Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
W dniu 12.04.2025 o 16:18, Czlowieksniegu napisał:

Znajdź... różnice.

GoVpBofWsAAZLIp.png

GoVpJtCX0AAA04n.png

To ja też informacyjnie:

Parlament Europejski w  głosowaniu zdecydował o uchyleniu immunitetu 4 europosłom.

Podstawą było oskarżenie czworga polityków o nawoływanie do nienawiści przez Rafała Gawła. Aktywista wniósł akt oskarżenia posiłkowego w listopadzie 2021 r. Zarzucił czworgu politykom, że "popełnili przestępstwa rasistowskie na terenie Polski", podając dalej lub lajkując w mediach społecznościowych spot wyborczy.

Napisano
6 minut temu, Janko Muzykant napisał:

To ja też informacyjnie:

Parlament Europejski w  głosowaniu zdecydował o uchyleniu immunitetu 4 europosłom.

Podstawą było oskarżenie czworga polityków o nawoływanie do nienawiści przez Rafała Gawła. Aktywista wniósł akt oskarżenia posiłkowego w listopadzie 2021 r. Zarzucił czworgu politykom, że "popełnili przestępstwa rasistowskie na terenie Polski", podając dalej lub lajkując w mediach społecznościowych spot wyborczy.

2x2

S5MdqW6AtN2GES5C.jpg

Napisano
21 godzin temu, Janko Muzykant napisał:

To ja również rzeczowo odpowiem.

Moja wrzutka z Bonżurem była reakcją na materiał z przejęzyczeniem Nawrockiego.

A co do "smarkania się z uciechy" z naszej strony - z Waszej strony jest tu 90 % różnych durnot, w większości bzdur i pomówień jak to mają w tradycji totalni 8-gwiazdkowcy :)

Wynik wyborów ? No nie wiem, mocno liczę na Żenua ;)

Ostatnio "pewniak" Kidawa zjechała do 2 %, prawda ?

Po kiego prowadzisz tu swoją agitację, skoro trafia jak groch o ścianę? Oczekujesz że ktoś wyśle screen do centrali i przyznają Ci order z ziemniaka?

Napisano

Sztab Karola Nawrockiego zaprasza polskich dziennikarzy na konferencję prasową w Waszyngtonie. Kandydat PiS jest w Białym Domu gdzie odbywa się uroczystość z okazji Narodowego Dnia Modlitwy z udziałem prezydenta Donalda Trumpa.

Napisano
55 minut temu, bjar_1 napisał:

Sztab Karola Nawrockiego zaprasza polskich dziennikarzy na konferencję prasową w Waszyngtonie. Kandydat PiS jest w Białym Domu gdzie odbywa się uroczystość z okazji Narodowego Dnia Modlitwy z udziałem prezydenta Donalda Trumpa.

Pomijając fakt, że poczynania trumpa nijak się mają do wartości chrześcijańskich, to typ nawet wyznanie wybiera w miarę potrzeb, cynicznie, interesownie i płynnie. 

Czyli standard prawicowych hipokrytów...

https://www.przewodnik-katolicki.pl/Archiwum/2017/Przewodnik-Katolicki-8-2017/Wiara-i-Kosciol/Kosciol-Donalda-Trumpa

Napisano
7 minut temu, Tyr napisał:

a ty nie masz nic z polskością a drzesz ryja...

Jeżeli wzorem "polaka" jest prawicowy polityk to fakt, nic z taką polskością nie mam wspólnego i nie chcę mieć.

• Super 4
  • Tak trzymać 1
Napisano
32 minuty temu, Tyr napisał:

unijczyku... turlaj się;) Takich przywleczonych na ruskich bagnetach i w akcji Wisła u nas w Polsce nie trzeba....

Małostkowy frustrat🤣

Napisano (edytowane)
3 godziny temu, bjar_1 napisał:

Jest w Białym Domu :D

Mr Random cyknął fotkę z „audiencji”. A u kogo? U kogoś kto przejdzie do historii jaki pierwszy prezydent USA, który wymiękł przed Sowietami. I to w czasie, gdy cywilizowany świat nienawidzi ich za agresję i ludobójstwo. Pocałunek śmierci, rzekłbym. Rozsądni rozsądzą, a co najwyżej zatruci azbestem albo obity po łepetynie Adamek będą klaskać doktórowi.

M.

Edytowane przez beaviso
  • Super 1
  • Tak trzymać 1
Napisano

Nie ja o tym mówiłem, ale przyznam szczerze, że jednym z pytań, które mi zadawano było to o subwencję na de facto największą partię polityczną w parlamencie. Pytano mnie, czy jestem jedynym kandydatem, który jest pozbawiony subwencji bezprawnie nam odebranej. To pokazuje, że do Białego Domu te informacje docierają — powiedział.

Szef IPN stwierdził także, że poruszaną przez gospodarzy kwestią były, jak powiedział, "ataki na niezależną telewizję". — Docierają do Białego Domu te informacje o atakach na Republikę i to, że te wybory są nieuczciwe. Te kwestie poruszali kongresmeni — doprecyzował.

https://wiadomosci.onet.pl/swiat/karol-nawrocki-w-bialym-domu-pytali-mnie-o-subwencje-dla-pis/pdmwt9l

🤣

Napisano
2 godziny temu, bjar_1 napisał:

Nie ja o tym mówiłem, ale przyznam szczerze, że jednym z pytań, które mi zadawano było to o subwencję na de facto największą partię polityczną w parlamencie. Pytano mnie, czy jestem jedynym kandydatem, który jest pozbawiony subwencji bezprawnie nam odebranej. To pokazuje, że do Białego Domu te informacje docierają — powiedział.

Szef IPN stwierdził także, że poruszaną przez gospodarzy kwestią były, jak powiedział, "ataki na niezależną telewizję". — Docierają do Białego Domu te informacje o atakach na Republikę i to, że te wybory są nieuczciwe. Te kwestie poruszali kongresmeni — doprecyzował.

https://wiadomosci.onet.pl/swiat/karol-nawrocki-w-bialym-domu-pytali-mnie-o-subwencje-dla-pis/pdmwt9l

🤣

Pewnie zapomniał dodać , że kongresmeni pytali go również , czy dobrze znał dużego bu i nikosia , czy naprawdę ma dwa mieszkania i czy za darmo korzystał z apartamentów w MIIWŚ.

Napisano
6 godzin temu, bjar_1 napisał:

Kibelek na prawo?

ki.jpeg

• Haha 1