hipolit-O4 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Salwy mnie nie obudziły. Może przygłuchłem? Spóźniony ale jestem. Cytuj
Hebda Napisano %s o %s Napisano %s o %s 32 minuty temu, karpik napisał: A Pokemon żyje? Ma ktoś z nim kontakt? Kto to wie.. Mam nadzieje ze tak,choc patrzac po meldunkach,to niedlugo nas nazwa, "lesnymi dziadkami" i wzmianka sprzed lat,o wykrywce w balkoniku ortopedycznym wcale nie bedzie taka futurystyczna:) Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s Bardziej przykre jest to co podejrzewałem i wykrakałem na pierwszej stronie tematu, że politycy wykończą nasze hobby. Może nie podejrzewałem, że zrobią to tak szybko Życiowego podejścia ze strony naszego kochanego państwa raczej próżno szukać przez kolejne 3 pokolenia. Cytuj
Woodhaven Napisano %s o %s Napisano %s o %s Może ktoś podsumować tegoroczną edycję. Wylądowałem w kraj u po dwudziestu trzech latach i nie bardzo mogę wszystko ogarnąć. Cytuj
Spirit of Warsaw Napisano %s o %s Napisano %s o %s Cześć, jak chcesz mogę Cię oprowadzić jak przewodnik P.S.: Zapraszam na wrześniową Glassówkę. 1 Cytuj
Woodhaven Napisano wczoraj o 13:10 Napisano wczoraj o 13:10 21 godzin temu, Spirit of Warsaw napisał: Cześć, jak chcesz mogę Cię oprowadzić jak przewodnik P.S.: Zapraszam na wrześniową Glassówkę. Kiedy odbędzie się najbliższa Galasówka ? Cytuj
Spirit of Warsaw Napisano wczoraj o 18:57 Napisano wczoraj o 18:57 - Cześć, Glassówka będzie w sobotę 20 września o godz. 11:00, Wydział Mechaniczny Energetyki i Lotnictwa (MEiL) w budynku dawnego Instytutu Aerodynamicznego. Wejście na teren Politechniki od strony ul. Nowowiejskiej 24. Jeszcze nie wiem jaki będzie temat.. Dam znać.. Cytuj
Woodhaven Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 16 godzin temu, Spirit of Warsaw napisał: - Cześć, Glassówka będzie w sobotę 20 września o godz. 11:00, Wydział Mechaniczny Energetyki i Lotnictwa (MEiL) w budynku dawnego Instytutu Aerodynamicznego. Wejście na teren Politechniki od strony ul. Nowowiejskiej 24. Jeszcze nie wiem jaki będzie temat.. Dam znać.. Dzięki za info. Jutro jadę kopać samolocik Jer-2 Cytuj
Spirit of Warsaw Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Samolocik z bagna.. Rozumiem, że z Janem N.? Powodzenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi