bjar_1 Napisano 28 Luty Napisano 28 Luty No zobaczymy. Ale i tak uważam, że Mentzen przegoni ostatecznie kiełbasiarza, ewentualnie pisuar wymieni go na kogoś innego. 1 1
karpik Napisano 28 Luty Napisano 28 Luty Godzinę temu, bjar_1 napisał: mentzen w II turze to raczej tęczowego Rafała pokona. Też to wczoraj oglądałem. Mówili tam o teorii, że może istnieć 10 do potęgi 81- szej wszechświatów i w którymś z tych uniwersów memcen wygrywa w Polsce wybory prezydenckie.
Cronos Napisano 3 Marzec Napisano 3 Marzec Tak w temacie politycznym. Czy obok Was popowieszali już plakaty wyborcze? Koło mnie powiesili Nowogrodzkiego na moście i straszy codziennie w drodze do pracy, ale to pikuś. Cała okolica została porozklejana Mentzenem, tylko w taki sposób że to chyba jakiś sabotaż, no bo nie wiem... Płot wiaty śmietnikowej (tu w sam raz), jakieś przerwy w żywopłocie ogródków działkowych, czy płot pustostanu który od lat jest znany z koneserów denaturatu. Ogólnie mam wrażenie że każde miejsce na którym wisi jest potencjalnie niczyje i nie pytali się nikogo o zgodę, bo nie było kogo. Plakatu Trzaskowskiego jeszcze nigdzie nie widziałem.
beaviso Napisano 3 Marzec Napisano 3 Marzec W Gdańsku na razie w widocznych miejscach dużo DOKTORA HEINEGO-WĘDLINY. M.
beaviso Napisano 3 Marzec Napisano 3 Marzec 51 minut temu, karpik napisał: Ciekawe czy do stołu w Rosji? https://niezalezna.pl/polityka/karol-nawrocki-scigany-listem-gonczym-tylko-z-tego-powodu-warto-oddac-na-niego-glos/531679 M.
m4sherman Napisano 4 Marzec Napisano 4 Marzec W Leźnie też wisi jeden Trzaskowski. Rzut kamieniem od Gdyni.
beaviso Napisano 4 Marzec Napisano 4 Marzec (edytowane) Ma Trzask rozmach! :D Za to w Gdańsku ubyło portretów Dochtóra Heinego-Wędliny. I to na Siedlcach, gdzie pierwsze szlify w podwórkowym mordobiciu zdobywał przyszły mistrz Palio. Dziś przejeżdżałem i nie wiem czy to tylko sprawka porywistego wiatru czy może ktoś dopomógł, ale portrety zmieniły się w smętne szmaty. M. Edytowane 4 Marzec przez beaviso
bjar_1 Napisano 4 Marzec Napisano 4 Marzec Pewnie jakieś ersatze w garażu drukowane, więc nie wytrzymały.
Janko Muzykant Napisano 4 Marzec Napisano 4 Marzec Fajna kampania wyborcza na forum. Trzeba wiedzieć z kogo można drwić bo inaczej "spam" albo mowa nienawiści i tydzień wakacji od forum. Ale w sumie dobrą robotę robicie, trzymajcie dalej ten poziom "dowcipu" 1
Cronos Napisano 4 Marzec Napisano 4 Marzec 6 minut temu, Janko Muzykant napisał: Fajna kampania wyborcza na forum. Trzeba wiedzieć z kogo można drwić bo inaczej "spam" albo mowa nienawiści i tydzień wakacji od forum. Ale w sumie dobrą robotę robicie, trzymajcie dalej ten poziom "dowcipu" A na kogo nam pozwolisz łaskawie?
Janko Muzykant Napisano 4 Marzec Napisano 4 Marzec 2 minuty temu, Cronos napisał: A na kogo nam pozwolisz łaskawie? Czy ja coś zabraniam ? Wręcz podziwiam. Nie tak łatwo pisać nie na temat tak żenujące posty i uniknąć interwencji admina :) Mi jakoś to nie wychodzi. Dziwne...
karpik Napisano 4 Marzec Napisano 4 Marzec 8 minut temu, Janko Muzykant napisał: Czy ja coś zabraniam ? Wręcz podziwiam. Nie tak łatwo pisać nie na temat tak żenujące posty i uniknąć interwencji admina :) Mi jakoś to nie wychodzi. Dziwne... My mamy wykupione konto premium na O. 1 1
Cronos Napisano 5 Marzec Napisano 5 Marzec A u mnie nowość w małej architekturze. Powiesili Mentzena na płocie wybiegu na psy :)
Czlowieksniegu Napisano 6 Marzec Autor Napisano 6 Marzec Parę razy tuzy intelektu cytowały Otokę, jako autorytet... https://www.tiktok.com/@okonserwa/video/7478381488564718870?q=%40okonserwa&t=1741261633544
karpik Napisano 6 Marzec Napisano 6 Marzec 24 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: Parę razy tuzy intelektu cytowały Otokę, jako autorytet... https://www.tiktok.com/@okonserwa/video/7478381488564718870?q=%40okonserwa&t=1741261633544 "Mocno ociężały intelektualnie" - tępa strzała z ortalionowego kołczanu. Czyli jest kandydatem swoich wyborców... Większe poparcie miałby, gdyby po ogłoszeniu kandydata zamknęli go w apartamencie i sam Kaczyński czytałby listy od niego pisane przez siebie
karpik Napisano 10 Marzec Napisano 10 Marzec Przegrać z jawnie proruskim memcenem w Polsce to kawał komedii.
Rekomendowane odpowiedzi