Seb Blatter Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Airsoft, fotografia i parę innych rzeczy ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiekzzr Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Witam.Motocykle(te nowsze)i turystyka motocyklowa ale ostatnio trochę czasu mało-wiadomo praca.Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiety82 Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Stare dworki, Pałace, rekonstrukcje sztukaterii, herbów, innych detali architektury sprzed lat...Teraz dłubię przy takim herbiku :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
8total4 Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 @Front 45:takie tam toye ;)teraz przeważnie papier, kiedys underground.kto wie ten wie;)pozdro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablcbr Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Stare motocykle nowe tez oczywiście ;) stąd ksywa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurt Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Od paru lat żyję i uczestniczę czynnie w świecie AS z paroma ludźmi z Korpusu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Der Panzerfahrer Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Trooper85,mam do ciebie pytanie..., czy mozna u ciebie zamowic taki rysunek?? jesli tak to daj znac na priva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apollo18 Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Trooper85 a dałbyś rade narysować jakiegoś Niemca ze snajperka albo czymś takim??;>;D Ja bym miał takie większe zamówienie:DOdezwij sie na gg: 4545179Rośnie nam Leonardo da Vinci :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
krystian-szabla Posted January 4, 2008 Author Share Posted January 4, 2008 obiecane fotki Link to comment Share on other sites More sharing options...
krystian-szabla Posted January 4, 2008 Author Share Posted January 4, 2008 troche zakurzone niestety .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krystian-szabla Posted January 4, 2008 Author Share Posted January 4, 2008 m Link to comment Share on other sites More sharing options...
krystian-szabla Posted January 4, 2008 Author Share Posted January 4, 2008 puma Link to comment Share on other sites More sharing options...
krystian-szabla Posted January 4, 2008 Author Share Posted January 4, 2008 staruszek ale lubie go Link to comment Share on other sites More sharing options...
krystian-szabla Posted January 4, 2008 Author Share Posted January 4, 2008 a to obecnie na warsztacie, jeszcze malowanie kalki brud i detale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiety82 Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Fw-190???Chyba że się mylę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akagi Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 pewnie by mnie nikt nie podejrzewał, ale... paleontologia. Szczególnie fauna ery mezozoicznej. Choć wielkorakiem w kamieniu też nie pogardze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krystian-szabla Posted January 4, 2008 Author Share Posted January 4, 2008 owszem fw-190 tylko ze w wersji A8\\R11 czyli z antenami do lotow nocnych , nastepny w kolejce jest He 177 oraz olbrzymi Ju 290 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
8total4 Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 @akagi:bedac mlodszy, bardzo mnie to pociagalo.. mieszkam niedaleko kamieniolomu, pn-zach granicy Jury krakowsko-czestochowskiej i szukalismy z kolegami amonitów itp. raz znalazlem tylko skamienialosc, ktorej nie potrafilem zidentyfikowac. cos a'la żebra i kręgoslup, wkomponowane w kamień.. podejrzewam że Trylobit, ale zgubilem znajde..pozdro!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiety82 Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 he he, ja także jestem modelarzem z zamiłowania... :)Szkoda tylko, że teraz modele są takie drogie, kiedyś nawet wydaje się było więcej polskich wyprasek, teraz tylko Revell i inne, za stosowną cenę oczywiście. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cronos Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Miałem kiedyś fioła na zbieraniu minerałów, mam ładna kolekcję. I przy okazji trafiło się parę okazów fauny mezozoicznej. Widzę ze Krystan-szabla malujesz aerografem? ja się niestety nie dorobiłem. Maluję pędzelkami i pałeczkami do uszu, a potem najlepsze, czyli rudzing" :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cronos Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 I jedenastka dla f25jsf :) zakurzona Link to comment Share on other sites More sharing options...
krystian-szabla Posted January 4, 2008 Author Share Posted January 4, 2008 marderek italerki ? Swiety82 modele sa drogie ale mozna znalezc tanie a dobre ! rewel w skali 1;72 wypuzcza na rynek modeliki w cenie 15-18 zl i sa to dobre modele np me 262 fw190 me 109 itp p 51 .... co do polskich wyprasek to owszem jest ich mniej ale poziom jest wyzszy .polecam zwlaszcza zywiczne modele polskich firm przedstawiajace polskie maszyny . z plastkikow polecam np karasia i cala serie pojazdow na podwoziu tks z firmy mirage:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiety82 Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 krystian-a żebyś wiedział że jutro podejdę do modelarskiego, narobiłeś mi smaku na jakiś model :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krystian-szabla Posted January 4, 2008 Author Share Posted January 4, 2008 a oto i moje drugie zycie ":) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krystian-szabla Posted January 4, 2008 Author Share Posted January 4, 2008 Swiety82 sluze pomoca w wyborze :) kurde moze waro by zalozyc dzial poswiecony modelarstwu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.