krystian-szabla Napisano 1 Styczeń 2008 Autor Napisano 1 Styczeń 2008 witajcie . W tym poscie mozecie pochwalic sie jakie hobby, procz wykopkow uprawiacie. Ja kleje modele maszyn z okresu 2 Wś
Cronos Napisano 1 Styczeń 2008 Napisano 1 Styczeń 2008 identyczne:) Głównie niemiecki sprzęt ale Polskim nie pogardzę.
thomson Napisano 1 Styczeń 2008 Napisano 1 Styczeń 2008 Ja także od czasu do czasu coś skleje. CZęsto jeżdże na rekonstrukcje historyczne i zloty militarne. Zwiedzam umocnienia na terenie Polski.
8total4 Napisano 1 Styczeń 2008 Napisano 1 Styczeń 2008 Ja strzelam z ASGaz sie pochwalę fotką z placu boju :)czasem napiszę jakis wiersz czy rymowankę, lubię rysowac i malowac (od przyrody po graffiti).pozdro!
Swiety82 Napisano 2 Styczeń 2008 Napisano 2 Styczeń 2008 Może razem z opisami waszych zainteresowań proponuję wklejać fotki, kolega krystian-szabla i Cronos na pewno mają jakieś ciekawe modele... też kiedyś się tym zajmowałem, ale teraz wciągnęło" mnie coś innego, więc jak tylko porobię fotki to powklejam.
FALKE-63 Napisano 2 Styczeń 2008 Napisano 2 Styczeń 2008 Rekonstrukcje historyczne, czasem sklejam niemieckie wozy bojowe i figurki oraz bardzo rzadko zajmuję się wędkarstwem.
danieloff Napisano 2 Styczeń 2008 Napisano 2 Styczeń 2008 Borsuki - fotografowanie nór, bezkrwawe łowy z aparatem fotograficznym, hobby często łączone z wyprawami z wykrywaczem.
woytas Napisano 2 Styczeń 2008 Napisano 2 Styczeń 2008 Geocaching !!! - bardzo zblizone do bobrowania militarnego bo czlowiek zaglada i tu i tam :)
Romo Napisano 2 Styczeń 2008 Napisano 2 Styczeń 2008 Zbieram legendy związane ze skarbami(ale inne też :-)), stare mapy(z przed 1900), stare widokówki zdjęcia(również z przed 1900)poza tym czasy napoleońskie(głównie wielki odwrót 1812)oraz średniowiecze w całym zakresie, dodatkowo interesuje sie folklorem - specjalność - instrumenty muzyczne.
Moskit1 Napisano 2 Styczeń 2008 Napisano 2 Styczeń 2008 Motocykle i jeszcze raz motocykle od zabytkowych do nowoczesnych ( Yamaha R6) ALE Żona nie pozwala na zabawę taką maszynką;)))))Pozdrawiam
Cronos Napisano 2 Styczeń 2008 Napisano 2 Styczeń 2008 Mogę dać zdjęcia, ale uprzedzam ze nie nie jestem dobrym modelarzem. Za bardzo ręce mi się trzęsą:P
f35jsf Napisano 2 Styczeń 2008 Napisano 2 Styczeń 2008 Eee nie jest chyba najgorzej(jestem laikiem w tej kwestii:))) Chociaż kiedyś trafiłem na stronkę z modelami to padłem na kolana co ludzie potrafią zrobić:)))Co za tym panzerjagerem stoi?? PZL 11??No i koniecznie panterkę pokarz:)))
krystian-szabla Napisano 2 Styczeń 2008 Autor Napisano 2 Styczeń 2008 oooo to ja zrobie zdajtka itez pokaze ale pojutrze :D a i zapomnialem o moim drugim zyciu : zolnierz muszkieter pruskiego 47 IR z 1807 roku :)
front 45 Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 Oprócz „zbieractwa” niezapomnianych wrażeń i solidnego kopa adrenaliny zapewnia malowanie graffiti :) Wrzuty, szablony, vlepy, bombing... ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.