Skocz do zawartości

Ostatnie pożegnanie.

Rekomendowane odpowiedzi

Skoro napisałem, że odchodzę, to nie zadawajcie mi już pytań, bo jak odszedłem to nie mogę przecież pisać:-) Po prostu kończę moją ponad 5-letnią aktywność internetową (moją i mojego poprzedniego wcielenia danieloff'a") i chciałem się pożegnać. Lubię melodramatyczne zakończenia. Bądźcie twardzi i nie płaczcie:-) Z borsuczym pozdrowieniem!

To tu mozna zakładac kąta i lokaty?Kolega tak melodramatycznie ujął-prosze o usuniecie kąta.Prawie jak pewien Radziecki oficer Wydajac komende-obłuzcie mnie ogniem!niech zyje Stalin ,umieram za Związek Radziecki...

Przyznaje się, że nie jestem wzorowym użytkownikiem ale psucie forum to w dużej części celowe działanie, które funkcjonuje i nasila się od jakiegoś 0,5 roku:)
Kto prowadzi proceder? Nie powiem-:)

Danieloff dostał karteczkę i widać, że nawet kolejny nick nie zdusił żalu. Pisze kolejny bo nie miał tu tylko 2 nicków:) Wtopiło się odpowiadając na swoje posty bez przelogowania:)

Mniejsza z tym.
Trzeba być sobą a nie szukać kolejnych nicków, zakładanych w rezultacie tylko po to by na forum.
Pozdro.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pomsee 19:00 17-04-2009

Oj niedobrze sie robi na Forum skoro tacy ludzie jak Danieloff odchodzą.
Nie raz sie z Nim nie zgadzałem a w szczególności z Jego poglądami ale reprezentował sobą wysoki poziom.Zarówno merytoryczny jak i intelektualny.
Musi byc jakas przyczyna...
W kazdym bądz razie pozdrawiam Go serdecznie.
Darz dół!!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie