sonicsquad Napisano 28 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2013 Jaruzelski ocalił setki istnień", Żołnierze Wyklęci to zdrajcy i bandyci", Cieszę się, że sąd uniewinnił Czesława Kiszczaka za wydarzenia z kopalni Wujek z 81 r." - takie opinie Justyna Klimasara, 17-letnia działaczka SLD z Dzierżoniowa, zamieściła na swoim profilu na Twitterze. Klimasara część z nich pousuwała. Na Facebooku chwali się zdjęciami z Józefem Oleksym czy Grzegorzem Napieralskim.Przykładowe wpisy z internetowych kont Justyny Klimasary, to: PRL to był wspaniały czas dla Polski, dekada Gierka najlepszym przykładem, ludzie mieli pracę i mieszkania". O Żołnierzach Wyklętych: drajcy i bandyci. Jakim prawem atakowali ludność cywilną, napadali na ludzi.Chcieli niby walczyć z komunizmem, kto dał im prawo atakowania ludzi, nawet wobec ich idei jest to wstyd czcić takich ludzi tfu" - napisała Justyna Klimasara.Część swoich wpisów usunęła, jednak niektóre pozostały, np.Cieszę się, że sąd uniewinnił Czesława Kiszczaka za wydarzenia z kopalni Wujek z 81 r.". Pisze także m.in.: Kocham prawicowe reakcje na moje lewicowe poglądy jak wejść do klatki ze wściekłymi zwierzętami ;)" (zachowaliśmy oryginalną pisownię).(...)http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/978294,justyna-klimasara-siedemnastolatka-z-sld-zolnierze-wykleci-to-bandyci,id,t.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 28 Sierpień 2013 Share Napisano 28 Sierpień 2013 Sonic- są rzeczy, które się fizjologom nie śniły...I żal nawet o takiej arbie" dyskutować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 28 Sierpień 2013 Share Napisano 28 Sierpień 2013 Primo: Jak nieletnich (17 lat ) można zatrudnić w jakiejkolwiek partii, aby mogły zmieniać politykę szeroko podjętąDuo: Jestem ciekaw w jakiej indokrynacji została wychowanaprzez dziadków.Tercio. Kto właściwie używał jej konta ?Qautro. To co pisze, to boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 28 Sierpień 2013 Share Napisano 28 Sierpień 2013 Ta cała Justysia zamieszczając wspomniane wpisy myślała, że zaistnieje dzięki skomentowaniu kilku aspektów, o których nie ma jakiegokolwiek pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 28 Sierpień 2013 Share Napisano 28 Sierpień 2013 ThomsonPrzykre jest to, że tacy ludzie piszą (i tworzą) historię od nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Sierpień 2013 Share Napisano 28 Sierpień 2013 Biedne dziecko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 28 Sierpień 2013 Share Napisano 28 Sierpień 2013 Traper6 właśnie w tak haniebny sposób dostają ludzie stołki w rządzie, a my nasze podatki dajemy na ich utrzymanie. Podstęp mściwość nienawiść i zawistność to domena naszych pseudo ludzi którzy zwią się politykami. Trzeba wołać o pomstę do nieba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 28 Sierpień 2013 Share Napisano 28 Sierpień 2013 A co ma rząd do inteligencji na poziomie średnio rozwiniętego pantofelka*?Klasę" polityczną mamy taką, jak wyborcy, więc O POLITYCE NIE DYSKUTUJMY...* przepraszam pantofelka za to uwłaczające porównanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 28 Sierpień 2013 Share Napisano 28 Sierpień 2013 W nagrodę za te jakże interesujące, przemyślane i głębokie wpisy powinni jej zorganizować spotkanie z weteranami AK, byłymi więźniami politycznymi, rodzinami ofiar z '56, '70 lub '81 roku - ciekawe czy lekko zmienił by się jej światopogląd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 28 Sierpień 2013 Share Napisano 28 Sierpień 2013 Klasę" polityczną mamy taką, jak wyborcy, więc O POLITYCE NIE DYSKUTUJMY...najpierw trzeba miec w czym wybierac więc do polityki się nie mieszam...Co do młodzieży to duży problem jest w szkole nie pamiętam żeby w gimnazjum czy LO uczono mnie o żolnierzach wykletych przynajmniej nie pamiętam nic takiego a szczerze mówiac na tamat wojny czy później walki z komunizmem sam szukałem info np. w internecie.Jak kogoś takie tematy czy ogólnie historia nie intetesuje to wyniesie ze szkoły trochę dat i nazwiska króli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostoja Napisano 28 Sierpień 2013 Share Napisano 28 Sierpień 2013 Ostro słowa tej kobiety ale fakty sa takie, że każda organizacja czy jawna czy podziemna miała na sumieniu wielu grzechów bo działała często na granicy prawa a że wojna rodzi bezprawie to już inna kwestia. Dziś jest taki czas, że można mówić wszystko. Jedni są bohaterami, drudzy bandytami i tak na zmianę... Nie mam nic do żołnierzy Podziemia prócz jednego, że porywali się z motyką na Słońce. Losy Polski roztrzygnęły sie w Teheranie w 1943 i nic nie mogło tego zmienić. Podziękujmy aliantom zachodnim, że nas sprzedali a nie psioczmy na Rosjan, że nas zajęli po 1944r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinP Napisano 7 Wrzesień 2013 Share Napisano 7 Wrzesień 2013 Można się zniżyć do odpowiedniego poziomu, i odpowiedzieć jej cytatem, na przykład:A ja myślałem, że to trzewik, że to kryty słomą chlewik, a to bolszewik, bolszewik, kryj się kryj,A ja myślałem, że to śmieci, że to gówno z nieba leci, a to sowieci, sowieci, kryj, się, kryj!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herman1984 Napisano 7 Wrzesień 2013 Share Napisano 7 Wrzesień 2013 :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinP Napisano 7 Wrzesień 2013 Share Napisano 7 Wrzesień 2013 a w wersji wokalnej to tak:http://www.youtube.com/watch?v=8r-s2q3ZlaA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
średni Napisano 7 Wrzesień 2013 Share Napisano 7 Wrzesień 2013 Koledzy, czy warto to komentowac? Pomijając to,że tematy polityczne na forum są zabronione( a to lekko się łapie),to po co robic komuś reklamę.Dojdzie do tego że zaczniemy komentowac słowa Pani Siwiec czy innej Sexi Mamay.Dziewczyna chciała zaistniec,może nie ma urody i tylko to jej pozostało.Na głupotę nie ma lekarstwa.Ona jest młoda i może jeszcze nie wie, że świat nie jest czarno-biały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 7 Wrzesień 2013 Share Napisano 7 Wrzesień 2013 O żołnierzach nie bez podstaw wyklętych było dosyć w Zakrętach Historii, więc zamiast się oburzać, zejdźcie z dziewczątka, bo jej pewnie już duszno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 8 Wrzesień 2013 Share Napisano 8 Wrzesień 2013 Średni, jak nie jest ładna i jest trochę głupia,a chce zaistnieć,to niech cycki pokaże i gołą doopę.Miało nie być polityki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gizio Napisano 9 Wrzesień 2013 Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Dziewczyna musi mieć kompletnie zryty beret i to już w wieku 17 lat.Boje się nawet myśleć co będzie dalej.Ha ha ha ha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinP Napisano 9 Wrzesień 2013 Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Eeee tam, ja w wieku 17 lat to miałem takie poglądy, że (wstyd napisać)... Jakby wtedy istniał fejsbuk, pisałbym nie mniej kontrowersyjnie. Ma przed sobą dwie drogi: albo pójdzie w zaparte (tzn zaprze się tego płomiennego zapału, i zacznie robić karierę w czerwonych szeregach), albo wyzdrowieje i kiedyś będzie się wstydzić.PS -wczoraj było tutaj takie ładne zdjęcie aktywistki, kto zaiwanił, przyznać się ?PS II - żeby nie było, użyłem słówka zaiwanił" bez podtekstu, na pewno nie ma nic wspólnego z 1945, zegarkami i rowerami :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 9 Wrzesień 2013 Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Nie wytrzymałem, ludzie, dajcie sobie na wstrzymanie. Myślałem że temat umrze śmiercią naturalną ale on dzięki wam dalej żyje. Gdyby nie to że cały pojawiają się nowe wpisy to nawet bym nie wiedział ze taka inteligentna panna istnieje. Dajcie jej odejść w niebyt i powstrzymajcie się od dalszych wpisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 9 Wrzesień 2013 Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Jeden z przeciwnej strony chwali sie duzym penisem, ta glupota, remis jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUBERTUS 1656 Napisano 16 Wrzesień 2013 Share Napisano 16 Wrzesień 2013 PS -wczoraj było tutaj takie ładne zdjęcie aktywistki, kto zaiwanił, przyznać się ?"Pewnie modrator wyciął mój wpis. A ja chciałem pokazać że brzydka akurat nie jest. Że głupia lub cyniczna to fakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 16 Wrzesień 2013 Share Napisano 16 Wrzesień 2013 Twój wpis jest bez sensu, i znowu wyciąga na wierzch ten temat, zgłaszam wniosek o zamkniecie tematu by ten potworek w końcu odszedł w zapomnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 16 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2013 Jako autor wątku - popieram. Poproszę kłódkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.