borsuk leśno-polny Napisano 16 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2009 Odchodzę. Szkoda już czasu na to Forum. Administratora proszę o usunięcie moich kont - tego i poprzedniego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 NIE ODCHODŹ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 a kto na kolege borsuka spojrzal niemile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borsuk leśno-polny Napisano 16 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2009 Skoro napisałem, że odchodzę, to nie zadawajcie mi już pytań, bo jak odszedłem to nie mogę przecież pisać:-) Po prostu kończę moją ponad 5-letnią aktywność internetową (moją i mojego poprzedniego wcielenia danieloff'a") i chciałem się pożegnać. Lubię melodramatyczne zakończenia. Bądźcie twardzi i nie płaczcie:-) Z borsuczym pozdrowieniem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 A ja myślałem, że zwierzęta powinny trzymać się razem :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 To tu mozna zakładac kąta i lokaty?Kolega tak melodramatycznie ujął-prosze o usuniecie kąta.Prawie jak pewien Radziecki oficer Wydajac komende-obłuzcie mnie ogniem!niech zyje Stalin ,umieram za Związek Radziecki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 Żaba też się błota wyrzekała.I co to dało??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pni Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 Borsuk wróc !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 no i następny oj szkoda szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 Poprstu zmień nick. Co tu cudaczyć . Wieksza połowa (hehe) tak robi, no może ta mniejsza. PZDRPS. ale nie zawieszasz działalności ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 Daniel, ale kity cisniesz..zobaczymy ile wytrzymasz.szkoda ze jedna z aktywniejszych Osob na forum mówi ara"..powodzenia w zyciu i darz dół :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 Jestem zdziwiony, ale jeszcze bardziej zdziwił bym się gdyby 8-4 powiedział odchodzę :) tego wszędzie pełno xD ( i bdb) pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 8-4 odchodzi....ale od zmysłów .Nie ma kija w bucie ,ze knuje jakis misternie ułozony plan.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 Przyznaje się, że nie jestem wzorowym użytkownikiem ale psucie forum to w dużej części celowe działanie, które funkcjonuje i nasila się od jakiegoś 0,5 roku:)Kto prowadzi proceder? Nie powiem-:)Danieloff dostał karteczkę i widać, że nawet kolejny nick nie zdusił żalu. Pisze kolejny bo nie miał tu tylko 2 nicków:) Wtopiło się odpowiadając na swoje posty bez przelogowania:)Mniejsza z tym. Trzeba być sobą a nie szukać kolejnych nicków, zakładanych w rezultacie tylko po to by na forum.Pozdro.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pomsee 19:00 17-04-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 Wiosenne przesilenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 To nie ja, naprawdę! Może któraś z naszych forumowych Złych Kobiet Go skrzywdziła...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 bardzo możliwe z tymi kobietami :) a czy kolega opuszcza nas z powodu innych osób ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 Oj niedobrze sie robi na Forum skoro tacy ludzie jak Danieloff odchodzą.Nie raz sie z Nim nie zgadzałem a w szczególności z Jego poglądami ale reprezentował sobą wysoki poziom.Zarówno merytoryczny jak i intelektualny.Musi byc jakas przyczyna...W kazdym bądz razie pozdrawiam Go serdecznie.Darz dół!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 17 Kwiecień 2009 Share Napisano 17 Kwiecień 2009 Odchodzi stara wiara .Jak tak dalej pójdzie, to za jakiś czas , zostanie tu tylko kilku bardzo aktywnych modów , otoczonych gromadką zielonych jak chlorofil i robiących sobie nieustanne jaj z wszystkiego dzieci.Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 17 Kwiecień 2009 Share Napisano 17 Kwiecień 2009 ot co. Z tym ostatnim się zgadzam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 17 Kwiecień 2009 Share Napisano 17 Kwiecień 2009 O, kokesh o mnie pisze.Na pohybel temu forum i kolejnym, które będę nękał:)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 17 Kwiecień 2009 Share Napisano 17 Kwiecień 2009 - A u was - jak z Tym - Dziadku?- A ja Raz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 17 Kwiecień 2009 Share Napisano 17 Kwiecień 2009 Ej Panowie życie to życie, ktoś odchodzi, inny przychodzi a forum żyje i raczej żyć będzie :)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pomsee 19:04 17-04-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 17 Kwiecień 2009 Share Napisano 17 Kwiecień 2009 pomsee- albo kasuj cały post albo zadbaj by miał pierwotny sens.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.