Jedburgh_Ops Napisano 25 Maj 2024 Napisano 25 Maj 2024 Godzinę temu, bodziu000000 napisał: Po wielokroć większą „lotniczą ciekawostką” byłoby to, gdyby LPR opowiedziało, jaką ma opinię o tych samolotach.
beaviso Napisano 25 Maj 2024 Napisano 25 Maj 2024 (edytowane) 7 godzin temu, Jedburgh_Ops napisał: Po wielokroć większą „lotniczą ciekawostką” byłoby to, gdyby LPR opowiedziało, jaką ma opinię o tych samolotach. Bzyczał mi za oknem dziesiątki razy na podejściu do EPGD. Bezwzględnie rozpoznawalny "na ucho" ze 100% pewnością. M. Edytowane 25 Maj 2024 przez beaviso
Woodhaven Napisano 23 Czerwiec 2024 Napisano 23 Czerwiec 2024 9-2135 B-4 Kraftstoff-Zahnradpumpe ( Jumo 211 ) Ursus bei Warschau
M81 Napisano 8 Lipiec 2024 Napisano 8 Lipiec 2024 Kruk wraca do życia - Dwutygodnik Głos Świdnika (glosswidnika.pl)
Woodhaven Napisano 15 Wrzesień 2024 Napisano 15 Wrzesień 2024 Z kolekcji japońskich akt wojennych 1 1
lowiec Napisano 17 Listopad 2024 Napisano 17 Listopad 2024 13 minut temu, Spirit of Warsaw napisał: Air Show China – Zhuhai, 09.11.2024, Siergiej L. Bogdan. Kontrolowana płaska spirala za pomocą kontrolowanych wektorów ciągu, nieprawdopodobnie.. Oglądałem to już gdzieś. Robi wrażenie. Jakie tam przeciążenia mogą być?
Landszaft Napisano 5 Grudzień 2024 Napisano 5 Grudzień 2024 trochę długo składają tego RWDziaka . może dożyję całkowitej rekonstrukcji tej repliki
karpik Napisano 5 Luty 2025 Napisano 5 Luty 2025 2 godziny temu, Spirit of Warsaw napisał: To się nazywa dezinformacja i manipulacja. Taka wrzutka może stworzyć wrażenie, że odrzucono projekt budowy CPK, a w rzeczywistości pisdzielce nazwali "tak dla CPK" swoją ustawę(obywatelską jak nowogrodzki )dotyczącą lotniska. Wrzutkę odrzucono tak jak i piss odrzucał wszystkie ustawy ówczesnej opozycji. 3
karpik Napisano 6 Luty 2025 Napisano 6 Luty 2025 5 godzin temu, Spirit of Warsaw napisał: Gdyby ta koalicja zbudować Gdynię to do dziś by nie powstała. P.S.: Nawet MacLasek był na tak.. https://m.demotywatory.pl/5286171 1
lowiec Napisano 6 Luty 2025 Napisano 6 Luty 2025 karpik Czyli piszesz. że to jest "na złość" - za dawne szkody moralne, znaczy jak w przedszkolu ? Twój żart nie zmienia faktu, że "Gdyby ta koalicja (miała) zbudować Gdynię to do dziś by nie powstała." I słusznie "zauważasz" , że chodzi o podtrzymywanie sztucznie rangi Okęcia Chopin. Mimo, że z tej gąbki wiele się już nie wyciśnie. Ale KO-PO jak mantra promuje metropolie zamiast stawiać na rozwój regionów... Trzaskowski powiedział kiedyś, że Okęcie gwarantuje rozwój Warszawy i dlatego jest przeciw CPK. Ja osobiście mam w nosie rozwój Warszawy. Było Gniezno, był Kraków, jest Warszawka. Może być teraz Baranów Projekt CPK ma zupełnie inny wymiar. I ten miś mi się podoba. I większości społeczeństwa też. A to oznacza skłonność społeczeństwa na poniesienie dodatkowych kosztów podatkowych. I ten nieoczekiwany "bonusowy smaczek podatkowy" chcą liberałowie/platformersi zagospodarować - tylko nie tak jak chcą obywatele - i mnie osobiście to boli. Bo znam historycznie "organoleptycznie" ich skłonności a nie są one moimi. Region w którym mieszkam został zredukowany dzięki paniom i panom z tego ugrupowania (już od czasów KLD) do dawcy taniej siły roboczej. Paradoksalnie więcej dla rozwoju regionów Polski uczynili komuniści po II WW. Więc im wcześniej ten zwornik powstanie tym lepiej. A projekt zebrał ileś tam podpisów i jest obywatelski. Takie mamy prawo.
Rekomendowane odpowiedzi