MIIWŚ. Cytuj
fala Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 6 godzin temu, bjar_1 napisał: Sztab Karola Nawrockiego zaprasza polskich dziennikarzy na konferencję prasową w Waszyngtonie. Kandydat PiS jest w Białym Domu gdzie odbywa się uroczystość z okazji Narodowego Dnia Modlitwy z udziałem prezydenta Donalda Trumpa. Kibelek na prawo? 1 Cytuj
fala Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu (edytowane) "Nie było dzisiaj w agendzie", i nigdy nie będzie. Edytowane 11 godzin temu przez fala Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi