hipolit-O4 Napisano 1 Wrzesień 2025 Napisano 1 Wrzesień 2025 Salwy mnie nie obudziły. Może przygłuchłem? Spóźniony ale jestem.
Hebda Napisano 1 Wrzesień 2025 Napisano 1 Wrzesień 2025 32 minuty temu, karpik napisał: A Pokemon żyje? Ma ktoś z nim kontakt? Kto to wie.. Mam nadzieje ze tak,choc patrzac po meldunkach,to niedlugo nas nazwa, "lesnymi dziadkami" i wzmianka sprzed lat,o wykrywce w balkoniku ortopedycznym wcale nie bedzie taka futurystyczna:)
karpik Napisano 1 Wrzesień 2025 Napisano 1 Wrzesień 2025 Bardziej przykre jest to co podejrzewałem i wykrakałem na pierwszej stronie tematu, że politycy wykończą nasze hobby. Może nie podejrzewałem, że zrobią to tak szybko Życiowego podejścia ze strony naszego kochanego państwa raczej próżno szukać przez kolejne 3 pokolenia.
Woodhaven Napisano 2 Wrzesień 2025 Napisano 2 Wrzesień 2025 Sorrki' moze ktos podsumowac tegoroczna edycjie.
Woodhaven Napisano 2 Wrzesień 2025 Napisano 2 Wrzesień 2025 Może ktoś podsumować tegoroczną edycję. Wylądowałem w kraj u po dwudziestu trzech latach i nie bardzo mogę wszystko ogarnąć.
Woodhaven Napisano 3 Wrzesień 2025 Napisano 3 Wrzesień 2025 21 godzin temu, Spirit of Warsaw napisał: Cześć, jak chcesz mogę Cię oprowadzić jak przewodnik P.S.: Zapraszam na wrześniową Glassówkę. Kiedy odbędzie się najbliższa Galasówka ?
Woodhaven Napisano 4 Wrzesień 2025 Napisano 4 Wrzesień 2025 16 godzin temu, Spirit of Warsaw napisał: - Cześć, Glassówka będzie w sobotę 20 września o godz. 11:00, Wydział Mechaniczny Energetyki i Lotnictwa (MEiL) w budynku dawnego Instytutu Aerodynamicznego. Wejście na teren Politechniki od strony ul. Nowowiejskiej 24. Jeszcze nie wiem jaki będzie temat.. Dam znać.. Dzięki za info. Jutro jadę kopać samolocik Jer-2
sonicsquad Napisano wczoraj o 08:05 Napisano wczoraj o 08:05 Lata lecą, my nie młodniejemy, a jutro kolejny 1 września. Przypominam :)
Woodhaven Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu 53 minuty temu, RDW60 napisał: Melduję się. Meldujemy się 1 września.
Woodhaven Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Podsumowanie tegorocznej edycji 2025 pułkownik pokemon (dowódca plutonu) marszałek Woodhaven (z-ca dowódcy, kwatermistrz) marszałek Hebda (adiutant) podpułkownik karpik ( dowódca I drużyny) st.sierżant zbyniek (dowódca II drużyny) sierżant GeneralRemek (dowódca III drużyny) podpułkownik michal1514 (dowódca IV drużyny) plutonowy Poszukiwacz bunkrów (dowódca V drużyny) generał broni sonicsquad (kapelan) generał brygady morek pułkownik vis1939 podpułkownik Damian 84 podpułkownik Honker podpułkownik plr78 podpułkownik tygroth porucznik nikt porucznik tolka ( sanitariuszka ) chorąży cuma chorąży sidzok chorąży pikami chorąży Weles st.sierżant szydlo 1 st.sierżant Erih sierżant Kuba 115 sierżant mensguth6 sierżant RDW60 plutonowy Swiety 82 plutonowy szczurek_1979 plutonowy jan-80 plutonowy Człowieksniegu plutonowy zuki plutonowy traper6 plutonowy hipolit-04 kapral kokesh kapral 8total4 kapral czarnykot kapral blackdog68 kapral martini kapral blo 39 kapral dżihad kapral danieloff kapral beero kapral RyB@14 kapral Hitboy64 kapral Mirek 69 kapral Pit_100 kapral aslv kapral patton12 kapral buli101 kapral ktos451 kapral damianq123 kapral MichailPiss kapral YARD kapral czarnamamba kapral Kosa2 kapral nunki kapral Julekcezar kapral kopijnik2 kapral Cronos kapral m4sherman kapral PAULUS_pl kapral adam1234 starszy strzelec sylwekkrawczyk (poeta) starszy strzelec Daro Shadow starszy strzelec Stock84 starszy strzelec Tradytor starszy strzelec andzy starszy strzelec rafal_etz starszy strzelec Tuszek starszy strzelec steell starszy strzelec lukasz998 starszy strzelec eksplorator1995 starszy strzelec patton12 starszy strzelec zadora starszy strzelec PoszukiwaczZlota starszy strzelec VVICIA starszy strzelec woytas starszy strzelec krecik12 starszy strzelec jankos89 starszy strzelec tadziu6 starszy strzelec endrju241 starszy strzelec dejvid
Woodhaven Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu 26 minut temu, adam1234 napisał: melduje się! :) Meldujemy się 1 września
Woodhaven Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu " 23 Sierpień 2007 pokemon Raz w roku tj. 1 września (Wybuch wojny :-)) będę się meldował tutaj aż do 2032 roku! Jak się kiedyś nie zamelduję 1 września, to będzie oznaczało, że nie żyję, albo co innego mi się przytrafiło :-)" MELDUJEMY SIĘ TYLKO 1 WRZEŚNIA
karpik Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Może pisze z Kamczatki. Tam od godziny 14 jest już 1 września
Rekomendowane odpowiedzi