Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No zobaczymy. Ale i tak uważam, że Mentzen przegoni ostatecznie kiełbasiarza, ewentualnie pisuar wymieni go na kogoś innego.

• Tak trzymać 1
  • Haha 1
  • Odpowiedzi 728
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Godzinę temu, bjar_1 napisał:

mentzen w II turze to raczej tęczowego Rafała pokona.

Też to wczoraj oglądałem. Mówili tam o teorii, że może istnieć 10 do potęgi 81- szej wszechświatów i w którymś z tych uniwersów memcen wygrywa w Polsce wybory prezydenckie.

Napisano

Tak w temacie politycznym. Czy obok Was popowieszali już plakaty wyborcze? Koło mnie powiesili Nowogrodzkiego na moście i straszy codziennie w drodze do pracy, ale to pikuś.

Cała okolica została porozklejana Mentzenem, tylko w taki sposób że to chyba jakiś sabotaż, no bo nie wiem... Płot wiaty śmietnikowej (tu w sam raz), jakieś przerwy w żywopłocie ogródków działkowych, czy płot pustostanu który od lat jest znany z koneserów denaturatu. Ogólnie mam wrażenie że każde miejsce na którym wisi jest potencjalnie niczyje i nie pytali się nikogo o zgodę, bo nie było kogo.

Plakatu Trzaskowskiego jeszcze nigdzie nie widziałem.

Napisano (edytowane)

Ma Trzask rozmach! :D
Za to w Gdańsku ubyło portretów Dochtóra Heinego-Wędliny. I to na Siedlcach, gdzie pierwsze szlify w podwórkowym mordobiciu zdobywał przyszły mistrz Palio. Dziś przejeżdżałem i nie wiem czy to tylko sprawka porywistego wiatru czy może ktoś dopomógł, ale portrety zmieniły się w smętne szmaty.

M.

Edytowane przez beaviso
Napisano

Fajna kampania wyborcza na forum.

Trzeba wiedzieć z kogo można drwić bo inaczej "spam" albo mowa nienawiści i tydzień wakacji od forum.

Ale w sumie dobrą robotę robicie, trzymajcie dalej ten poziom "dowcipu" 🙃

• Słabe 1
Napisano
6 minut temu, Janko Muzykant napisał:

Fajna kampania wyborcza na forum.

Trzeba wiedzieć z kogo można drwić bo inaczej "spam" albo mowa nienawiści i tydzień wakacji od forum.

Ale w sumie dobrą robotę robicie, trzymajcie dalej ten poziom "dowcipu" 🙃

A na kogo nam pozwolisz łaskawie?

Napisano
2 minuty temu, Cronos napisał:

A na kogo nam pozwolisz łaskawie?

Czy ja coś zabraniam ?

Wręcz podziwiam. Nie tak łatwo pisać nie na temat tak żenujące posty i uniknąć interwencji admina :)

Mi jakoś to nie wychodzi. Dziwne...

Napisano
8 minut temu, Janko Muzykant napisał:

Czy ja coś zabraniam ?

Wręcz podziwiam. Nie tak łatwo pisać nie na temat tak żenujące posty i uniknąć interwencji admina :)

Mi jakoś to nie wychodzi. Dziwne...

My mamy wykupione konto premium na O.

• Tak trzymać 1
  • Haha 1
Napisano
24 minuty temu, Czlowieksniegu napisał:

Parę razy tuzy intelektu cytowały Otokę, jako autorytet...

https://www.tiktok.com/@okonserwa/video/7478381488564718870?q=%40okonserwa&t=1741261633544

"Mocno ociężały intelektualnie" - tępa strzała z ortalionowego kołczanu. Czyli jest kandydatem swoich wyborców...

Większe poparcie miałby, gdyby po ogłoszeniu kandydata zamknęli go w apartamencie i sam Kaczyński czytałby listy od niego pisane przez siebie 😅